Forum Yöneticilerinden Bir AÇIKLAMA Geldimi ?

• Kullanıcı Muro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Muro

Kayıtlı Üye
Merhaba Dostlarım

Malum Son 1 Haftadır Ünlem Sorunuyla Ugraşmaktayız Sabahtan Beri Açılan Konularda Boş Boş Muhabbetler Dönuyor Bu Sorun Hakkında Forum Yönetiminden Açıklama Geldimi Onu Merak Ediyorum ?

Gelmişse Gözümden Kaçmış İse Kusuruma Bakmayın ?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
[MENTION=1523]mNote[/MENTION]

LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZIPTA TARTIŞMAYALIM KONU KAPANMASIN ...

Beko, [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi foruma yeni uğrayabildi sanırım 1-2 saat evvel, birşeyler yazar diye düşünüyorum ama bilinenden farklı birşey olmaz heralde sonuçta sorun ortada.

Kesinleşme tarihleri süreci her ay sıkıntılı geçiyor, ben bu ünlem sorununun 15 Mart sonrası kalmayacağını düşünüyorum, hayırlısı diyelim.

2 - 3 yorum yapmışımdır ben lakin merak ettim de.

İnsanların konuşmasına boş deyip fikrinizi bile belirtmemişsiniz acayip.
Armut piş ağzıma düş.

Bence biraz emek verilmeli boş konuşuyor dediğin arkadaşlar en azından fikir veriyorlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar sizde bence onlara destek olun...

2 - 3 yorum yapmışımdır ben lakin merak ettim de.

İnsanların konuşmasına boş deyip fikrinizi bile belirtmemişsiniz acayip.
Armut piş ağzıma düş.

Bence biraz emek verilmeli boş konuşuyor dediğin arkadaşlar en azından fikir veriyorlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar sizde bence onlara destek olun...

Forumdaki Üyelik Tarihinizdende Anladıgım Kadarıyla Baya Bilgilisiniz Bu Konularda Nedense Hemen Atar Yapıyosunuz Tamam Eyw Fikrimi Belirtmemiş Olabilirim Ki Belirtsemde Bi Sonuç Dogurmaz Kimseyi Boşu Boşuna Yormak İstemem Sadece Yöneticilerin Bu Konu Hakkında Fikrini Merak Ediyorum ?

Forumdaki Üyelik Tarihinizdende Anladıgım Kadarıyla Baya Bilgilisiniz Bu Konularda Nedense Hemen Atar Yapıyosunuz Tamam Eyw Fikrimi Belirtmemiş Olabilirim Ki Belirtsemde Bi Sonuç Dogurmaz Kimseyi Boşu Boşuna Yormak İstemem Sadece Yöneticilerin Bu Konu Hakkında Fikrini Merak Ediyorum ?

Şimdi öncelikle yaşınıza saygım var. Abim yaşındasınız.

Lakin sizin gibi 10 kişi düşünse ondan bundan bir şey beklese bu forum ayakta kalamaz. Bakın 2 - 3 tane konu açılmış ilk önce kendi fikrimizi verelim soralım görüşelim daha sonra konuya yöneticilerde davet edilir zaten.

Bakın bir arkadaşın konusuna yorum yaptım. Mantıksız geldi bana direk olumsuz yanıtladım. Bu konuda mantıksız geldi bana direk buna da yorumsuz attım.

He ben biliyor muyum çözümü hayır ama kendi çapımda araştırıyorum. Konuları takip ediyorum güzel fikir sunan olursa direk bende girerim o konuya fikrimi beyan ederim. Ama direk armut pişsin ağzıma düşsün olayı olmaz.

En azından 2 ay önce olurdu şimdi olmaz. Şimdi herkesin emek verip araştırması çalışması lazım ki daha çok bilgi sahibi olalım daha hızlı çözümlere gidelim.

Şimdi öncelikle yaşınıza saygım var. Abim yaşındasınız.

Lakin sizin gibi 10 kişi düşünse ondan bundan bir şey beklese bu forum ayakta kalamaz. Bakın 2 - 3 tane konu açılmış ilk önce kendi fikrimizi verelim soralım görüşelim daha sonra konuya yöneticilerde davet edilir zaten.

Bakın bir arkadaşın konusuna yorum yaptım. Mantıksız geldi bana direk olumsuz yanıtladım. Bu konuda mantıksız geldi bana direk buna da yorumsuz attım.

He ben biliyor muyum çözümü hayır ama kendi çapımda araştırıyorum. Konuları takip ediyorum güzel fikir sunan olursa direk bende girerim o konuya fikrimi beyan ederim. Ama direk armut pişsin ağzıma düşsün olayı olmaz.

En azından 2 ay önce olurdu şimdi olmaz. Şimdi herkesin emek verip araştırması çalışması lazım ki daha çok bilgi sahibi olalım daha hızlı çözümlere gidelim.

Lütfen Ama Lütfen Bir Daha Yorum Yazmayın Şu Konuya Rica Ediyorum

o konulara aktif olan herkes bir şeyler yazmıştır.yaptıkları denemeleri ve ne kadar uğraştıklarını...sen boş konuşma olarak farzetmeye devam et.

belki de okuduğunu anlamadığın için sana boş gelmiştir...

tamam beyler sakin en kısa zamanda çözümü bulup parayla satıcam :cool:

Merhaba Dostlarım

Malum Son 1 Haftadır Ünlem Sorunuyla Ugraşmaktayız Sabahtan Beri Açılan Konularda Boş Boş Muhabbetler Dönuyor Bu Sorun Hakkında Forum Yönetiminden Açıklama Geldimi Onu Merak Ediyorum ?

Gelmişse Gözümden Kaçmış İse Kusuruma Bakmayın ?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]
[MENTION=1523]mNote[/MENTION]

LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZIPTA TARTIŞMAYALIM KONU KAPANMASIN ...

Forum yetkililerinin youtube da bi öncelikleri sıradışı halleri yok..herkes ne kadar biliyorsa onlar da o kadar biliyor ki şimdiye kadar bi konu açmamışlar..

Kaldı ki boş boş muhabbetler dediğiniz konular sayesinde bu forumda bi çok şeyin çözümü bulundu bunun da elbetteki bulunacaktır..

Ne yani şimdi o boş konulardan bir çözüm çıkarsa siz kullanmayacak mısınız?..kullandığınız tabir yanlış değiştiriniz kimsenin bol keseden zamanı yok boş muhabbet yapacak herkes çözüm bulmak peşinde

Maşallah :D Yöneticiler Hariç Herkes Bu Konuda :)

Herşeyi devletten beklemeyin :) benim dün oluşturduğum alt kanalda ünlem sorunu olmadı.

belki yorumumu saçma bulabilirsiniz ama bunu da söylemeden duramayacağım. Sakın "boş boş muhabbetler" olarak algılanmasın. Forumdaki abilerimiz biligi insanlar tabiki de bizlere yardım ediyorlar ve desteklerini bizden esirgemiyorlar ama şunu da bilmemiz gerekir ki forum yetkilileri herkesin de derdine yetişecek diye bir kural ve yardım edecek gibi bir zorunluluğu da olmadığını düşünüyorum. Şunu bilmelisiniz ki yardım edecek arkadaş ve arkadaşlarımızın da bir hayatı ve 7/24 bu forumda yada youtube'de takılmıyorlar.

Ben 3 gündür ünlemlerle boğuşuyorum yazılanları okuyorum vs vs ama hala bir sonuca ulaşamadım hangi mantıkla inceleniyor bu videolar çözebilmiş değilim.

Serkan abiyede dün aksam bilgi verdim denemeler yapıcaktı çözüm bulunursa yazarız hocam.

Ben 3 gündür ünlemlerle boğuşuyorum yazılanları okuyorum vs vs ama hala bir sonuca ulaşamadım hangi mantıkla inceleniyor bu videolar çözebilmiş değilim.

Serkan abiyede dün aksam bilgi verdim denemeler yapıcaktı çözüm bulunursa yazarız hocam.

Heh İşte Bunu bekliyodum o kadar Kişinin atarlanmasına Gerek Yoktu Temiz Temiz Cevabımı Aldım Teşekkürler

hocam şöyle bir durum var, bugün yüklenmiş bir videoyu bir kanaldan aldım üstüne çerçeve ekledim küçültsüm, kanal logosu ve hatta sessiz bir şekilde attım fakat ünlemden kurtulmadı, diğer kanal içeriğin sahibi değil, yani kanaldan almış atmış bunun sebebi nedir sizce, acaba Türkiye'deki ip'lere uygulanan bir durum mu diye düşünmekteyim.

hocam şöyle bir durum var, bugün yüklenmiş bir videoyu bir kanaldan aldım üstüne çerçeve ekledim küçültsüm, kanal logosu ve hatta sessiz bir şekilde attım fakat ünlemden kurtulmadı, diğer kanal içeriğin sahibi değil, yani kanaldan almış atmış bunun sebebi nedir sizce, acaba Türkiye'deki ip'lere uygulanan bir durum mu diye düşünmekteyim.

Yok hocam iplerle alakası yok dediğim gibi hangi mantıkla nasıl inceleniyor bu videolar çözebilmiş değilim. Bazı arkadaşlar bir kanalda ünleme düşen video sayısı artınca sonrada atılan videolar yanmıyor diyor buda yanlış 3 gündür aynı kanalda denemeler yapıyorum video içeriği ile alakalı birazda.

para kazanmaları toplu açtığımda ortalık ünlem kaynıyor
ama tektek videoları açarsam yarısını kurtarıyorum
bunu deneyen varmı başka

para kazanmaları toplu açtığımda ortalık ünlem kaynıyor
ama tektek videoları açarsam yarısını kurtarıyorum
bunu deneyen varmı başka

Tek tek açtım sonuç değişmedi toplu açtım hepsi yandı net birşey yok hocam.

Yok hocam iplerle alakası yok dediğim gibi hangi mantıkla nasıl inceleniyor bu videolar çözebilmiş değilim. Bazı arkadaşlar bir kanalda ünleme düşen video sayısı artınca sonrada atılan videolar yanmıyor diyor buda yanlış 3 gündür aynı kanalda denemeler yapıyorum video içeriği ile alakalı birazda.

ama hocam şöyle bir durum var örnek vereyim kendi çalışmalarımdan, bir dizisinin bir bölümünü aldım 45 dklik bir kanaldan kanal orjinal doğrulanmış bir kanal değil dün atılmış video bende bugün alıp atayım dedim çerçeve vs ekledim küçülttüm ama yine dünya engeli ve ünlem geldi, biraz önce bir spor videosu yükledim ünlem gelmedi yeni kanal açtım ve 2 saat oldu 15k izlenim aldı bunu da çözemedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri