Forum'a Blogger Kategorisi Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar Youtube Spam Örümcekler işleri daha çok zorlaştırmaya başladı artık spami gerçekten yapabilenler piyasada tutunmayi başarabiliyor. Bizler Adsense çatısı altında gelirlerimizi elde ediyoruz. Adsense den para kazanabilmek sadece youtube den para kazanmak anlamina gelmez. Şu anda bazı arkadaşlar sürekli youtube çalıştığı için demek istediklerimi anlamayabilirler ama daha önceden web site seo işleriyle haşır neşir olmuş arkadaşlar olayın ciddiyetini daha iyi anlayacaklardir. Bunun en büyük örneği R10.dur. Bunun yanında websiteler olsun bloggerler olsun adsense icin büyük bir nimetir. Forumun genel işleyiş ve kazanç planını engellemeyecek bir öneri sunuyorum. Böylelikle hem youtube hemde websiteler den gelir elde etmiş olacaksınız. Bunun sonucunda Forumda ticaret artacak makale yazarları ve makale alislari artacak ve forum dahada hareket kazanacağını ticaretin daha fazla olacağını düşünüyorum. Bununla ilgili çalışmaları yönetimden rica ediyorum. Saygilarimla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede olması gereken bir kategori sonucta blog ve blogger youtube kadar küçük bir parta değil olması gerekir yönetimin bi el atması lazım bu konuya umarım aynı görüşte olurlar

вєякαη;417931' Alıntı:
Merhabalar Youtube Spam Örümcekler işleri daha çok zorlaştırmaya başladı artık spami gerçekten yapabilenler piyasada tutunmayi başarabiliyor. Bizler Adsense çatısı altında gelirlerimizi elde ediyoruz. Adsense den para kazanabilmek sadece youtube den para kazanmak anlamina gelmez. Şu anda bazı arkadaşlar sürekli youtube çalıştığı için demek istediklerimi anlamayabilirler ama daha önceden web site seo işleriyle haşır neşir olmuş arkadaşlar olayın ciddiyetini daha iyi anlayacaklardir. Bunun en büyük örneği R10.dur. Bunun yanında websiteler olsun bloggerler olsun adsense icin büyük bir nimetir. Forumun genel işleyiş ve kazanç planını engellemeyecek bir öneri sunuyorum. Böylelikle hem youtube hemde websiteler den gelir elde etmiş olacaksınız. Bunun sonucunda Forumda ticaret artacak makale yazarları ve makale alislari artacak ve forum dahada hareket kazanacağını ticaretin daha fazla olacağını düşünüyorum. Bununla ilgili çalışmaları yönetimden rica ediyorum. Saygilarimla

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız hocam.

Blogların ve blog yazarlığının nimetlerinden faydalanmak gerekir. Hem sağlam bir alternatif olur hemde farklı kazanç kapıları hakkında herkes alternatif sahibi olur.

Bu gün blog yazarlığı denildiği zaman sadece adsense gelmemeli akla.
Satış ortaklığı gibi güzel bir kazanç yöntemi de var.

Youtube açısından da bloglar önemli. Bloglar üzerinden video imlemenin faydası inkar edilemez

Bencede forum çok yönlü olmalı, ama gel gör ki adminler nelerle uğraşıyo..

Bencede forum çok yönlü olmalı, ama gel gör ki adminler nelerle uğraşıyo..

Adminler üşenmeden blogger bölümü mü acacakmis? Bu moral bozukluğunda bile güldürü bildikleri için hepsine saygılarımı iletiyorum. Tesekkurler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkan sen paralel yt forumcu değilmisin :) senin forumda tutmadı mı bu işler ? :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] un ilgi alanı :)

çok yönlü değil de, ekstra kullanıcıların para kazanacağı (makale ticareti) gibi 2-3 kategori açılabilir.

berkan sen paralel yt forumcu değilmisin :) senin forumda tutmadı mı bu işler ? :)

Paralel YT :):)

Bu arada adam haklı, blogger ya da adsense üzerinden para kazanılacak daha fazla platform üzerinde durulursa forumda ki ticaret hacmi artacaktır diye düşünüyorum.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hatta foruma makale satış scripti tarzında birşey entegre edebilirsiniz. %10 komisyonlu olarak foruma gelir kalmış olur.
Bunlar benim şahsi fikirlerim tabiki ancak amacımız ticaret potansiyelini arttırmak ve para döngüsünü üst seviyelere çıkarmak olmalı diye düşünüyorum

Problemlerinizi pm ile iletin yada bir daha laf sallayıp geri çekilmeyin.

Kimsenin laf sallama niyeti yok hocam eğer bunları söylüyorsak laf söylemek için değil forumda "bilinçli üye" olmanın getirdiği sorumluluktan dolayı söylüyoruz.
Sizinle pm ile konuşarak sonuç alamayacağımı öğrendim, diğer taraftan söylediklerimin altında her zaman "forumun gelişmesi" niyeti var.

Blogger ile başlayabilirsiniz Ayrıca Blogger'i Com Net Org gibi uzantılara yönlendirip Host masraflarından kurtulabilirsiniz. İsterseniz genel içerikli site isterseniz tek kategori siteler yapıp 2-3 ay düzenli olarak eğer makale yazmasını biliyorsanız makale yazabilirsiniz makale yazmasını bilmiyorsanız düzenli olarak 2-3 ay makale yazdırıp 4. ay sonunda yıllarca meyvesini yiyebilirsiniz. Web site sektörü youtube gibi geçici değildir Youtubede özgün oldugunuz sürece geçici değildir fakat Web site çok daha farklıdır ve kalıcıdır. Ben bu Site işlerine 2005 ekim ayında başladım ve halen WebSitelerimden Adsense ile gelir elde ediyorum.

Kimsenin laf sallama niyeti yok hocam eğer bunları söylüyorsak laf söylemek için değil forumda "bilinçli üye" olmanın getirdiği sorumluluktan dolayı söylüyoruz.
Sizinle pm ile konuşarak sonuç alamayacağımı öğrendim, diğer taraftan söylediklerimin altında her zaman "forumun gelişmesi" niyeti var.

Benimle pm ile iletişime geçebilirsiniz hocam konuşun anlatın, çok iyi dinleyiciyimdir :)

Blogger kategorisi çok mantıklı bir öneri, zaten yeni kategoriler açılacak 1 hafta içinde, bunu da bir şekle sokup açalım ;)

hocam vallaha güldürdün ya :D

kapanmamamak üzre açmıştı forumunu, şimdi açılmamak üzre kapattı :D

Kaşınma Yasin :) Bu arada blog botunu hazırla, blogger üzerinden para kazanma bölümü de açıyoruz forumda kısa zamanda :)

hocam vallaha güldürdün ya :D

kapanmamamak üzre açmıştı forumunu, şimdi açılmamak üzre kapattı :D

1. Kişi konuyu bölmeye odaklanmış farklı amaçlar peşinde şikayette bulunmadım hiç birşey demedim. Bu adamın hatasını devam ettirerek ve konunun amacını başka şeylere çekerek ne yapmaya çalışıyorsunuz inanın anlamış değilim

yt iyice can sıkıcı olmaya başladı , blog,website kurulum ,alış veriş gibi menüler olsa fena olmaz,r10 dan ne eksiğimiz var,üye bile olamıyoruz siteye,burda ticaret hacmine genişletmemiz lazım ,başka yönlere kayma zamanı geldi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri