Merhaba arkadaşlar... Benim gibi Free YouTube Uploader Kullanan arkadaşlar bilirler ki program yakın zamanda bir güncelleme yaptı. (V4.0.0.610 sürümü) Programı sabah açtığımda yeni bir veriyonu var güncellemek istiyormusunuz dedi bende güncelledim (güncellemez olaydım) neyse videoları yüklemeye başladım şu sorunlarla karşılaştım.
1- video başlığı.mp4, video başlığı.flv vss yazmaya başladı.
2- açıklamada aynı şekilde, video başlığı.mp4, video başlığı.flv vss yazmaya başladı.
3-türkçe karakter sorunu oldu.
4-toplu video yüklerken katagori seçme zorlaştı...
belki daha başka sorunlarda vardır ben fazla dayanamadım
Allahtan bilgisayarımda eski setup dosyası bulunuyordu. Tekrar eski versiyonu kurdum (program ekle kaldır dan yeni versiyonu sildim) şimdi eski düzen devam ediyor.
ESKİ VERSİYONU KURMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN LİNK AŞAĞIDADIR. (sakın eski versiyonu güncelleme yapmayın!)
direk indir= FreeYouTubeUploader.exe Yandex.Disk
yedek indirme= Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
Vürüs taramasını felan yaptırın ne olur ne olmaz,
online vürüs tarama istatistiği
https://www.virustotal.com/tr/file/...70169993e632712307fb9394/analysis/1371456365/
etiket olayı viraz saçma onuda şu şekilde hallediyorum ben.
programdan etiket girmiyorum...!
etiket girilecek kelimeye alttaki siteden arıyorum.
Anahtar Kelime Analizi
daha sonra
umarım işinizi kolaylaştırır.
herkeze bol kazançlar...
1- video başlığı.mp4, video başlığı.flv vss yazmaya başladı.
2- açıklamada aynı şekilde, video başlığı.mp4, video başlığı.flv vss yazmaya başladı.
3-türkçe karakter sorunu oldu.
4-toplu video yüklerken katagori seçme zorlaştı...
belki daha başka sorunlarda vardır ben fazla dayanamadım
Allahtan bilgisayarımda eski setup dosyası bulunuyordu. Tekrar eski versiyonu kurdum (program ekle kaldır dan yeni versiyonu sildim) şimdi eski düzen devam ediyor.
ESKİ VERSİYONU KURMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN LİNK AŞAĞIDADIR. (sakın eski versiyonu güncelleme yapmayın!)
direk indir= FreeYouTubeUploader.exe Yandex.Disk
yedek indirme= Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
Vürüs taramasını felan yaptırın ne olur ne olmaz,
online vürüs tarama istatistiği
https://www.virustotal.com/tr/file/...70169993e632712307fb9394/analysis/1371456365/
etiket olayı viraz saçma onuda şu şekilde hallediyorum ben.
programdan etiket girmiyorum...!
etiket girilecek kelimeye alttaki siteden arıyorum.
Anahtar Kelime Analizi
daha sonra
umarım işinizi kolaylaştırır.
herkeze bol kazançlar...