formattan sonra youtube bilgilerimi unuttum

• Kullanıcı wTndx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

wTndx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

formattan sonra youtube emailimi unuttuğum için girememiştim.az önce pin geldi 30 tl kazanmışım.şimdi o hesaba girmem gerek.video işine devam edip bu kazancı artıracam.ancak youtube mail adresimi hatırlamıyorum.aacaba bu mail adresini görebileceğim bir yer var mı ? şifreyi biliyorum sadece mail lazım. google + da falan profiline girsem gözükür mü ? veya youtubeden biyerden bakabilirmiyim ?

Format öncesi bilgileri getirebileceğin güzel prolar var.isimlerini bilmiyorum ama iş yapıyor gerçekden bi araştır.

girişe kanal adını yaz altına şifreni yaz mailini söyler..kanal bağlıysa tabi.

Keşke google drive, onedrive yada yandex diskini kullansaydınız indirip kuruyorsunuz bi klasör gibi içine attığınız tüm dosyalar karşıya yükleniyor.

Öncelikle bu programı indirin bu tip programlar genellikle linsansız olursa bulur ama geri getirmez sana vereceğim linkteki program tek tıkla crackliyorsun buluyor ve geri getiriyor... kullanımıda oldukça basit biraz seni bekletir ama silinen dosyalarının kurtarılmasına yardımcı olur. GET DATA BACK FULL rar şifresi ilk sıradaki sitedir .. warz diye başlayan Get data back

Öncelikle bu programı indirin bu tip programlar genellikle linsansız olursa bulur ama geri getirmez sana vereceğim linkteki program tek tıkla crackliyorsun buluyor ve geri getiriyor... kullanımıda oldukça basit biraz seni bekletir ama silinen dosyalarının kurtarılmasına yardımcı olur. GET DATA BACK FULL rar şifresi ilk sıradaki sitedir .. warz diye başlayan Get data back

hocam hesap bilgilerini bir yere kaydemiştim ancak bilgisayarı geriye döndüremem.o zamanlar google chrome kullanıyordum formattan sonra firefoxa geçtim.acaba google chrome girsem gözükürmüki youtubedeki hesabım ? gerçi google hesabımıda hatırlamıyorum

hocam hesap bilgilerini bir yere kaydemiştim ancak bilgisayarı geriye döndüremem.o zamanlar google chrome kullanıyordum formattan sonra firefoxa geçtim.acaba google chrome girsem gözükürmüki youtubedeki hesabım ? gerçi google hesabımıda hatırlamıyorum
Active File Recovery Professional 12.0.5 Full Veri Kurtarma | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz
burdan prosunu alabilirsin mutlaka kullan geri alırsın old dosyasını sildinmi silmediysen dahada iyi olur.

şu anda bilgisayarı geri döndürmem imkansız.açıkçası o kadar dosyayı tekrar yükle oyunları güncelleştir falan uğraşmak istemiyorum.ama bir taraftada o kadar emek verdiğim youtube hesabı var.yav nasıl olurda unuturum onu ? bir yolu olmalı ama.herhangi biryerde yazıyordur onun maili.bu arada maili [email protected] (örnek) tarzı bir şeydi.hani kullanıcı adı alınca veriyorlarya.öyleydi benimkide.göremezmiyiz onu ya profilden falan :S

kardesim giriş sayfasına gel mail şifre yerinin altında yardım gerekiyor mu yazar oraya bas oradan kullanıcı adımı unuttum de.istediği bilgileri gir.çıkacaktır mailin

Bu tür vakalarla karşılaşmamak için bundan sonra, bir not defterine tüm bilgileri yazıp yandex disk'te saklamak çok işe yarar.
İnsanız sonuçta unutabiliriz.

kardesim giriş sayfasına gel mail şifre yerinin altında yardım gerekiyor mu yazar oraya bas oradan kullanıcı adımı unuttum de.istediği bilgileri gir.çıkacaktır mailin

hiçbir bilgiyi hatırlamıyorum işte sorun orada :S

Arkadaşım bi ton insan sana şunu yap bunu yap diyor, sen gelmiş yok o zor yok bu zor.Napalım yani ? Unutmasaydın madem, yedek alsaydın.
Bu kadar zor geliyorsa hiç yapmayın bu işleri..

kardeşim bilgisayarı geriye döndürmem imkansız

O zaman soğuk su içeceksin.Yapacak başka birşey kalmıyor.

Hayır madem milletin dediklerini yapmayacaktın niye soruyorsun ki???

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri