Forumdaki Google Ajanlarna duyurudur

unadikum

Yasaklanmış
http://www.ytpara.com/konu-disi/101314-forumda-google-ajanlari-cirit-atiyor.html
bu konuya yazmak istedim fakat kapanmış,
Foruma giren youtube ajanlarına selam olsun bu yazıyı bi okuyıp düşünsünler
1. taktikleri piyonlayan var mı? Kesinlikle varlar, peki bu kimseler kimlerdir.
nedeni ödül için, çekememezlikten,ve kimsenin aklına gelmeyen rakip şirketlerin adamarı olduğunu düşünüyorum.
adsense banları zamanı attığım post bunun kesinlikle yeni ceonuzun alpha net catısında kısa vadeli istikbalı için yaptığını düşünüyordum.
http://www.ytpara.com/1211606-post136.html
postumda budur.
nitekimde başarılı oldu.
Alphabet dünyanın en değerli şirketi oldu
ama bunları yaparken dailymation diye bi rakip çıkardı daily eylül öncesi izlenim ve kanal sayısına bakın birde şimdi şirket şuan viralde ve her geçen gün büyümekde bununla beraber https://videodirect.amazon.com geldi daily çıkışı ile kırılamaz sanılan online video pazarınız fıs olduğunu gördüler kendi bacağınıza sıktığınız. Halada sıkmaya devam ediyorsunuz. dünya engellerini fixleyin ki youtubenuz çöp olsun izleyenleriniz kaçsın dailyden, amazondan izlesin içerik yok ki diyeceksin onlarda, siz banlamaya devam ettikçe merak etmeyin 10 binlerce uploader oraları içerik ile doldurucağından kuşkunuz olmasın ben daily yöneticisi olsam(veya openload vk vs..) dünya engellerini geçme yöntemlerini size ispiyonlayan ben olurdum bi durun ve düşünün unutmayın ki bu forum 1 senede sizin tüm içeriğinizi başka sitelere yükleyebilir şurda 3-5 para kazanmaya çalışıyoruz. sizede para kazandırıyoruz kendi bacağınıza sıkmayın sitenizi çöp yaptırmayın engellesen ne olucak yani küçük resim karıncalı film dolacak siten sizi aklı selime davet ediyorum. umarım kendinizi Göklerde bi yerlerde görmekten kısa zamanda vazgeçersiniz. sizin hayrınıza biz heryerden para kazanmaya devam ederiz.

Ajan filan yok. Bir sistemde bir yönetici tarafından bu nasıl olmuş diye görülürse olasılıklar ve loglar sayesinde çözülür. Senin dünkü konunda olduğu gibi. Binlerce kanalı saniyeler içerisinde bir domainden açabiliyorsa bunu kim biliyordu da çözdü. Bunu kimse bilmiyordu, afadersiniz ama buna halk arasında bokunu çıkarmak deniyor. Bu nedenle birşey biliniyorsa ve çok özelde olsa fixlenecektir. Kaçarı kuçarı yok. Sen veya başkası nasıl bulduysa emin olun dünyada onu bulan yüzlerce kişi olmuştur. Belli bir zamanı gelincede fixlenecek demektir. Buarada tabiki sana hak veriyorum, fakat bu şirketden para kazanan fixleme ekibi var. Bu ekip birşeyler fixlemezse işinden olur. Bu nedenle bu bir döngüdür. Çok böyle şeyleri düşünme, bir açıkdan yararlanıyorsan onu meyve veren ağaç gibi düşün. Birgün vakti dolacak sen ister cok ye ister az ye. O meyveler bitecek.

Demem o ki, bırakın herkes öğrensin. Herkes kazansın, her zaman açıklar kapandı ve kapanacak. Karşıda bir ekip var. O kip birşey duydugunu sanmıyorum, sadece inceleyerek buluyor

Ajan filan yok. Bir sistemde bir yönetici tarafından bu nasıl olmuş diye görülürse olasılıklar ve loglar sayesinde çözülür. Senin dünkü konunda olduğu gibi. Binlerce kanalı saniyeler içerisinde bir domainden açabiliyorsa bunu kim biliyordu da çözdü. Bunu kimse bilmiyordu, afadersiniz ama buna halk arasında bokunu çıkarmak deniyor. Bu nedenle birşey biliniyorsa ve çok özelde olsa fixlenecektir. Kaçarı kuçarı yok. Sen veya başkası nasıl bulduysa emin olun dünyada onu bulan yüzlerce kişi olmuştur. Belli bir zamanı gelincede fixlenecek demektir. Buarada tabiki sana hak veriyorum, fakat bu şirketden para kazanan fixleme ekibi var. Bu ekip birşeyler fixlemezse işinden olur. Bu nedenle bu bir döngüdür. Çok böyle şeyleri düşünme, bir açıkdan yararlanıyorsan onu meyve veren ağaç gibi düşün. Birgün vakti dolacak sen ister cok ye ister az ye. O meyveler bitecek.

Demem o ki, bırakın herkes öğrensin. Herkes kazansın, her zaman açıklar kapandı ve kapanacak. Karşıda bir ekip var. O kip birşey duydugunu sanmıyorum, sadece inceleyerek buluyor
Benim bulduğum açık fixlenmedi hocam fixlenirse milyar dolarlık google yatırımı verilmiş sözleri çöpe atmış olur yani imkanı yok fixlenmesinin benim şikayet konumdaki eleman kanalların kapanmasıda şuçludur.elbette birşeyleri bulup fixleyecektir bu ekip +301 blue linkcileri fixlesin yorumdan affilateleri fixlesin sahte izlenimleri aboneleri,clickbankı fixlesin ilk sayfa taktiklerini fixlesin dünya engelli geçmeleri ne fixliyorlar yt çöp etmekten başka sonuçu ne bu işin ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=hWncgvmtKRs bu videoda açık açık diyor giriyorum bakıyorum

Benim bulduğum açık fixlenmedi hocam fixlenirse milyar dolarlık google yatırımı verilmiş sözleri çöpe atmış olur yani imkanı yok fixlenmesinin benim şikayet konumdaki eleman kanalların kapanmasıda şuçludur.elbette birşeyleri bulup fixleyecektir bu ekip +301 blue linkcileri fixlesin yorumdan affilateleri fixlesin sahte izlenimleri aboneleri,clickbankı fixlesin ilk sayfa taktiklerini fixlesin dünya engelli geçmeleri ne fixliyorlar yt çöp etmekten başka sonuçu ne bu işin ayrıca https://www.youtube.com/watch?v=hWncgvmtKRs bu videoda açık açık diyor giriyorum bakıyorum

https://www.facebook.com/henihazbay
arkadaş bu galiba :D sen yetkili bir abiye benziyon diye mesaj atasım geldi :D

Hocam forumda istediği kadar ajan olsun daha bundan 5 ay önce biri r10 da şöyle bir konu paylaşmıştı Seo'da nirvana yapan türk??resmen dalga geçiyordu google ile bu bir algoritma sonuçta birileri tekrar açık bulacaktır ve onlarda bu açığı kapatmak için uğraşacaklar bu böyle devam edecek ve hiçbir zaman bitmeyecek çünkü bu bir ALGORİTMA :) burda ajan var veya yok çok takmayın işinize bakın derim elbet keşfedilmemiş birçok açık vardır daha:)

ajan falan yok biraz para kazanıp başkalarının kazanmasını istemeyen karakter yoksunları var

Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmaz.

1- Youtube reklam verenlerin çıkarlarını koruması lazım. Örneğin youtube a girin kan benim damar benim diye aratın aynı videodan yüzlerce var. Siz reklam veren olsanız bu çöplüğe reklam verir misiniz? Reklamınızın kaliteli içeriklerde yayınlanmasını istersiniz sadece birazcık empati kurun. Youtube tabikide spamın önüne geçmeli yoksa gelir elde ettiği reklamveren kesimi youtube'u terkedecek.

2- 2013'teki bir habere göre youtube'a 1 dakikada 100 saatlik video yükleniyormuş. 10-15 bin tane spammerın youtube'u bırakması youtube'a çok da büyük bir zarar getirmez (kendi görüşüm).

3- Orjinal içerik üretenler zaten bir zaman sonra ilk baştaki harcadığı yatırımı çıkartıyor. Spam ile kısa sürede yüksek miktarlar kazanabilirsiniz fakat günü kurtarırsınız. Spammersanız her ay sonu ödemeler gelirken, acaba yatar mı ya? ban yer miyim ya? şu kazancı alayım da ban yersem tekrar başlarız ya? diye düşünür durursunuz. Ben orjinal çalışan birisinin gece daha rahat uyuyabildiğini ve kendi içeriğine daha çok güvendiğini düşünüyorum.

4- Son olarak kendi bacağınıza google'a bilgi vererek sıkmadınız. Birbirinize telif atarak sıktınız, birbirinize flag atarak sıktınız, spinnerlar ile interneti çöplüğe çevirirken sıktınız, reklamverenlerin verdiği reklamın parasını çıkartamamasıyla sıktınız, birbirinizin websitelerine hacklink kasarak sıktınız. .. Google elbetteki spammerları engelleyecekti bir gün.

Yukarıdakilerin en özet haliyle; bir ürününüz var ve bu ürünü piyasadaki hedef kitlenize tanıtmak istiyorsunuz. Ürününüzü istiklal caddesindeki bir bilboardda mı sergilersiniz, yoksa ormanlık arazide birbirinin aynısı olan ve yanlarından geçerken dikkat dahi etmediğiniz sonsuz sayıdaki herhangi bir ağacın üzerinde mi? Kendinizi düşünürken "para kazandığınız" reklam verenleri de düşünseydiniz bugün bu noktada olmazdınız. Kimseyi kışkırtma gibi bir niyetim yok, ama dışarıyı eleştirmeden önce bir öz eleştiri yaparsanız dediklerimi anlayabileceksiniz. Herkese bol kazançlar.

Görüşüne saygım sonsuz, farklı düşüncedeyiz

Ne açığıymış bu bildiğin Google Apps aboneliği değil mi 2010 öncesi açılan. 5000 hesap açmak açıkmı oluyor ? Bende veriyorum texti açıyorum. Gerçi o kadar suyunu çıkarmadım. 5000 hesap açık çalışılırmı ya bir de buradan ajanlara sesleniyorsun. Körde olsa sağır da olsa sistemine baksa anlar noluyo diye

2013 yılındada başka birisi (yine youtube yönteiminden) forumlarda gezdiklerini söylemişti. İsmini hatırlamıyorum yaşlı bir adamdı

enterasan muhabbetler dönmeye başladı :D :D :D

bunlar hep Heny'nin suçu :D

ama gel görki şu an Heny hepimizden daha spamcı. Kendisi geçen sene YTden ayrılıp Doğuş Digitale geçmiş. BU Kara Sevda, doğuş digitalin yönettiği bir dizi. Reklam aralıklarına bakın biz yapsak kanal gümler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri