Fossil FS4487 Erkek Kol Saati - SIFIR %100 ORJİNAL

O
  • Kullanıcı OnlineTeslimat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
O

OnlineTeslimat

Guest
YENİ YILA ÖZEL İNDİRİM: 200 TL

Ürün modeli: FS4487
STOK ADETİ: 10

• Ürünler kutusundan açılmamış, faturalı ve garantilidir.
  • Replika, sahte ürün satışı yoktur.
  • Aynı gün kargolanmaktadır.
  • Kargo ücreti alıcıya aittir.

- REPLİKA - ÇAKMA DEĞİLDİR %100 ORJİNALDİR -
- PİYASA FİYATI -

GP2Z3V.png

X9qbYk.jpg

5LmNRL.jpg

d8ZLqX.jpg

bkMv4b.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşı tanımam etmem :)
Ürünün % 100 orjinal olduğuna taahhüt ediyorsa, Fossil Fanatiği olarak :) fiyatı çok çok uygun uygun.

saat baya güzelmiş görüntü olarakta arkadaşın dedigi gibi %100 orjinalse kacırılmıcak fırsat bende dusunuyorum bakalım alan olursa yoruma yazsında bılgılenelım :)

hocam ürün fiyatı nden bu kadar uygun orjinal ve çok ucuz olması soru işareti uyandırdı yanlış anlamayın

YENİ YILA ÖZEL İNDİRİM: 165 TL

Ürün modeli: FS4487
STOK ADETİ: 4

• Ürünler kutusundan açılmamış, faturalı ve garantilidir.
  • Replika, sahte ürün satışı yoktur.
  • Aynı gün kargolanmaktadır.
  • Kargo ücreti alıcıya aittir.

- REPLİKA - ÇAKMA DEĞİLDİR %100 ORJİNALDİR -
- PİYASA FİYATI -

GP2Z3V.png

X9qbYk.jpg

5LmNRL.jpg

d8ZLqX.jpg

bkMv4b.jpg

garantisi hangi firma hocam yanı fossıl evet ama ne gecıor ayrıntılı.
ayrıca sahıbındne kı dıger sarı fossıl ılanını ınceledım de resımler bırbırınden fakrlı hocam?neyı satıyorsunuz hangısını ve orjınal garantılımı turkıye?

Son düzenleme:
bu tek fiyat mı sürekli mi sürekliyse adsense ödemesini aldıktan sonra bir tane alabilirim %100 orjinal diyorsunuz

saat baya güzelmiş görüntü olarakta arkadaşın dedigi gibi %100 orjinalse kacırılmıcak fırsat bende dusunuyorum bakalım alan olursa yoruma yazsında bılgılenelım :)

Tabi, yorumunuz için teşekkürler.

hocam ürün fiyatı nden bu kadar uygun orjinal ve çok ucuz olması soru işareti uyandırdı yanlış anlamayın

Kapanan dükkan ürünleri hocam nakit ihtiyacından dolayıda zararına satış yapıyoruz.

garantisi hangi firma hocam yanı fossıl evet ama ne gecıor ayrıntılı.
ayrıca sahıbındne kı dıger sarı fossıl ılanını ınceledım de resımler bırbırınden fakrlı hocam?neyı satıyorsunuz hangısını ve orjınal garantılımı turkıye?

Garanti firması forumsaat, sanırım Esprit marka saatin resimlerini farklı gördünüz bilgilendirme için teşekkürler en kısa sürede güncelleceğim, model aynı sadece iç tasarım farklı.

Resim olarak; http://i.hizliresim.com/R19zZj.jpg

bu tek fiyat mı sürekli mi sürekliyse adsense ödemesini aldıktan sonra bir tane alabilirim %100 orjinal diyorsunuz

Fiyat kısa süreliğine geçerli ek olarak stok miktarı sınırlı, acele etmenizi tavsiye ederim.

Başka saat kaldımı elinizde farklı model marka olarak

Son düzenleme:
Tabi, yorumunuz için teşekkürler.

Kapanan dükkan ürünleri hocam nakit ihtiyacından dolayıda zararına satış yapıyoruz.

Garanti firması forumsaat, sanırım Esprit marka saatin resimlerini farklı gördünüz bilgilendirme için teşekkürler en kısa sürede güncelleceğim, model aynı sadece iç tasarım farklı.

Resim olarak; http://i.hizliresim.com/R19zZj.jpg

Fiyat kısa süreliğine geçerli ek olarak stok miktarı sınırlı, acele etmenizi tavsiye ederim.

esprıtı babam ıcın alabılırım...
bende ılan acmayı dusunuodum saatlerle ılgılı garantılı ve pıyasadan uyguna ama sızınkı daha uygun hocam hayırlı satıslar..
bırde o sarılı tarzda ve ınce yuvarlak ekran kalıtelı bır saat varsa gene boyle uygun fıyata verebılecegınız gormek ısterım

Gercekten almayi dusunuyorum fakat fiyatin bu kadar dusuk olmasi insani suphelendiriyor orjinal olduguna dair herhangi bir belge gosterebilir misiniz pm den

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri