Forum yonetiminden rica ediyorum.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

etc_computer

Kayıtlı Üye
Dun gece Forumdan ayrilma karari vermistim, dusundumde yapacak daha cok ic var.!

ama benim once disardaki servis isini halledip sonrada uyumam lazim.
Desdestekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Insallah ne siz ne de ben bu durumdan pisman olmayiz.
Herkese Bol kazanclar

Bence çok saçma bir istek. Her forumda bir kaç tane böyleleri çıkacaktır. Şuanda burada olay yaşadığın şahısı bilmiyorum ve tanımıyorum zaten laflarım ona değil. Ama genelde bu anlattıklarına göre böyle tiplemeler her forumdan çıkmaktadır.

Bence sen ekmeğine bak. Konuya edit yap. İyi sabahlar.

Bence çok saçma bir istek. Her forumda bir kaç tane böyleleri çıkacaktır. Şuanda burada olay yaşadığın şahısı bilmiyorum ve tanımıyorum zaten laflarım ona değil. Ama genelde bu anlattıklarına göre böyle tiplemeler her forumdan çıkmaktadır.

Bence sen ekmeğine bak. Konuya edit yap. İyi sabahlar.

Forumda network kurdugum gunden beri her yorumum icerisinde farkli manalar araniyor. Bu ilk Degil sonda olmayacak ben her gelen kisiden kanal durumunun resmini isteyemem guvenmek icin ben ce en dogru karar bu

Yinede yorumunu zicin tesekkur ederim ben network actiktan sonra sunu gordum
Bu forumdan istenmiyorum, istenmedigim yerden atilmayi beklemem musade isterim

Arkadaşım; benim gördüğüm kadarıyla networküne bağlananlarla ilgilenen birisin. Kendi networkün yerine başka networkleri önerebilecek büyüklüğü gösteren birisin de zaman zaman. Seni yanlış anlayanlar illaki olacak. Bu hayatın her alanında böyle değilmi? Bir şeyleri doğru yaptığın da veya doğru bir şey söylediğin de kıskanç ruhlu insanların gözüne batarsın. Senin yapman gereken onlara karşı bu tavrı göstermemektir. Aksine forumda kalıp, onları daha da rahatsız etmendir. Bu onlara karşı vereceğin en güzel cevap olur.

Arkadaşın da dediği gibi ekmeğine bak üstad. Gerisi boş..

etc şunu söliyim senin ekmek davandna dolayı kimse sana laf söleyemez hepimiz ekmeğimizzin derdindeyiz.....bunu bu şekilde değilde sana hakaret eden kişi yada kişiler gururunukırıcı laf söleyenleri report edersen onlar incelenir ve cezaya gerekli kişilere cezeları kesilir.....

"pireye kızıp yorgan fabrikası yakmak..."

kesinlikle haklisiniz ama istenmiyorum.

10 mesajda bir hata yapacagiz ya insan ogluyuz gozumuz gormeyecek ters bir kelime yazacagim forum kurallari gereyi direk ban.!
bu durumlara hic gerek yok okadar yussuz degilim, istenmiyorsam musade ister kalkarim

İnsanların benim hakkımdaki düşüncelerini umursamayarak ömrümü 10 yıl uzattım Bukowski :)

bilginizle ilginizle yardimseverliginizle foruma gercekten deger katan insanlardan birisiniz.. sizi elestirmek isteyen once sizin kadar yardim etsin diger kisilerin sorunlariyla ilgilensin ondan sonra elestirsin.. yanliz hocam siz bu istenmiyorum dusuncesini daha oncede dile getirdiniz hatirladigim kadariyla aklinizin bi kosesinde surekli duruyo galiba cok merak diyosaniz acin bi anket gideyim mi kalayim mi diye farki gorun bence :)

bilginizle ilginizle yardimseverliginizle foruma gercekten deger katan insanlardan birisiniz.. sizi elestirmek isteyen once sizin kadar yardim etsin diger kisilerin sorunlariyla ilgilensin ondan sonra elestirsin.. yanliz hocam siz bu istenmiyorum dusuncesini daha oncede dile getirdiniz hatirladigim kadariyla aklinizin bi kosesinde surekli duruyo galiba cok merak diyosaniz acin bi anket gideyim mi kalayim mi diye farki gorun bence :)

oda aklim ageldi :) ama ondada birseyler denirdi zaten konularda kapandi hatta unuttum bile hatirlamiyorumozaman beni bu dusunceye sokan durumlari ama iste bas agrisina agri kesici iyi gelmiyor.

Etkisi gecince geri basliyor.

en yakin zamanlarda bir ornek veriyim.

Network kurmadanda ben awesomeness konularina yazdim iyi yada kotu network olduktan sonrada.

nezaman bir awesomeness konusu gorsem evet atliyordum icine sebep ise yazilan seyi merak ??

basliga bakiyorsun gelen cevaplari merak ediyorsun giriyorsun.
Fulscreen acilse girmiyorum Forella acilsa girmiyorum Youngscreen acilsa bakmiyorum TRK vs. cun ki tek populer awesomeness gundemdeki tek network.

ben network acmadan once bagladim kanalimi awesomeness kazanclarina bakalim odeme alalim nasil isliyor durum tecrube kazanalim ki sorulan sorulara cevap verelim.

Ben awesomeness kazancindan memnundum bunu belirttim.!
iletisiminden memnun degildim belirttim.!

odeme alamazsini demedim almaniz zor insallah alirsiniz ben beklemedeyim dedim.!

sebep ce para kazanma sekmesi gitti, adamlara yazdim neden gitti

ilk defa basvurmus isek bir kac gun egelirmis ama zaten ortaklari iken gitmis ise telif haklarini ihlal ettigim icin youtube kapatmis.

ben bu mesaja istinaden dedim ki,

arkadaslar bana bunu soylediler telif hakki yok ordaki videolar adsensede 3 aydir aktif ustelik bir cogu duny ageneli verdi duzenledim o sekilde youtubeden indirdigim videolar yani yeniden yuklendiginde ayni uyariyi vermiyor.

adsenseye bagli kanalda hala aktif iken bu kanalda bu uyariyi dahi almamis kanala soyledikleri bahane bu dedim.!

karaliyor oldum kendi networkumu one cikariyorum oldu cekemiyorum oldu, oldu da oldu.!

bir yardim mesaji altina bildigimi yaziyorum, yanlis olabilir ya bunu farkli anlatabilirsin.

gelen yorumlar herseyi sen biliyorsun ya bunuda bilmeyi ver hemen yaz. gibi

emin olmadigi hic bir bilgiyi karsidakini yaniltmamak acisindan emin gibi soylemedim.!

yok abi yaranamadik hep elestiri bir cok mesaj da onlara uysam tartismaya gidecek susuyorum. ikikere yorumuna cevap veriyorum bakiyorum ki hala ayni tekide devam anlamiyor diyorum ki haa bu adam anlamiyor kapat konuyu.

simdide oyle yaptim.! ama bukez konuyu degil uyeligimi ve ETC NETWORKE ait konularin kaldirilmasini istiyorum.

gerekirse networkude durdururum sonucta network olmadiginda issiz gucsuz biri degilim.

yine cok yazdim sanirim :) konuylada alkasiz mi oldu bilmiyorum ama aslin abakarsaniz yoruldum.!

Benimle problemi olan kişide çok sanırım banladığım kişiler yeni üyelik alıp mesajlarda laf sokmalar makara yapmalar filan oluyor ama :) İT ürür kervan yürür.

Bu yüzden forumdan gitmeyi düşünmedim hiç sende. Atasözümüzü dikkate almalısın ;)

açıkçası kendi fikrimi söylüyorum bu forumda gitmesine üzüleceğim nadir kişilerdensiniz etc computer

açıkçası kendi fikrimi söylüyorum bu forumda gitmesine üzüleceğim nadir kişilerdensiniz etc computer

Henuz yonetim gelmedi belki yonetim de gitmemi isteyecek.

Bu forumda uste kapali ne kelimeler soyledin.!
Ama ben okuz dedim diye ki ilk mesajda yerini dusuncesize biraktim ilk mesajda :) banlanmayan tek uye olursunuz insallah gibi yonetime laf vurmalar basladi.

benim amacim huzursuzluk cikartmak degil
actigim konu ortada gozterdigim tepkide ortada
buna istinaden bu karari aldim ben bu karari aldim diye ozel mesaj geldi ( nihayet ) baslikli :) forum yonetimi bu duruma nediyecek bakalim.

ben istenmedigimi dusunuyorum yaniliyorum yada yanilmiyorum bu yuzden bu karari verdim.
forum yonetiminin dusunceisinide merak etmiyor degilim hakkimda ne dusunuyorlar.

belkionlarda nihayet der :)
arkadaslar cok fazla geyik konularina alaka olamadim ama forum da gercekten su son 1-1.5 ay oncesine kadar gercekten guzel vakit gecirdim.

bazilarimiz show desede sadece veda etmek istedim vedaninda sebebini yazdim

Bir forumu forum yapan ve geliştiren en önemli etken foruma katkı sağlayan bireylerdir. Bu katkı bazen bir beklenti karşılığında olur bazen de karşılıksız ve dostane olur. Ama her ikisi de forumu geliştiren ve güçlendiren ögelerdir.
Bu forumu istemeyip forumun küçülmesini uman, forumun rakibi bir sitesi olup foruma katkı sağlayanları küstürüp kendine çekmek isteyen bir sürü ortam gördüm.
Ama ytpara bugüne kadar takip edebildiğim kadarıyla etc_network gibi değerlerine sahip çıktı ve senden vazgeçeceklerini de tahmin etmiyorum.
Yanlış yapmışsındır, ama yaptığın yanlışı kabul etmen ve insanlara her forum konusunda yardımcı olman bence senin bu forumda kalman için önemli bir sebep.
Kaldı ki yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi pireye kızıp yorgan yakmak profesyonelce bir davrnış da değil.
Senin geriye doğru konularını okudum ve açıkçası kişiliğini ve foruma katkını görüpte seni silecek bir yönetici olacağını sanmıyorum.

@
etc_computer böyle şeyleri kafaya takmamak gerek . Forum da iyi insanlar olduğu gibi saçma sapan haraketler yapan ergenlerde var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri