arkadaşlar bazen kanal çekimi için kanal linkini atıyorum 100 videonun 90'ı hata veriyor ve şu an kanal linki yapıştırdığımda empyt playlist or channel diyor ve hiç video çıkmıyor sildim geri yükledim falan nerede hata yapıyorum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bazen kanal çekimi için kanal linkini atıyorum 100 videonun 90'ı hata veriyor ve şu an kanal linki yapıştırdığımda empyt playlist or channel diyor ve hiç video çıkmıyor sildim geri yükledim falan nerede hata yapıyorum?
bendede oyle ozellikle de vds de bu sorun var
Bazen sizden yt kanal bilgisi istiyor ve yt'ye girerek çekim yapıyor sanırım. Siz yt kanal bilgisi girdiniz mi?
özel urlsi alınmamış kanallarda bende de aynı hatayı veriyor, özel urlsi olan kanallarda sorun yok
özel urlyi nereden anlıyoruz pekii
channel/kanaladi/videos bu şekilde indircen hocam toplu
kanal linki yerine kanalın video sekmesinde bulunan linki girin pro ya
bende o şekil her kanaldan alıyor video. özel url alınmamış olmasada indiriyor.Dediğiniz gibi yapıyorum video sekmesindeki linki atıyorum
bende o şekil her kanaldan alıyor video. özel url alınmamış olmasada indiriyor.
yt kanal bilgisi? o nasıl oluyor öyle bişey istemedi benden.
Options>account'tan yt hesap bilgisi gir öyle dene bakalım.
Yt hesap bilgisi derken? yani hangi hesabı giriyoruz kendi hesabımızı yoksa çekiceğimiz kanalı mı?
yok ya hocam hesap bilgisiyle ilgisi yok indirmenin.belki vds kaynaklıdır dediğin gibi onu bilmiyorum.pc den sorunsuz indiriliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.