Aramizdaki yanlis anlamalar konusularak halledildi, Forum yetkilileri konuyu silebilir yada kapatabilirse tamamen kapatilmis olur, yorum yapan ilgilenen herkese tesekkur ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazı anlayışı kıt arkadaşlara baştan sona kadar yaptığın yardımı hatırlatacaksın yoksa anlamaz. En ufak şey de hiç yardım etmemişsin gibi lafı sokar gider.
Mübarek demeyi unutmuşsun hocam![]()
İsim belirtirseniz zan altında bırakmadan rahatsızlığınız kesinleşir bahsi geçen yöneticiye karşı. Bizde durumu kontrol eder haklılık payınıza göre işlem yaparız. Yok belirtmeyi uygun görmüyorsanız bu tür mesajlardan da sakının. Yönetici dediğiniz an tüm yöneticilerin vebalini almış olursunuz. Genelleme yapamazsınız bu konuda.amacım zan altında bırakmak olsaydı zaten acık acık yazardım ismini buraya.
hala tartışmayı sorun olarak görebilecek seviyede bazı yöneticiler mevcut forumda. tartışmak medeniyetin sembolüdür.
İsim belirtirseniz zan altında bırakmadan rahatsızlığınız kesinleşir bahsi geçen yöneticiye karşı. Bizde durumu kontrol eder haklılık payınıza göre işlem yaparız. Yok belirtmeyi uygun görmüyorsanız bu tür mesajlardan da sakının. Yönetici dediğiniz an tüm yöneticilerin vebalini almış olursunuz. Genelleme yapamazsınız bu konuda.
Tartışma zaten sorun. Yapıcı eleştiri demek istediniz sanırım. Karalama politikasıyla eleştiri yapılmıyor. Tartışma olmaması için.
yok anlatmak istedigimi tamamen yanlış anladım en basitinden. gecen gün beyto33 ün actıgı konuda bir arkadaşın mesajlar atması o konudaki eksikligi gösterir nitelikteydi ve herkez üstüne gitti bende destekler bir yorumda bulundum ve mnote herzamanki gibi otomatik mesajmış gibi tartışma yaratacak mesajlar silindi diye bir ibareyle mesajımı sildi. tekrar post attım mesajım acıldı.
tartışmayı sorun olarak görüyor olman beni cok şaşırttı.bu kültür eksikligidir. bircok platform - münazara tartışma tabanlı oluşturulur ve herkez kendi tezini savunmak amaclı acıklama yapar tartışmanın temelide budur.
sizin tartışmaktan anladıgınız kavga etmekse bu sizin eksikliginizdir.
bildigim kadarıyla pdr okumuştun bu konuda bilgin olması gerekir.
en basitinden su anda sen ve ben tartışıyoruz ama sen benim mesajlarımı silmiyor sadece gerekli acıklamaları yapıyorsun. bu olması gerekendir bu tartışmadır.
Ben hiç bir forumda görmedim "tartışma" ortamının belli bir seviyede ve olumlu yansıdığını. Bir süre sonra hakarete, çekişmelere, düşmanlığa varıyor. Bunların önüne geçmek için en doğrusu açık açık belirtmektir. Genelleme yapmanız yanlış. Şuan yaptığımız şey karşılıklı tartışma olsa bile bu bir süre sonra "bu konu içeriğindeki" gibi kavgaya dönüşüyor. Bu yüzden isim belirterek giderseniz iyi olur.
Ve tabi mümkünse;
Modları/Süper Modların şikayetini Adminlere;
Adminlerin şikayetini Serkan Abi'ye iletin.
yok anlatmak istedigimi tamamen yanlış anladım en basitinden. gecen gün beyto33 ün actıgı konuda bir arkadaşın mesajlar atması o konudaki eksikligi gösterir nitelikteydi ve herkez üstüne gitti bende destekler bir yorumda bulundum ve mnote herzamanki gibi otomatik mesajmış gibi tartışma yaratacak mesajlar silindi diye bir ibareyle mesajımı sildi. tekrar post attım mesajım acıldı.
tartışmayı sorun olarak görüyor olman beni cok şaşırttı.bu kültür eksikligidir. bircok platform - münazara tartışma tabanlı oluşturulur ve herkez kendi tezini savunmak amaclı acıklama yapar tartışmanın temelide budur.
sizin tartışmaktan anladıgınız kavga etmekse bu sizin eksikliginizdir.
bildigim kadarıyla pdr okumuştun bu konuda bilgin olması gerekir.
en basitinden su anda sen ve ben tartışıyoruz ama sen benim mesajlarımı silmiyor sadece gerekli acıklamaları yapıyorsun. bu olması gerekendir bu tartışmadır.
İlgili konu report edildiği için. İnceledim adres isteyip tehdit etmeler tartışma oluyosa sen haklısın. Yanlış oldunu düşündüğün konuları report edebilrisin. Fırsat bulduğun her konuda modlara laf atmana gerek yok. Daha öncede konu açtın ama cevap yazma gereği bile duymadın neticede Muslera banladı seni. Üyeliklerinin silinmesini talep ettin. Bu talebini tekrar iletiyorum yönetimdeki arkadaşlara.
Konunun incelenmesini ve arkadaşın isteğinin yerine getirilmesini rica ediyorum
http://www.ytpara.com/site-hakkinda/5752-baslik-bulamadim.html#post61562
Çok güldüm ya
Ne diyim...
Arkadaş biraz zor anlıyor onu ben de bizzat tecrübe ettim fakat yinede art niyet aramamak gerek...
Dert etme kendine bu kadar hastalık bulursun dostum![]()
Üslubuna dikkat et.Doğru bir üslupla konuşursan istedin kişiye istediğin gibi cevap verebilirsin.Delikanlı ol gibi üslupla konuşursan bir süreliğine dışarı alırız.Forum dışında delikanlı delikanlı takılırsın.yazıları okuycam şimdi veremeyeceğim cevap yok o arkadaş delikanlıysa skype yüz yüze konuşur benimle bana laf diyen herkese cevap vericem
---------- Mesaj saat 15:24:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:17:54 civarında gönderildi. ----------
Etc çok güzel yazmış süslemiş helal birazcık yüreğin varsa benimle skype mükrofon ile yüz yüze görüşürsün.Trabzonda oturuyorum herkes gelebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.