Fox Tv Neyin Kafasını Yaşıyor?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
İşsiz ninelerin izlediği gündüz dizilerine bile telif yağdırdı Fox Tv.

Reytingi ne kadar ki telif atıyor, bence sahte telif bunlar.

Eğer burdan biriyse sahteyi atan kazancı yanına kalmasın haram olsun.

Atacak dizi bırakmadı nankör açgözlüler.

Alex kardeşim hakk sahibi kimse istediği diziye, programa telif atar. Bunun reytingle bir ilgisi yokki. Fox tv ile ilgili bir kaç konu açıldı birinide ben açtım. Yüklemeyin dedim herkese. Ama yüklemeyi bırakmak yerine bazıları bana telifi atan sensin dedi... Nedense biz para kazananda o videodan iyi oluyor ama telif yediğimizde kötü. Yanlış anlama ha kendimede ait ediyorum. Eğer hakikatende sahteyse helal etme.

Alex kardeşim hakk sahibi kimse istediği diziye, programa telif atar. Bunun reytingle bir ilgisi yokki. Fox tv ile ilgili bir kaç konu açıldı birinide ben açtım. Yüklemeyin dedim herkese. Ama yüklemeyi bırakmak yerine bazıları bana telifi atan sensin dedi... Nedense biz para kazananda o videodan iyi oluyor ama telif yediğimizde kötü. Yanlış anlama ha kendimede ait ediyorum. Eğer hakikatende sahteyse helal etme.

Hak sahibi evet telif atabilir ama bu ölçekte bir kanal bunlarla uğraşmaz gibi geliyor.

İşsizlikten 1000 bölüm dizi çekiyorlar fox da telif atacaksa yumurcak tv ye falan umut bağlayalım.

Sahte bu, bu çapsızları indirmek lazım. Daha şeyler yazarım ama kötü örnek olmak istemiyorum cidden haram olsun.

Hak sahibi evet telif atabilir ama bu ölçekte bir kanal bunlarla uğraşmaz gibi geliyor.

İşsizlikten 1000 bölüm dizi çekiyorlar fox da telif atacaksa yumurcak tv ye falan umut bağlayalım.

Sahte bu, bu çapsızları indirmek lazım. Daha şeyler yazarım ama kötü örnek olmak istemiyorum cidden haram olsun.

En iyisi fox tv ye gitmek ve yerindece araştırmak ve sormak. Böyle bir şey bulamazsın. En iyisi foxun dizilerinden uzak durmak. Tüm dizilerine telif atıyor.

En iyisi fox tv ye gitmek ve yerindece araştırmak ve sormak. Böyle bir şey bulamazsın. En iyisi foxun dizilerinden uzak durmak. Tüm dizilerine telif atıyor.

Bırak abi Allah aşkına Kim uğraşacak onunla Allah aşkına.

Hadi gittik diyelim. Ne diyeceksin gidip. Ya ben sizin videolarınızı çalıp youtube'ye atıyordum bana telif attı birileri bu siz misiniz acaba mı diyeceğiz.

Hadi gittik diyelim. Ne diyeceksin gidip. Ya ben sizin videolarınızı çalıp youtube'ye atıyordum bana telif attı birileri bu siz misiniz acaba mı diyeceğiz.

Seni hatırlıyorum dizici değilmiydi nikin banlanmıştın sanki o arkadaşsın galiba

Bak çok güzel söyledin. Gidemiyorsak, soramıyorsak o zaman yüklemeyelim olsun bitsin. Telif yollayan sahte olsa bile fox onun tarafını tutar. Çünkü bize ait değil kaldırılması fox için iyi. Farkı ne kim telif atmış. yt yakında bu sahte telif olayınada son verir umarım

dizi sektörü mafoldu 8k aboneli kanalıma 2telif geldi bakalım karşı bildirim yaptım hemde telifsiz diziler yüklüyordum inadına biryerlerden telif geliyor illa

oo yaşlı nine mi benım fragman 100 ü bile geçmemişti aynı fragman başka adamda 30 bin izlenmiş gelmiş bana telif atmış önüne gelene atıyor açıkcası ve bence gerçek

not: madem sahte diyorsun geri bildirim gönder o zaman anlaşılır sahte olduğu

Kimse beni Fox un telif attığına inandıramaz

Bazen Türk milleti olarak kendimizden utanıyorum bu kadar kültürsüz hilekar açgözlü olunmaz yabancılar her açıdan öndeler bizden maalesef hasetlik fesatlık çekememe başkasının rıskına göz dikme eğitimlisinde de var bu hepsinde tiksinmemek elde değil

---------- Mesaj saat 18:37:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:35:17 civarında gönderildi. ----------

En çok da uykusuz kalan annemin giden emeğine yandım kadın hevesle 3 kuruş kazanıcam diye dizi atıyordu hevesle hayal kırıklığına üzüldüm görünce yazıklar olsun

Foxtan banada bir telif gelmişti geldiği gibi bütün fox dizilerini sildim. Atan mail [email protected]'du Telifi gönderen kişi ise berkay içöz. Berkay İçözü biraz araştırdım. İnternet ortamında bulduğum bilgilere göre foxta web editörü. ne kadar gerçek ne kadar yalan bilemem. Telifi geri çekmesi için mailde attım ama dönüş bile yapmadı adam. Bi çaresine bakacağız artık..

3.telif oldugundan mecbur geri bildirim yaptım.sonucu yazarım.
başka kanalda yediğim sahte telife 3.geri bildirimde kaldırtabildim,bunda da kabul edene kadar yollarım artık :)

İşsiz ninelerin izlediği gündüz dizilerine bile telif yağdırdı Fox Tv.

Reytingi ne kadar ki telif atıyor, bence sahte telif bunlar.

Eğer burdan biriyse sahteyi atan kazancı yanına kalmasın haram olsun.

Atacak dizi bırakmadı nankör açgözlüler.

hocam durumuna üzüldüm ama haram olsun demen çok saçma :) attığmız videolardan kazandığımız paraların hepsi haram ve bize ait videolar değil :)

Fox dan uzak durun yeter. Birçok kanal ve dizi var zaten memlekette.

Ne kaldı be hocam, kanal d mi star mı ? Telifsiz ne kaldı dizi işi bitmek üzere bence ya şerefsizlere savaş açacağız ya da boyun eğip başka alana yöneleceğiz

Seni hatırlıyorum dizici değilmiydi nikin banlanmıştın sanki o arkadaşsın galiba

Evet o arkadaşım. Bir yanlış anlaşılmaydı sadece.

Bak çok güzel söyledin. Gidemiyorsak, soramıyorsak o zaman yüklemeyelim olsun bitsin. Telif yollayan sahte olsa bile fox onun tarafını tutar. Çünkü bize ait değil kaldırılması fox için iyi. Farkı ne kim telif atmış. yt yakında bu sahte telif olayınada son verir umarım

Ben trt'ye mesaj attım defalarca bir kere bile geri dönüş olmadı. Demek istediğim gidememek değil giderim ama videolarda hiçbir hakkım yok ne diye gidebilirim ki ? Ne diyebilirim yani. En fazla ararız merkezi sorarız sizin youtube üzerinde böyle böyle işlemleriniz var mı diye. Ben trt'ye internetten ulaşamadım. Eşleşen geliyor sadece ama telif gelirse ararım mesela. Allah'dan başıma gelmedi sahte telif olayı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri