Forumdaki Buglar

• Kullanıcı MetinK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MetinK

Yasaklanmış
Merhaba @era forumda bazı buglar buldum sana da haber vermek istedim.

1. Bug:

Kesinti hesaplamada 1000 tl kazanca 0 tl ye %100 kesinti yerine %10 kesinti yazıyor.

2.Bug :

Diyelim ki ben modem gittiği zaman sol üstte yt para logosuna tıklıyorum modem tekrar geldiğinde bir daha tıklarsam Bağlantı yok hatası verıyor yani modem gittiğinde tıkladım bu hatayı verdi modem geldiğinde tıklayıncada bu hatayı veriyor ve, tüm tarama verilerini temizliyorum ancak öyle giriş yapabiliyorum.

Not: Meslek Tester :D

Giriş yapma sıkıntısı hep vardı.

2.Bug :

Diyelim ki ben modem gittiği zaman sol üstte yt para logosuna tıklıyorum modem tekrar geldiğinde bir daha tıklarsam Bağlantı yok hatası verıyor yani modem gittiğinde tıkladım bu hatayı verdi modem geldiğinde tıklayıncada bu hatayı veriyor ve, tüm tarama verilerini temizliyorum ancak öyle giriş yapabiliyorum./QUOTE]

Bu dediğin bazı tarayıcılarda internet giderse çoğu zaman olur aç kapa yapman gerekir tarayıcıyı

dalga mı geçiyorsun arkadaş ? bu saçma konudur ya

bug un ne demek olduğunu biliyormusun çok merak ediyorum

ek olarak eski konulara googledan girince başka konuya yönlendiriyor

konudaki 2 hata da ne kadar saçma ve kişisel bir sıkıntı olsa da, bu arkadaşın yazdığı sıkıntı gerçekten mevcut, eski konular aramayla bulunduğunda çok farklı konulara yönlendirme olduğunu ben de farkkettim

aynen öyle mesela bir link vermişler konuda tıklıyorum başka linke atıyor

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

Gördüğünüz üzere konu dışı bölümüne açtım

amacın ne kardeşim 1000 tl yazıp kesinleşene de 0 yazmışsın bu bug düzeltilse ne olur bize ne faydası var konu dışı diye boş boş işler yapmaya hiç gerek yok

Bir bug daha var. Bug yerine koyulurmu bilmem ama mesela birisi alıntı yaptığında veya beğendiğinde bazen 2 beğeni veya alıntı gözüküyor..

Bir bug daha var. Bug yerine koyulurmu bilmem ama mesela birisi alıntı yaptığında veya beğendiğinde bazen 2 beğeni veya alıntı gözüküyor..

aynen hatta bazen bakıyorum 3 tane bildiri var beğeni yazıyor bi giriyom hiç bişey yok ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri