Arkadaşlar merhaba, internette dolaşırken buldum kusura bakmayın öncelikle. Girdim baktım nedir ne değildir, birde baktım ne göreyim, isim vermeyeceğim merak eden bakar. Sürekli ytpara.com'u kötülemeler bizden alınan SSler ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu sitesinde yayınlanmaktadır. Bir kaçı;
ytpara.com Hata Ustune Hata yapiyorsun.!!! | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu
Heni Hazbay.! Ben bu adamı çok sevdim
| ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu bulinkteki yazı, "2013 yılının 4. ayından bu yana, Googleden daha akıllı değilsiniz, illegal işlere bulaşmayın diyorum ama ısrarla hala bildiklerini okuyor, ytpara.com üyeleri. Kimisi acaba diyerek kimiside kendini çok akıllı görerek birşeyler yapmaya çalışıyor.! İşte arkadaşlar buda kanıtı
Bu adamlardan daha akıllı değilsiniz
"
daha fazla araştıramadım sinir katsayım yükselmiş durumda zaten, eğer bu konuyu sakıncalı bulan ADMİN'ler konuyu silebilir, yanlış bişey varsa şimdiden bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece bu forumdan bilgi aldığım bu forumun bana fazlasıyla katkıda olduğunu düşünerek kendime bu tarz kötülemeleri yediremedim, tekrar özürdilerim...
ytpara.com Hata Ustune Hata yapiyorsun.!!! | ETC Network Zoomin.tv Destek Forumu
Heni Hazbay.! Ben bu adamı çok sevdim
daha fazla araştıramadım sinir katsayım yükselmiş durumda zaten, eğer bu konuyu sakıncalı bulan ADMİN'ler konuyu silebilir, yanlış bişey varsa şimdiden bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Sadece bu forumdan bilgi aldığım bu forumun bana fazlasıyla katkıda olduğunu düşünerek kendime bu tarz kötülemeleri yediremedim, tekrar özürdilerim...