Foruma bi önerim var

FlowJS

Yasaklanmış
Merhaba YTpara.com davetiye sistemi ile üye alıyor artık
benimde bi önerim var r10 daki gibi davet eden ettiği üyeler
YTpara.com da gözükse nasıl olur sizce

Bence de mantıklı bir iş yapılmış olur diye düşünüyorum. En azından hangi üyenin nereden geldiğini çözeriz. En azından kimin tanıdığını veya nasıl üye olduğunu biliriz.

Bence de mantıklı bir iş yapılmış olur diye düşünüyorum. En azından hangi üyenin nereden geldiğini çözeriz. En azından kimin tanıdığını veya nasıl üye olduğunu biliriz.

Evet haklısın güzel olur

---------- Mesaj saat 14:01:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:31:59 civarında gönderildi. ----------

@Muslera06 ?

bence de güzel olur hangi üyenin nereden geldiğini, kimin tanıdığını veya nasıl üye olduğunu biliriz.
duyrulur : [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

bence de güzel olur hangi üyenin nereden geldiğini, kimin tanıdığını veya nasıl üye olduğunu biliriz.

@Detebabulanaranedkefmfaslnfjsk

Muhammet gelince bakar arkadaşlar

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] :D mod yönetici değil

Foruma kimseyi davet etmedim ancak youtube adsense gurubunda davetiye isteyenler var.Adamları tanımıyorum.Davet etsek sıkıntı olur mu?

Büyük abé leri konuya davet ediyoruz :D , çok mantıklı ve güzel bir sistem

Foruma kimseyi davet etmedim ancak youtube adsense gurubunda davetiye isteyenler var.Adamları tanımıyorum.Davet etsek sıkıntı olur mu?

Davet ettiğin kişi ban yerse sen de ban yiyorsun bildiğim kadarıyla o yüzden kimseyi davet etmiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri