Free domain ve youtube kanal özel url alma

• Kullanıcı agssp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Arkadaşlar, ne kadar beni deli etsede birinizin işine yarar diye umduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim.

Elimizde olması gerekenler,
1 free domain (Yeni açılacak)
1 youtube kanalı (Gmail ile oluşturabilir varsa giriş yapabilirsiniz)
1 blogger adresi (Gmail ile oluşturabilir varsa giriş yapabilirsiniz)
1 Webmaster araçları hesabı (Gmail ile oluşturabilir varsa giriş yapabilirsiniz)

7olX65.png

Sırayla yapılacak adımlar.
-Arkadaşlar, kanalımızı açtık ve google plus ile bağlantıyı kurduk.
-Bloogger.com a girip, kanalımız için bir tane, blog açıyoruz, istediğiniz adreste açabilirsiniz.
-http://freenom.com/en/index.html adresinden yeni bir hesap açıp onaylamak
-Yukarıda verilen uzantılardan biri ile yeni domain kaydı yapıyoruz.
-Herhangi bir ücret vs. yoktur, domaini alırken 3-12 ay arasında ücretsiz olduğu belirtiyor. (12 ay seçin)
-Blogger panelimize girip, ayarlar kısmından aldığımız domaini buraya giriyoruz.
-www.deneme.ga gibi (www. kesinlikle olmalı)
-Hemen altında çıkan chaname, bilgilerini freenom a tek tek giriyiroz
-Bloggere domaini kayıt ettikten, yaklaşık 10 dk içinde domain aktif oluyor.
-Aldığımız domaine girerek, kotnrol ediyoruz açılmışmı diye
-Wemaster araçlarına girerek domainimizi yazıyoruz direk ekleniyor
-Google+ hesabımıza girerek bu domaini ekliyoruz ve doğrulaya basarak doğruluyoruz.
-ARTIK ÖZEL URL ALMAYA HAK KAZANDIK

yanlız özel url youtube.com/c/DenemeGaxxx şeklinde olacak. xxx kısmına sizin Ga kısmı ise aldığınız domain uzantısı olur.

mesajım bulunsun teşekkürler paylaşım için

Youtube.com/c/ nin daha hic bi faydasini gorrmedim. Channel id olmuyor index te gozukmuyor.

Arkadaşlar, bir arkadaş alıntı mı diye sormuşta (Özel mesaj ile cevap verdim ona), kesinlikle kendim yazdım alıntı değildir. Buradan herkese yazmak istedim.

/c/ nin avantajı şu oluyor, link verirken bir arkadaşınıza yada tarif ederken, /c/deneme şeklinde söylemek her zaman daha kısa. Video intro ve outrolarında kullanmak, video içinde kullanmak ta avantajlı.

https://www.youtube.com/channel/UaKgCa-4sog5vZa6va5gLqIuy gibisinden video içinde link bulununca, bunu mu yazacam arkadaş diyor bazıları. lakin http://youtube.com/c/Deneme yazması :) Daha avantajlıdır her zaman. Belkide sadece özgün çalışanlar için iyi ve işe yarar, benim gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri