forum.etcnetwork.tv kimdir?

bbounce

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, internette dolaşırken buldum kusura bakmayın öncelikle. Girdim baktım nedir ne değildir, birde baktım ne göreyim, isim vermeyeceğim merak eden bakar. Sürekli ytpara.com'u kötülemeler bizden alınan SSler ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu sitesinde yayınlanmaktadır. Bir kaçı;

ytpara.com Hata Ustune Hata yapiyorsun.!!! | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu

Heni Hazbay.! Ben bu adamı çok sevdim :) | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu bulinkteki yazı, "2013 yılının 4. ayından bu yana, Googleden daha akıllı değilsiniz, illegal işlere bulaşmayın diyorum ama ısrarla hala bildiklerini okuyor, ytpara.com üyeleri. Kimisi acaba diyerek kimiside kendini çok akıllı görerek birşeyler yapmaya çalışıyor.! İşte arkadaşlar buda kanıtı :) Bu adamlardan daha akıllı değilsiniz :)"​

daha fazla araştıramadım sinir katsayım yükselmiş durumda zaten, eğer bu konuyu sakıncalı bulan ADMİN'ler konuyu silebilir, yanlış bişey varsa şimdiden bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece bu forumdan bilgi aldığım bu forumun bana fazlasıyla katkıda olduğunu düşünerek kendime bu tarz kötülemeleri yediremedim, tekrar özürdilerim...

Arkadaşlar merhaba, internette dolaşırken buldum kusura bakmayın öncelikle. Girdim baktım nedir ne değildir, birde baktım ne göreyim, isim vermeyeceğim merak eden bakar. Sürekli ytpara.com'u kötülemeler bizden alınan SSler ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu sitesinde yayınlanmaktadır. Bir kaçı;

ytpara.com Hata Ustune Hata yapiyorsun.!!! | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu

Heni Hazbay.! Ben bu adamı çok sevdim :) | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu bulinkteki yazı, "2013 yılının 4. ayından bu yana, Googleden daha akıllı değilsiniz, illegal işlere bulaşmayın diyorum ama ısrarla hala bildiklerini okuyor, ytpara.com üyeleri. Kimisi acaba diyerek kimiside kendini çok akıllı görerek birşeyler yapmaya çalışıyor.! İşte arkadaşlar buda kanıtı :) Bu adamlardan daha akıllı değilsiniz :)"​

daha fazla araştıramadım sinir katsayım yükselmiş durumda zaten, eğer bu konuyu sakıncalı bulan ADMİN'ler konuyu silebilir, yanlış bişey varsa şimdiden bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece bu forumdan bilgi aldığım bu forumun bana fazlasıyla katkıda olduğunu düşünerek kendime bu tarz kötülemeleri yediremedim, tekrar özürdilerim...

Kısaca özetlemek gerekirse birkaç ay önce ytpara'da birçok Türk partnerlikler ortaya çıkmıştı alt bayii olarak. ETC Network de bunlardan biriydi ve ytpara'da en bilindik partner olarak uzun süre çalıştılar. Benim de bir kanalım hâlâ onlara bağlıdır hatta. Linkini verdiğiniz forum da ETC'nin bilgi paylaşım yeri gibi bir yerdi. Şu an genel bir forum açtılar hatta. Daha sonra ytpara yönetimiyle etc network yönetimi arasında anlaşmazlıklar oldu nedenini falan bilmiyorum. Yöneticileri ytpara'dan banlandı konularını falan da kaldırdılar ytpara'dan. Link yolladığınız yerde de etc network sebeplerini falan yazdı işte uzun uzun ben pek okumadım. Bundan ibaret olay yani.

Bütün banlananlar orda. Pek ciddiye alma. 2 kuruş para görünce bi yerleri kalktı. Kendilerini bişey sanmaya başladılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri