Forum Sayesinde Gerçek Hayatta Görüştüğünüz Kişiler

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Aklıma böyle bir konu geldi ben başlayam
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] 1. Sıradadır sık sık görüşürüm bu değerli abimle
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] Kendisi candır bir dahakine sen gelecen ona göre
[MENTION=2025]SSemSS[/MENTION] 2 Kere gördüm hüseyin abimi
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Anlatmama gerek yok heralde :)
[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] Ya bu adamı çok sevdim ben çok nazik iyimser her ne kadarda mağaradan çıkmış gibi gözüksede :D
[MENTION=114]FGA[/MENTION] muhabbeti iyi, iyi bir dinleyici
[MENTION=79]Strider[/MENTION] yakışıklı adam :cool:
[MENTION=151]Tahir[/MENTION] bu güzel abimde taa karşılardan kalktı geldi (istanbul buluşmasına) çok iyi bir abimdir
Utku abinin nickini bilmiyorum :p kusura bakma

Tanımak istediklerim;
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=3057]tiger[/MENTION] [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] [MENTION=3272]fth[/MENTION] [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] [MENTION=58]kkundakci[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION]

Aynada [MENTION=4760]dervegider[/MENTION] ile görüşmüşlüğüm az da olsa var.

Hiç konuşmasada vardı :) hemen yanında oturuyordu
Allah Allah..

Bi resmini at bakim valla kimdin nerdeydin senle tanıştıkmı konuştukmu bilmiyom.Berkan boşuna dememiş abi Moruk diye :D:D:D Yaşlanmışız abi youtube işi kafa filan alkomadı zatende bitmişiz Allah sonumuzu hayır etsin.

Sen varmıydın viaport'da ?

al birden bozuldum şimdi soruya bak, sigara uzattın içmiyok dedik, çay getirdin sonra, senin sağında mnote sağında ben sağımda fga vardı

---------- Mesaj saat 02:31:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:30:30 civarında gönderildi. ----------

Allah Allah..

Bi resmini at bakim valla kimdin nerdeydin senle tanıştıkmı konuştukmu bilmiyom.Berkan boşuna dememiş abi Moruk diye :D:D:D Yaşlanmışız abi youtube işi kafa filan alkomadı zatende bitmişiz Allah sonumuzu hayır etsin.

viaport fotoları var mehmet abide onlara bak http://www.ytpara.com/271521-post136.html

al birden bozuldum şimdi soruya bak, sigara uzattın içmiyok dedik, çay getirdin sonra, senin sağında mnote sağında ben sağımda fga vardı
Ya ciddiyim.inan bana ankara yada istanbul olsun yapılan buluşmalardaki arkadaşlar ile konuşmak hal hatırlarını sormak istiyorum çoğu zaman kimlerdi bilemiyorum.Bi resim koyun abi ya.Herkes koyarız diye resim çekiyor koydukları filan yok.:D

Allah Allah..

İhtiyarlık yapacak bir şey yok :D

Ya ciddiyim.inan bana ankara yada istanbul olsun yapılan buluşmalardaki arkadaşlar ile konuşmak hal hatırlarını sormak istiyorum çoğu zaman kimlerdi bilemiyorum.Bi resim koyun abi ya.Herkes koyarız diye resim çekiyor koydukları filan yok.:D

yazdıklarımın hepsi istanbul buluşmasındaydı fotoyuda sadece mehmet abi çekmişti

yazdıklarımın hepsi istanbul buluşmasındaydı fotoyuda sadece mehmet abi çekmişti
Ya harbiden birşey sorayım sana.Sen forumda yazıştığın şakalaştığın gibi gerçek hayatda öyle değilsin.Yoksa o gün bizimi kandırdın ? Bi taktik alayım sessiz mazlum durayım diyerekden mi düşündün Çuvalladın :D:D:D:D:D:mad:

Ya harbiden birşey sorayım sana.Sen forumda yazıştığın şakalaştığın gibi gerçek hayatda öyle değilsin.Yoksa o gün bizimi kandırdın ? Bi taktik alayım sessiz mazlum durayım diyerekden mi düşündün Çuvalladın :D:D:D:D:D:mad:

birden karşımda mağara kaçkını 3-5 adam görünce dilim tutulduydu :D normalde çok konuşkanımdır aslında :D

Hele canım vardı birşey bak şimdi anladım çok haklısın.. +1 :D

bir daha buluşursak susturamazsınız beni ama benden söylemesi :D
mağara kaçkınının baş harfi [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] mnote le geldiydik sakaları uzun mağaradan kaçmış herifler görürsen bizim adamlar onlar dediydi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri