Forum Resmen Ref-Link Çöplüğüne Döndü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitadana

Kayıtlı Üye
Ana Sayfaya Bakıyorumda Son Konuların Hepsi Neredeyse Ref'link li konular. eskiden daha kaliteli içerikler okurduk .. bence el atılması gerek bu konuya

üye ol bu kadar coin bilmem ne elde et :D bir arkadaşda pin için uye olduğu siteden borç çıkarmış... İnşallah bedava coin dağıtan siteler yüzünden :D başlarına bu gelmez.

evet haklısınız, tavsiyem bu popülere düşmeyen bi konu başlıgı altında toplanabilir günlük ilgi duyanlar girer bakar.

bunu neye göre değerlendiriyorsunuz onu anlamadım. Forumda herkesin bir ilgi alanı var ve herkes o konulara girip çıkıyor. O halde popüler bölüm komple kalksın herkes kendi bölümüne girsin olsn bitsin. youtube, instagram, bitcoin, facebook, yazılım vs herkesin ilgi alanı farklı. Bende bitcoinciyim bu durumda diğer konularda benim için çöp safhasında. Kaldıki çöp dediğiniz o ref konularından hergün onlarca insan güzel paralar kaldırıyor.

ben ilk düzenlenme getirilmesi gerektiğinde söylediğim de bir arkadaş özetle sanane gibisinden altıntı mesaj atmıştı baya kişi de mesajını beğendiği için genel olarak forum memnun diye düşündüm

Kanal Analytics gibi tek konu altın da bu tip sistemler paylaşılabilir

Bence de bir düzenleme getirilmeli tek konu altından yapılsın artık ne yapılacaksa.

Ben yapılmasına karşı değilim ama her ref link için ayrı konu açılmasına karşıyım . Yine herkes rızkını yer. Bu aynı şuna benziyor her adsense satan bir konu açsa ne olurdu ? Bu da aynı o mantıkla bakılabilir . Buna karşı çıkan da olabilir saygı gösteririm ama beğenmeyen varsa sadece coin formu var orada takılabilirler :)

Tek link olabilir, mantıklı görünüyor.
Ben rahatsız değilim açıkcası, forum hareketli görünüyor, forumda ölü toprağı var malesef.
Kanallar 4 aya yakındır onaylanmıyor ve Şubat sonuna kadarda zaten onay almayacak.
Kim ne taktiği paylaşacakki 1 ay daha?

İnsanların para kazanması lazım btc'ye ve kripto para borsalarına geçişler hızlanıyor.

Sadece ref link çöplüğü değil, çok gereksiz şey var... Açıkcası kimse alınmasın ama youtube ile alakalı yenilikler ve sizlerin paylaşımlarını okumak ve kendi bilgilerimi paylaşmak için zaman geçirmek istiyorum ama imkansız oldu artık. Ana sayfaya bakınca youtube ile ilgili bir forum olduğunu bile unutuyorum.

Gerçekten site coin forumuna dönmüş durumda...
nOrzza.png

Kategoriyi kaldırmak belki imkansız ama bence;
tavsiyem bu popülere düşmeyen bi konu başlıgı altında toplanabilir günlük ilgi duyanlar girer bakar.
güzel bir fikir.

bunu neye göre değerlendiriyorsunuz onu anlamadım. Forumda herkesin bir ilgi alanı var ve herkes o konulara girip çıkıyor. O halde popüler bölüm komple kalksın herkes kendi bölümüne girsin olsn bitsin. youtube, instagram, bitcoin, facebook, yazılım vs herkesin ilgi alanı farklı. Bende bitcoinciyim bu durumda diğer konularda benim için çöp safhasında. Kaldıki çöp dediğiniz o ref konularından hergün onlarca insan güzel paralar kaldırıyor.

eminmisiniz, ben pek sanmıyorum ref işlerinden iyi para kaldırdıklarından

bencede ref konuları bir başlık altında toplanmalı
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Farkındaysanız hepsi bitcoin kategorisine açılmış konular.Anormal birşey yok bence.Fakat forumdaki üyeler kendilerinin istediği kategorilerdeki yeni konuları anasayfasında görebilse çok daha güzel olur.Buda tema vs değişmeden biraz zor sanırım.İş yükü gerekli.O yüzden bu konu bu şekilde kalır. :D İyi geceler.

sabit tek konu altından ref. linkli paylaşımlar düzgün şablonlu şekilde yapılabilir, ileriki günlerde
kontrol paneli seçeneklerinde kullanıcının görmek istemediği bölüm başlıkları gizlenebiliyor bazı forumlarda, era yapabiliyorsa bunu da yapabilir ileride.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri