Forum Uyarı/Ceza Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı kural ihlalerinde direk banlama gibi istemediğimiz durumlar olmakdadır.Bu gibi durumları sizler için dahada esnetmek ve ceza almadan önce uyarılarla 1-2 kez uyarmak ve son çare olarak banlama seçeneği kullanılması için bu sisteme geçiyoruz.

Şimdi sizlere bu konu hakkında bilgi vermek istiyorum.

5 Şekilde Uyarı seçeneği vardır.

1-Spam Mesaj/Konu/içerik -- 3 PUAN -- Ceza silinme Süresi 10 Gün
2-Uygunsuz Dil ve Konuşma Üslubu -- 3 PUAN -- Ceza silinme Süresi 10 Gün
3-Yanlış Başlık Kullanımı/Kategori Hatası -- 3 PUAN -- Ceza silinme Süresi 10 Gün
4-Üyelere Hakaret/Tahrik Etme/Kışkırtma -- 5 PUAN -- Ceza silinme Süresi 15 Gün
5-Özel Ceza -- Verilecek Uyarıya göre Yetkili Mod belirleyecekdir.

Bu 5 uyarı seçeneklerinin karşılığında yazılmış ceza puanları vardır gördüğünüz gibi.Bu Uyarı puanları toplamı 10 olduğunda sistem sizi otomatik olarak 3 Gün süre ile forumdan banlar.

Özel ceza seçeneği bölümünde yukardaki ilk 4 madde dışında kalan özel durumlarda Yönetici arkadaşların Forum ana kurallarına göre ceza işlemi uygulayacakdır.

Bunu yapmakdaki amacımız hem sizlerin hemde bizlerin hiç hoşlanmadığımız direk banlanma gibi yakışık olmayan durumu en aza indirgemekdir.

Uyarı ve ceza puanı aldığınızda sistem otomatik olarak size PM (özel mesaj) ile uyarı bildirimi göndereckdir.

Lütfen konu ve mesajlarda yanlış kategori,mesaj kasmak için boş boş mesajlar atmak konu hortlatmak ve konu açmadan önce mutlaka arama sistemini kullanarak forumdaki aynı konu sayılarını artırmayalım çöpe dönmesin forum.

Saygılarımla.

bu puan sistemi biraz cok esnek değlmi. adam derki daha 3 hakım var 2 sini kullanım ne de olsa 10 gün sonra silinecek ..

bence 1.uyarı / 2.ban / 3.süresiz ban.

bu puan sistemi biraz cok esnek değlmi. adam derki daha 3 hakım var 2 sini kullanım ne de olsa 10 gün sonra silinecek ..

bence 1.uyarı / 2.ban / 3.süresiz ban.

Biz gereken esnekliği gözterdik ancak üyelerin durumlarına göre ban süresi değişebilir.10 gün sonra silinse dahi eski uyarıları gördüğümüz için ona göre ceza uygulanır o konuda biz gerekeni yaparız.

Gerçekten çok güzel bir uygulama çok teşekkür ederim ilginiz için.

Dün keyfi olarak bir çok kişi banlandı ve profesyonel olmayan biçimde yöneticilik sergilendi. Bu beni üzdü gerçekten. Yöneticilik konusunda eğitim almak da gerekiyor.
Böylesi, forum için çok daha güzel ve profesyonel.

İyi forumlar.

bu sistem daha çok uyarıları görmedim,bilmiyordum denilmemesi için yararlı olduğunu düşünüyorum...şahsen bir konuda 2uyarıdan sonra mecbur kalıyordum..en azından artık sistem uyarısını yapacak da kişi farkına varacak.

arkadaşlar bildiğiniz gibi bazı kural ihlalerinde direk banlama gibi istemediğimiz durumlar olmakdadır.bu gibi durumları sizler için dahada esnetmek ve ceza almadan önce uyarılarla 1-2 kez uyarmak ve son çare olarak banlama seçeneği kullanılması için bu sisteme geçiyoruz.

şimdi sizlere bu konu hakkında bilgi vermek istiyorum.

5 şekilde uyarı seçeneği vardır.

1-spam mesaj/konu/içerik -- 3 puan -- ceza silinme süresi 10 gün
2-uygunsuz dil ve konuşma üslubu -- 3 puan -- ceza silinme süresi 10 gün
3-yanlış başlık kullanımı/kategori hatası -- 3 puan -- ceza silinme süresi 10 gün
4-üyelere hakaret/tahrik etme/kışkırtma -- 5 puan -- ceza silinme süresi 15 gün
5-özel ceza -- verilecek uyarıya göre yetkili mod belirleyecekdir.

bu 5 uyarı seçeneklerinin karşılığında yazılmış ceza puanları vardır gördüğünüz gibi.bu uyarı puanları toplamı 10 olduğunda sistem sizi otomatik olarak 3 gün süre ile forumdan banlar.

özel ceza seçeneği bölümünde yukardaki ilk 4 madde dışında kalan özel durumlarda yönetici arkadaşların forum ana kurallarına göre ceza işlemi uygulayacakdır.

Bunu yapmakdaki amacımız hem sizlerin hemde bizlerin hiç hoşlanmadığımız direk banlanma gibi yakışık olmayan durumu en aza indirgemekdir.

Uyarı ve ceza puanı aldığınızda sistem otomatik olarak size pm (özel mesaj) ile uyarı bildirimi göndereckdir.

Lütfen konu ve mesajlarda yanlış kategori,mesaj kasmak için boş boş mesajlar atmak konu hortlatmak ve konu açmadan önce mutlaka arama sistemini kullanarak forumdaki aynı konu sayılarını artırmayalım çöpe dönmesin forum.

Saygılarımla.

işin gücün yok anca bunlarla aman öldürüyon demi...insan bi atlar da gelir şöle....ama nerdeeeeeeee

bu cezalardan en çok ben etkilenecem gibi görünüyor :)

Benim şahsi fikrim ilk önce yeni moderatör arkadaşların kendi görevlerini daha iyi bilmesi gerekiyor.
Lakin geçen gün twitter konusunda banlandım, ve bu banlanmanın haksız olduğunu düşünüyorum, eğer bu banlanma doğruysa benimle birlikte banlanması gereken en az 3 kişi daha vardı, ama onlar rahat rahat forumda dolaşıyordu.
Ne hikmetse bunlardan birisi de silver üyeydi.
Bununla ilgili konu açacaktım ama dikkate alınacağını düşünmediğim için vazgeçtim [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam. Bilginize.

Bencede iyi bir kural, uyarılmadan vs banlanan çok kişi var.
Sorun şurda baş gösteriyordu, Modların kime neye göre ban attıkları.
Daha önce kaç kez yazdım hatırlamıyorum Modların bir Tutarlı tarafı yoktu.
Kurallar herkes için şimdi daha çok eşit oldu.
Bu yüzden bu sistem çok iyi düşünülmüş.
Teşekkürler bu sistemi Düşünüp, hayata geçiren kişilere.

Benim şahsi fikrim ilk önce yeni moderatör arkadaşların kendi görevlerini daha iyi bilmesi gerekiyor.
Lakin geçen gün twitter konusunda banlandım, ve bu banlanmanın haksız olduğunu düşünüyorum, eğer bu banlanma doğruysa benimle birlikte banlanması gereken en az 3 kişi daha vardı, ama onlar rahat rahat forumda dolaşıyordu.
Ne hikmetse bunlardan birisi de silver üyeydi.
Bununla ilgili konu açacaktım ama dikkate alınacağını düşünmediğim için vazgeçtim [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam. Bilginize.

Katılıyorum yeni modların belirli bir süre ban yetkilerinin alınması gerektiğini düşünüyorum

Ehliyet sistemi gibi olmuş. :)

Güzel sistem, forum daha iyi olur umarım.

Bencede iyi bir kural, uyarılmadan vs banlanan çok kişi var.
Sorun şurda baş gösteriyordu, Modların kime neye göre ban attıkları.
Daha önce kaç kez yazdım hatırlamıyorum Modların bir Tutarlı tarafı yoktu.
Kurallar herkes için şimdi daha çok eşit oldu.
Bu yüzden bu sistem çok iyi düşünülmüş.
Teşekkürler bu sistemi Düşünüp, hayata geçiren kişilere.

Bu mod. alımının da önceki mod. alımı gibi hüsranla sonuçlanacağı kesindir...

*itiraz hakkı varmı ? gözen geçirme ? iletişim maili felan..
ilk banımı çok keyfi yedim, daha doğrusu adam kayırmadan dolayı banlandım. itiraz hakkım bile olmadı...

şu varmı acaba ? gereksi haksı zban eden maderatorun ban yetkisi geçici durudurulacak gibi bişe...

*itiraz hakkı varmı ? gözen geçirme ? iletişim maili felan..
ilk banımı çok keyfi yedim, daha doğrusu adam kayırmadan dolayı banlandım. itiraz hakkım bile olmadı...
Bu gibi durumlar için ben genel bi duyuru açmıştım.Haksız ban durumları oluyorsa yada yaşamıssanız böyle bir durum [email protected] a mail atabilirsiniz bizzat ben ilginecegim bu maillerle demiştim.

Em iyisimi imzama ekliyeyim bu mail adresini.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri