Formatçı İhtiyacı İzmir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pampa

Yasaklanmış
Arkadaşlar selamlar,

Masaüstü bilgisayarımın acil formata ihtiyacı var.

Uygun fiyata format atıp gerekli programları yükleyebilecek olanınız var mı ?

Ya da yönlendirebileceğiniz bi yer ?

İzmir Bornovadayım ben.. Bornova civarı olursa iyi olur..

Arkadaşlar selamlar,

Masaüstü bilgisayarımın acil formata ihtiyacı var.

Uygun fiyata format atıp gerekli programları yükleyebilecek olanınız var mı ?

Ya da yönlendirebileceğiniz bi yer ?

İzmir Bornovadayım ben.. Bornova civarı olursa iyi olur..

piyasada format zaten 20 tl,her bilgisayarcı atar, bunun burda indirimini aramak ne kadar doğru?

Formatçı Kelimesi Beni Her zaman Güldürmüştür. Format Atmayı Bılen Internet cafe sahipleri Kendını Bılgısayarcı Olarak Nıtelendırıyo Onlar a Bayılıyorum :D

piyasada format zaten 20 tl,her bilgisayarcı atar, bunun burda indirimini aramak ne kadar doğru?

herşeyde kusur arama ihtiyacından vazgeçin ..

format atan yerler program yüklemiyolar o yüzden formattan sonra yükleyemeyi de yapabilceke bi arkadaş bi yer arıyorum..

ama farzetki 5 lira daha ucuza bulmak için burdan yazdım; bu ne kadar yanlış ? 5 liranın benim içi önemli bi mebla olması ne kadar yanlış ?

Formatçı Kelimesi Beni Her zaman Güldürmüştür. Format Atmayı Bılen Internet cafe sahipleri Kendını Bılgısayarcı Olarak Nıtelendırıyo Onlar a Bayılıyorum :D

O da bişey mi , benim bi arkadaşım buz dolabı aldığı spotçuya buzdolabıcı diyo :) O da bu forumun üyesidir, bu mesajı okuyosa selam ediyorum kendisine :)

herşeyde kusur arama ihtiyacından vazgeçin ..

format atan yerler program yüklemiyolar o yüzden formattan sonra yükleyemeyi de yapabilceke bi arkadaş bi yer arıyorum..

ama farzetki 5 lira daha ucuza bulmak için burdan yazdım; bu ne kadar yanlış ? 5 liranın benim içi önemli bi mebla olması ne kadar yanlış ?

Tamam kusurda yok, sorunda yok :) ama bence artık bakkal çırağı bile format atıyor onun için 5 tl senin için önemli ise bilgisayarına kendin format at çok zor değil takıldığın yerde özelden skypeni pm at yardımcı oluyum..

Tamam kusurda yok, sorunda yok :) ama bence artık bakkal çırağı bile format atıyor onun için 5 tl senin için önemli ise bilgisayarına kendin format at çok zor değil takıldığın yerde özelden skypeni pm at yardımcı oluyum..

Laf olsun diye konuşmayalım :) Çıkalım sokağa önümüze gelen ilk on bakkalın çırağına soralım bakalım kaç tanesi atabilecek ??
O kadar kolay bişey olsa bu kaar formatçı olmaz zaten memlekette..

Laf olsun diye konuşmayalım :) Çıkalım sokağa önümüze gelen ilk on bakkalın çırağına soralım bakalım kaç tanesi atabilecek ??
O kadar kolay bişey olsa bu kaar formatçı olmaz zaten memlekette..

hocam ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum siz hala anlamıyorsunuz, bakkalın çırağı mecazi bir kelimedir burda belirtmek istediğim son kullanıcının %80 ni format atabiliyor, şu formda anket yapın %90 emin ol format atmayı bilen çıkacaktır, benim demek istediğim madem paraya ihtiyacınız var 5 tl sizin için çok önemli oturun uğraşın kendiniz yapın boşuna para vermeyin, hatta dedim ki takıldığınız yerde ben yardımcı oluyum ama siz hala iğneleyen şekilde mesaj atıyorsunuz..

Bişey demiyorum ne yaparsanız yapın..

Değişik milletiz arkadaş :)

İhtiyacımı çok net dile getiriyorum, format atıp istediğim programları yükleyecek ve bunu uygun bir fiyattan yapacak bir arkadaş bir müsseye ihtiyacım var diyorum.. Format atmayı öğren diyen mi ararsın , zaten 20 tl niye niye uygun fiyatlısını arıyosun diyen mi arasın .. ne ararsan var :)

Atabiliyosanız veya yönlendirebiliyosanız yardımcı olursunuz, yoksa bişey demenize gerek yok.. Fazladan konuşmak maharet değil ki

değişik değişik konuşmayı bırakında :D nedir forumdaki üyelerin internetcafecilerden alıp veremediği :D

1. Ekmek Parası Kazanmasına Gözmü Diktiniz
2. Cem Yılmazı İş Hikayesinemi Döndü İşiniz :D

Uzak masaüstü nden diski ikiye bölüp diğer diske Windows kurabiliriz aslında.sonra ilk diski temizleriz.al sana format.abicim Windows varmı elinde tarif ederim ben sana whatsap tan

mobil mesaj

Torrent gibi bir siteden indirip kendın format atmanı tavsiye ederim Köşe altı yerler Logger gibi programlar kurabılıyor :)

Birkere bilgisayarcıya girdim cd almaya biri pc getirdi bilgisayarcının dediği kelime şu biz sadece bilgisayarların işletim sistemlerine müdahale edebiliyoruz sizin kasanızdaki problemi servise göndermemiz gerekecek dediler :D Ve ben bilgisayar bölümünde son sınıftayken bu olayla karşılaştım.
Bunu diyen şahsiyetler bilgisayar dükkanı açıp 20tlye format atıyorlar. Windows 7 format atmayı bilmeyen adamın yapması gereken şu formatı başlatsın türkçe olarak adımları yazıyor zaten okuması olan adam format atar programlara gelirsekte program adını yazın w.arezturkey ekleyin sonuna full olarak indirip kurun bu kadar.

Konu baltalamak istemedim başımdan geçen olayı anlattım.

format iso indirecek kişilere önereceğim site tnctr dir bence piyasanın en iyi işletim sistemi sitesi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri