Format Atacağım Yardım

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar bilgisayara format atacam fakat daha önce ki formatlarda yaşadığım bir sıkıntı var. Win7 kuruyorum. Orjinal lisanslı sürümü bilgisayarı alınca yanında vermişlerdi fakat format ve kurulum sonra internet kartı,ekran kartı,ses kartı vs. kurulmamış oluyor ve bilgisayar kullanılamaz durumda açılıyor. Bunları tekrar bulup indirmek için filan cafeye gitmem gerekiyor geliyorum olmuyor yine gidiyorum filan. Şimdi bu sorunla uğraşmamak için formattan önce doğru ekran,ses ve ETHERNET kartının sürücülerini bulup,indirip bi diske atmam gerek. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bilgisayara format atacam fakat daha önce ki formatlarda yaşadığım bir sıkıntı var. Win7 kuruyorum. Orjinal lisanslı sürümü bilgisayarı alınca yanında vermişlerdi fakat format ve kurulum sonra internet kartı,ekran kartı,ses kartı vs. kurulmamış oluyor ve bilgisayar kullanılamaz durumda açılıyor. Bunları tekrar bulup indirmek için filan cafeye gitmem gerekiyor geliyorum olmuyor yine gidiyorum filan. Şimdi bu sorunla uğraşmamak için formattan önce doğru ekran,ses ve ETHERNET kartının sürücülerini bulup,indirip bi diske atmam gerek. Yardımcı olur musunuz?

İndirip USB'ye at hocam.

İndirip USB'ye at hocam.

Hocam indirecem de özellikle internet kartının sürücüsü lazım bana ama nasıl bulacağımı bilmiyorum.İnternet kartının sürücüsü olsa sıkıntı yok bilgisayarda internet olur diğer sürücüleri o zaman da indiririm.

markası ne.şirket sayfasında sürücü indirme desteği yok mu

markası ne.şirket sayfasında sürücü indirme desteği yok mu

Maalesef yok aldığım zaman pek anlamıyordum özelliklere bakıyordum sadece işlemciyi filan araştırıyordum techno pc diye bir yer aldım ama sitesinde yok sürücü desteği.

Hocam otomatik driver bulma programları var internette ücretli ve ücretsiz olarak lisans seçenekleri falan mevcut. Ücretsiz kaliteli bir program bulup bunu deneyebilirsiniz. Driverlarınızı yedekleme imkanıda sunar bu programlar size. ;)

Teşekkür ederim arkadaşlar buldum sağolun :)

double driver indirip bilgisayardaki tüm driverleri kolayca yedekleyebilirsin hocam

bunu tavsiye etmem hocam hatta bütün driver kurma programlarını tavsiye etmem bazıların içinde trojan vb virüsler oluyor dün başıma geldi
evet,benim en son kullandığımda da virüs yolladı.
driverı nerden gönderiyorsa aldıkları yerlerde bazen virüs çıkıyor.
o yüzden en iyisi markaların sayfasından yada everest gibi bir pro yla tek tek indirmek

bilgisayarı alırken format cd si veriyolar driver cd si neden vermiyolar :D

Hocam direk sürücülerin modellerini buldum onların driverlerını indirdim :)

Leptop ise pc markasının sitesine gir modelini seç ethernet-wifi kartının drivini bulup indir ve flash'a at.

laptop yada kasanın artık ne ıse marka modelını gır zaten tum drıverler cıkıyor artık sırasıyla oncelık ısıne yarayanları ındırırsın ornek ekran kartı ve kablosuz ag drıverlerını sonra gerısını halledersın zaten guncellemelerle

cevap vermişler mi bilmiyorum hocam.şuanki driverlerin sağlıklı ise driver yedekleme diye googleden araştır yedeğini al küçük birşey 5 dakikanı almaz zaten flash yada D: sürücüsüne at ordan tekrar yükleme yaparsın aynı yedekleme programı kurarak.Fakat şimdiki ve atacağın sistem aynı olmalı.Win 7 32 bir ise şimdi yine win 32 bit atmalısın yoksa uyumsuzluk yaşayabilirsin.

Driver Magician ile driverlerın yedeğini alıp formattan sonra kolaylıkla yüklersin.

CPU-Z indir, Mainboard'dan anakartın markasını öğren sonra google'da markayı yazarak ethernet driverini bul indir yedekle. Formatla pc yi yedeklediğin etherneti kur gerisini pc ile yaparsın zaten.
softwares-cpuz-01.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri