format cd yok öneri ?

dreamblack

Kayıtlı Üye
pcde virüs var bu yüzden saglıklı bi sonuç alabilmek için format atmak istiyorum fakat driver falan hiçbisey yok elimde askere gidip geldim pc basına çocuklar gecmis herseyi duman etmisler :)

sizce nasıl yapmalıyım bu isi benim aklımdan geçen iki fikir:

1- anakart modelini vs ögrenip kendi sitesinden bütün driverları indirip cd yazıp format atmak

2- indirmeye ugrasmadan suan pcdeki driverları cdye yazıp format atmak

bu iki seçenek var aklımda ama korktum nokta ise internetten indirip cd ye yazarken pcdeki virüslerin içine sızması ve format atarkende tekrar pc ye bulasma ihtimali pcdeki driver leri yazdırcam zamanda aynı sıkıntı çıkıcak pcdeki virüsü almıs olcam yoksa benmi yanlıs düsünüyorum ?

bu konuda fikri olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim

Herkese iyi Forumlar..

Edit: birde arkadaslar usb den format atıcam win 7 iso indirmek istedim 10saat falan yazıyo bunun daha kısa yolu yok mu ?

Son düzenleme:
indir cd yazdır virüs bulaşmaz setuplara.

ethernet driver indir yedekle format at kur sonra indir geri kalan driverleri.

Driver Magician ile tüm driverlarını güncelleyip yedeğini alabilirsin. Böylelikle driverla da uğraşmamış olursun. (Tabi full sürüm olması gerek.)

Bende flash kurulu 5 tlye 8 gb almıştım takiyorum flashi 2 dk hop format :)

hocam sadece ethernet driver ını indir daha sonra format cd si bulursan cd ile formatla yoksa 1 adet 8 gb usb bellek al tnctr.com'dan Windwos7 All in One 'ı indir windows 7 usb dvd tools programı ile indirdiğin iso yu usb belleğe boot et usb deb formatla
Enter Cookie as format:
(ex: name=val;) separate with ';'

OKCancel

windows 8 kuracaksan neredeyse driverların hepsini tanıyor hiç uğraşmana gerek yok :)

Edit: birde arkadaslar usb den format atıcam win 7 iso indirmek istedim 10saat falan yazıyo bunun daha kısa yolu yok mu ?

Torrent`den indirmeni tavsiye ederim...İnternet koptugu zaman kaldığı yerden devam eder forumlardan indirme sıkıntı internet gittimi baştan indirmeye başlarsın...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri