Foruma üye olmak paralı olmuş galiba :)

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Paralı değilde telefon veya tc doğrulaması olsaydı daha iyi olurdu :)

ne parası hocam bana kalsa üyelikleri fotograflı özgecmıs ısteyıp ikametgah belgesi gibi şeyler isteyip öyle onaylarım :D

Paralı olması daha kötü. Para verip giren insan burada bilgi paylaşmak istemez artık tamamen buradan nasıl para koparırım diye düşünür.

Ben de diyorum tc kimlik fotokopisi alalım üstüne bir de video ile bağlanıp "şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamasak da mı saklasak?" dedirtelim, hem birleştirir özgün video yaparız hem de kimlikteki resimle eşleştiririz ;)

paralı olmasını geçtimde davetiye yolluyamıyormuyuz ?

Davetiye sistemi açmadık; ancak üye olmasını istediğiniz kişi üye olsun, üstüne form var bir tane ödeme güçlüğü yaşıyorum vb. tarzında orada davet eden üyemizin, yani sizin nickini yazsın bir iki bilgiyi doldurtsun mümkün oldukça onaylamaya çalışırız sizlerden onay alıp ;)

Davetiye sistemi açmadık; ancak üye olmasını istediğiniz kişi üye olsun, üstüne form var bir tane ödeme güçlüğü yaşıyorum vb. tarzında orada davet eden üyemizin, yani sizin nickini yazsın bir iki bilgiyi doldurtsun mümkün oldukça onaylamaya çalışırız sizlerden onay alıp ;)

hmm bir ara baktığımda davetiye görünüyordu ondan demiştim. Tmm hocam bir arkadaş var bakıyım söleyim :)

Bana kalırsa 20 lira az bile youtube işinin daha fazla şişmemesi için fiyat artırılmalı

boylesı daha ıyı kım ne derse dedın parasıylla gıren nıckının degerını bılır dolandırıcılıga kalkısmaz hemen

paralı olması bu ısı cıddı cıddı yapmak ısteyenlerın gelmesıne neden olacagı ıcın bence etkılı bır yontem en azından coluk cocuk dolmaz :D

bence bu forum en iyi forum olmaya doğru gidiyor üye olma kademeleri şöyle olmalı

1 - 100 tl ile davetiye almalı

2 - davetiyeyi aldıkdan sonra ytpara ekibine adresine gidip tüm kimlik fotokopi tc no ne iş yapıyor kimdir nedir sunmalı daha sonra ytpara ekibi üyeliğini orda açıp evine dönmeli

3 - üyeliği açıldıkdan sonra bile 250 mesajı olmadan çok çok öenmli bölümleri görmemeli 250 mesaj yapmak için mesaj çoğaltmaya çalışırsa o üyenin tm hayatı ytparadan silinmeli

Çoluk çocuğuda banlarsanız. 14 15 yaşında çocuklar var forumda. Saçma sapan konular açıyolar. Gerçi 22 yaşındakide aynıya

O kadar söyledim 200 tl yapın diye sakalımız yok ki lafımız dinlensin

abartma dostum.sanki bu işe giren herkes tomarla para kazanıyor.5-6 ay bu işin içinde olan adamlar 0 çekiyor

5-6 ayda 0 çeken varsa bırakıp başka işlere yönelsin hocam.
Bu foruma üye olmak en az 150tl olmalı ki çoluk çocuk dolmasın.
Hatta bot sahipleri anlaşıp bot fiyatlarını 4-5kata çekmeli ipini koparan foruma gelip bot alıyor 1 kanala 500-600 video basıyor sonra olan bizede oluyor.

5-6 ayda 0 çeken varsa bırakıp başka işlere yönelsin hocam.
Bu foruma üye olmak en az 150tl olmalı ki çoluk çocuk dolmasın.
Hatta bot sahipleri anlaşıp bot fiyatlarını 4-5kata çekmeli ipini koparan foruma gelip bot alıyor 1 kanala 500-600 video basıyor sonra olan bizede oluyor.

zaten bı kıyımlarda bu gibi şeylerden oldu bence ortalık çoluk çocuk doldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri