bilginizle ilginizle yardimseverliginizle foruma gercekten deger katan insanlardan birisiniz.. sizi elestirmek isteyen once sizin kadar yardim etsin diger kisilerin sorunlariyla ilgilensin ondan sonra elestirsin.. yanliz hocam siz bu istenmiyorum dusuncesini daha oncede dile getirdiniz hatirladigim kadariyla aklinizin bi kosesinde surekli duruyo galiba cok merak diyosaniz acin bi anket gideyim mi kalayim mi diye farki gorun bence
oda aklim ageldi

ama ondada birseyler denirdi zaten konularda kapandi hatta unuttum bile hatirlamiyorumozaman beni bu dusunceye sokan durumlari ama iste bas agrisina agri kesici iyi gelmiyor.
Etkisi gecince geri basliyor.
en yakin zamanlarda bir ornek veriyim.
Network kurmadanda ben awesomeness konularina yazdim iyi yada kotu network olduktan sonrada.
nezaman bir awesomeness konusu gorsem evet atliyordum icine sebep ise yazilan seyi merak ??
basliga bakiyorsun gelen cevaplari merak ediyorsun giriyorsun.
Fulscreen acilse girmiyorum Forella acilsa girmiyorum Youngscreen acilsa bakmiyorum TRK vs. cun ki tek populer awesomeness gundemdeki tek network.
ben network acmadan once bagladim kanalimi awesomeness kazanclarina bakalim odeme alalim nasil isliyor durum tecrube kazanalim ki sorulan sorulara cevap verelim.
Ben awesomeness kazancindan memnundum bunu belirttim.!
iletisiminden memnun degildim belirttim.!
odeme alamazsini demedim almaniz zor insallah alirsiniz ben beklemedeyim dedim.!
sebep ce para kazanma sekmesi gitti, adamlara yazdim neden gitti
ilk defa basvurmus isek bir kac gun egelirmis ama zaten ortaklari iken gitmis ise telif haklarini ihlal ettigim icin youtube kapatmis.
ben bu mesaja istinaden dedim ki,
arkadaslar bana bunu soylediler telif hakki yok ordaki videolar adsensede 3 aydir aktif ustelik bir cogu duny ageneli verdi duzenledim o sekilde youtubeden indirdigim videolar yani yeniden yuklendiginde ayni uyariyi vermiyor.
adsenseye bagli kanalda hala aktif iken bu kanalda bu uyariyi dahi almamis kanala soyledikleri bahane bu dedim.!
karaliyor oldum kendi networkumu one cikariyorum oldu cekemiyorum oldu, oldu da oldu.!
bir yardim mesaji altina bildigimi yaziyorum, yanlis olabilir ya bunu farkli anlatabilirsin.
gelen yorumlar herseyi sen biliyorsun ya bunuda bilmeyi ver hemen yaz. gibi
emin olmadigi hic bir bilgiyi karsidakini yaniltmamak acisindan emin gibi soylemedim.!
yok abi yaranamadik hep elestiri bir cok mesaj da onlara uysam tartismaya gidecek susuyorum. ikikere yorumuna cevap veriyorum bakiyorum ki hala ayni tekide devam anlamiyor diyorum ki haa bu adam anlamiyor kapat konuyu.
simdide oyle yaptim.! ama bukez konuyu degil uyeligimi ve ETC NETWORKE ait konularin kaldirilmasini istiyorum.
gerekirse networkude durdururum sonucta network olmadiginda issiz gucsuz biri degilim.
yine cok yazdim sanirim

konuylada alkasiz mi oldu bilmiyorum ama aslin abakarsaniz yoruldum.!