pcde virüs var bu yüzden saglıklı bi sonuç alabilmek için format atmak istiyorum fakat driver falan hiçbisey yok elimde askere gidip geldim pc basına çocuklar gecmis herseyi duman etmisler 
sizce nasıl yapmalıyım bu isi benim aklımdan geçen iki fikir:
1- anakart modelini vs ögrenip kendi sitesinden bütün driverları indirip cd yazıp format atmak
2- indirmeye ugrasmadan suan pcdeki driverları cdye yazıp format atmak
bu iki seçenek var aklımda ama korktum nokta ise internetten indirip cd ye yazarken pcdeki virüslerin içine sızması ve format atarkende tekrar pc ye bulasma ihtimali pcdeki driver leri yazdırcam zamanda aynı sıkıntı çıkıcak pcdeki virüsü almıs olcam yoksa benmi yanlıs düsünüyorum ?
bu konuda fikri olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim
Herkese iyi Forumlar..
Edit: birde arkadaslar usb den format atıcam win 7 iso indirmek istedim 10saat falan yazıyo bunun daha kısa yolu yok mu ?
sizce nasıl yapmalıyım bu isi benim aklımdan geçen iki fikir:
1- anakart modelini vs ögrenip kendi sitesinden bütün driverları indirip cd yazıp format atmak
2- indirmeye ugrasmadan suan pcdeki driverları cdye yazıp format atmak
bu iki seçenek var aklımda ama korktum nokta ise internetten indirip cd ye yazarken pcdeki virüslerin içine sızması ve format atarkende tekrar pc ye bulasma ihtimali pcdeki driver leri yazdırcam zamanda aynı sıkıntı çıkıcak pcdeki virüsü almıs olcam yoksa benmi yanlıs düsünüyorum ?
bu konuda fikri olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim
Herkese iyi Forumlar..
Edit: birde arkadaslar usb den format atıcam win 7 iso indirmek istedim 10saat falan yazıyo bunun daha kısa yolu yok mu ?
Son düzenleme: