Forumda Masa Tenisi Oynayan Var mı ?

Hamburger

Kayıtlı Üye
raket almayı düşünüyorum. amatör olarak oynuyorum henüz. merakım var. şöyle fiyat/performans açısından verimli, çok pahalı olmayan, güzel bi raket önerir misiniz ? bu arada ileride profesyonelleşmek istiyorum. sizce 40mm topla mı oynayayım 45 devam mı ? çok fazla farkı olur mu gelişmem adına ?

Açıkçası iyi oynarım ama şu saydıklarından hiç birini anlamam :D Bizde ucuz olsun oynayalım mantığı var :D

Yeni başlayacağım bende bir üniversite hocasının desteğiyle

Lise yıllarımda çok oynardım. :) Raket olarak sana önerim Butterfly'ın uygun modellerinden alman yönünde. Bende bir tane çift taraf attack ButterFly vardı ancak fiyatını şuan hatırlamıyorum maalesef.

bende iyi oynarım ama mekanda ne varsa onla oynarım :)
yazdıklarını ilk kez duydum :)

ilk ve orta okul da okul takımlarında oynamıştım...
ilkokulda izmir derecelerimde olmuştu.
profesyonel oynamak için biraz geç kalmışsın.
bilekleri, vuruşları öğrenene kadar masada oynamaya geçmemek gerekir.
anlatılacak olayda da değil zaten ama marka olarak butterfly tarzı raketlerin fiyatları belli zaten.ucuz yollu olanlar ,30lira az vermeye değmez.

Yilbasinda masatenisi seti hediye ettiler. Lisedeyken cok guzel oynardim ama simdi nasil oynarim fikrim yok :)

Langirtta benden daha iyisini tanimam :)

ben geçenyıl 20 liraya 2li set halinde satılan bi raket almıştım baya iyiydi hala kullanıyorum tek eksiği topu iyi kesememesi butterflyın bi raketi var modelini bilmiyorum 80 liralık bi raket onun kesmesi falan çok iyi ele daha iyi oturuyo ama ilk başlarda 20 tl dan fazla verme derim bi sureden sonra sıkılıp bırakıyosun

yukarıda bir arkadaşın dediği gibi çok iyi oynarım ama hangi raket iyidir, hangi top iyidir pek bir şey diyemem. raketin elime oturması ve topun pioneer olması lazım :D

ne oynuyosun o önemli birde bütçe.Eğer atak oynuyor isen 2.1 falan kalınlıkta butterfly raket almanı öneririm.Def oynuyorsan daha ince daha kolay oynarsın kalın lastik riskli ama daha eğlenceli .birde bütçen varsa 70-100 arası combo raket yaptırabilirsin çok daha iyi olur

antrenman için masatenisi.com bu raketi alabılırsın bız klupte bunlardan kullanıyorduk maç raketine geçtiğinde aradaki fark herzaman fazla oluyor ama zoran serilerinde mac raketine geçtiğinde alışman kolay oluyor ilerleyen zamanlarda kendi raketini kendin yapmaya başlarsın bunuda oyun sitiline göre kendine en uygun raketi yaparsın ama başlangıc için bu raket idealdir

40 mm topla devam et hocam sriver fx lastik öneririm . Butterfly def+ tahta öneririm , kendimde var . Tutuş falso vs 10 numara farkı anlayacaksınız emin olun ;)

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri