Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
açılın konunun uzmani geldi![]()
Forex çok güzel paralar kazandırdığı gibi yerin dibine soktumu da çıkarmaz öyle bir olay.
Kaldıraçlar 2 yönlü işler 0,1lik yükseliş sana 10-100 katı yansıdığı gibi aynı şekilde giderde. Başlarda mikrolot ile oynamanızda fayda var ve tüm parayı yatırmaktansa 10k yatırıp 100 200 tl ile oynanmalı ki aksi durumlarda para ziyan olmasın..
En güzel tarafı - yönlü hareketlerde de oynanıyor olması.
petrol (cruel) güzeldir çok güzel hareketlenmeler olur.
Hocam diğer açtığım konuda altta senin nickini görünce aklıma geldi zaten gelmeseydin forexim beleniyosun diye yazıcaktım![]()
Aslında sorum eğer izlediysen videodaki arkadaşın anlattığı gibi 60 saniye ikili opsion diyo ya neyse..
Herkes şunu yazıyor borsada batıyosunda çıkıyosunda.Ancak az da olsa kesin kazanç mümkün mü bunu soruyorum.
Hocam diğer açtığım konuda altta senin nickini görünce aklıma geldi zaten bu konuyu açmak.Gelmeseydin forexim beleniyosun diye yazıcaktım
Evet video için ne diyosun hocam forexte %100 kazanç mümkün mü?
Off off hangi işe girsem tutunamıyorum ne youtubedan ne da başka bir yerden para kazanamıyorumdemek forexte yaş yani.Peki sağolun beyler.Herkese iyi uykular.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.