Freedom network havadan para!

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Freedom networkde Nisan ayı için 342 dolar para kesinleşmiş, oysaki nisan ayında benim kanal freedomda değil forela networke bağlıydı. Freedomdan MART ayının ortasında atılmıştım.. Başına bu şekil birşey gelen var mı?

Gerçi daha mart ayının ki ödenmedi nisan kesinleşse ne olacak iş olsun :D

Son düzenleme:
Benim paramı güzelce yatırsın yeter.Havadan Para olmasada olur :) Hala yatırmadı parayı Yatan olunca anında alını yapsın lütfen

Freedom networkde Nisan ayı için 342 dolar para kesinleşmiş, oysaki nisan ayında benim kanal freedomda değil forela networke bağlıydı. Freedomdan mayısın ortasında atılmıştım.. Başına bu şekil birşey gelen var mı?

Gerçi daha mart ayının ki ödenmedi nisan kesinleşse ne olacak iş olsun :D

Nerde Kesinleşmiş ? Freedoma Bağlı Değilse Dashboardıda Olmaz..

Nerde Kesinleşmiş ? Freedoma Bağlı Değilse Dashboardıda Olmaz..

Dashboardına girip bakabiliyorsun atılsanda, kanal şuan forela networkde. Kesinleşmiş kazançlarda nisan ayı için 342 dolar kesinleşmiş.

Daha önce freedomdan para alan varmı beyler varsa şu kazanlar ayın kaçında kesinleşiyor youtubenin istatislikleride paramız görünüyor fakat daha dashboarda yansımadı sebebini bilen varmı ?

Daha önce freedomdan para alan varmı beyler varsa şu kazanlar ayın kaçında kesinleşiyor youtubenin istatislikleride paramız görünüyor fakat daha dashboarda yansımadı sebebini bilen varmı ?

Kazançlar aydan aya kesinleşiyor. Ödeme alan ise yok sanırım normalde ödeme günü bugün martın ödemelerini bekliyoruz hala

Aydan aya kesinleşiyorsa 2 Mayısta girmişim 2 Hazirandamı kesinleşecek eğer 2 haziranda kesinleşecekse ödeme temmuz ayındamı olacak ?

Aydan aya kesinleşiyorsa 2 Mayısta girmişim 2 Hazirandamı kesinleşecek eğer 2 haziranda kesinleşecekse ödeme temmuz ayındamı olacak ?

Haziranın 1 inde kesinleşecek sanırım, Bende fazla durmadım bu networkde ayrıntılı bilmiyorum. Ama ödeme 2 ayda 1 yapılıyormuş bu durumda temmuzun 30 unda alacaksın ödemeni.

Haziranın 1 inde kesinleşecek sanırım, Bende fazla durmadım bu networkde ayrıntılı bilmiyorum. Ama ödeme 2 ayda 1 yapılıyormuş bu durumda temmuzun 30 unda alacaksın ödemeni.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum inşallah ödemelerinizi sağ salim alırsınız.

Ödeme alan oldu mu freedom dan?

Elbette. Freedomda olanların büyük çoğunluğu her ay ödeme almıştır hocam. Arada çok nadir bi kaç sıkıntıdna dolayı ödeme almayan var.

Aklınızdaki diğer sorunlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Biz Freedom bayisiyiz.

Bol Kazaçnçlar

Elbette. Freedomda olanların büyük çoğunluğu her ay ödeme almıştır hocam. Arada çok nadir bi kaç sıkıntıdna dolayı ödeme almayan var.

Aklınızdaki diğer sorunlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Biz Freedom bayisiyiz.

Bol Kazaçnçlar

2 ayda bir ödeme yapmıyormu aylık diyorsunuz siz ?

2 ayda bir ödeme yapmıyormu aylık diyorsunuz siz ?

Hocam şöyle anlatayım, haziran ödemesi ağustosun sonunda, temmuz ödemesi eylülün sonunda, ağustos ödemesi ekimin sonunda bu şekilde bahsediyorum hocam, yani haziranda giren biri ağustos, eylül, ekim, kasım diye uzayarak ödeem alır

sadece girdigin aydan sonraki ay odeme almazsin mantiken daha sonra her ay odeme alirsin

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri