Full Organik 223.00 kişilik sayfa Çok Ucuza Gidyr acele edn kaçrmyn .!

sergenanıl

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar acil satılıktır Kanıt isteyen facebook dan eklesinler içerik editörü alayım

Facebook Sayfanızın linki: https://www.facebook.com/TeMoNasrii?ref=ts&fref=ts
Facebook Sayfanızın içeriği: Yabancı Futbolcu
Sayfanızın Üye Sayısı: 223.238
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı: Takip Edilmedi
İstenen Ücret:500
Ödeme Şekli: Banka Hesabı
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler: Sayfa ile ilgilenemiyorum. Full organiktir benim olduğuna dair her türlü kanıtı atabilirim . 800 liradan 500 kadar düştük
İletişim : 0534.065.32.51
Facebook : https://www.facebook.com/sergen.HaylazGalp?ref=tn_tnmn

Facebook Sayfanızın linki: https://www.facebook.com/S.ElShaarawyTR?fref=ts
Facebook Sayfanızın içeriği: Yabancı Futbolcu
Sayfanızın Üye Sayısı: 8.910
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı: Takip Edilmedi
İstenen Ücret: 30 ( Pazarlık payı var )
Ödeme Şekli: Banka Hesabı yada mobil
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler: Sayfa ile ilgilenemiyorum. Full organiktir benim olduğuna dair her türlü kanıtı atabilirim
İletişim : 0534.065.32.51
Facebook : https://www.facebook.com/sergen.HaylazGalp?ref=tn_tnmn

Sen bunlara organik mi diyorsun şimdi ???

Kandırmayın milleti...

Mesajı 1 açtığı konuya bak arkadaş.
1k sayfanın alacağı beğeniyi almış sayfa gönderilerde organik diyor :D

Cakarta, Endonezya
En Popüler Şehir

organik üyeler endonezyada demek

Gençler saçmalamayın . Sayfa Temo bernardonun kasımıdr adamın 26 milyon sayfası var . facebook onaylı . ondan aldım paylaşım atlmyr diye böyle isteyeni içerik alrıım erişimöe bakar boş muhabbet yapmayın ;)

15 yasinda cocugun burdaki abilerine gencler diye hitap etmesi hos degil bi kere. Ayrica hergun icerikte paylasmissin en azindan 1 kez. Daha ne olacakti? Icerik paylasilmadigindan dolayi boyle diyosun bide. Diger konundada farkli facebook hesabi vermissin iletisim icin. Nedense hic guven vermedin.

forumda güven ortamı sağlanması açısından ilk 3 mesajınızdan 2 sinin böyle bir konuda olması çok şaşırtıcı bir durum. Sanıyorum forum yetkilileri bu şekilde artistce konuşan arkadaşımıza yardımcı olucaklardır :)

Bu arada bu davetiyeleri biraz doğru insanlara verelim arkadaşlar bu ne böyle

Mercurial malı 1. si 18 yaşında genç bi delikanlıyım sen ne yaşta olursan ol burada gelip bana dolandırıcı damgası vurmaya hakkın yok . 2. sine gelince diğer forumda iletişim adresi olarak başka bir adres vermedm ikiside benm kendi hesabım Telefon numaramıda yazdm gördüğün gibi . güvennip güvenmemek sana kalmış benm umurumda değilsin mal mal yorumlarını kendine sakla kendini akıllı zanneden mal hadi bb . . .

---------- Mesaj saat 16:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:26 civarında gönderildi. ----------

Cburak ne dediğini anlamış değilim ama burada sayfamı satmaya çalşyrm almıyorsan benmle uğraşma bişeyler yazma ihtiyacı duyuyrsun anlyrm ama yazma inan hiç bi yararı olmaz sana . Forum yetkilileri beni anlayacaktır durduk yere dolandırıcıymşm gibi davranmayn bana . facebook adresnmden telefıon numarama kadar her türlü iletşim adresimi verdm . Peki madem ben dolandırıcılk için buradaym enden bunları yazdm buraya ? soruyorum neden telefon numaramuı yazdm ?

---------- Mesaj saat 16:33:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:12 civarında gönderildi. ----------

Yani kusuruma bakmayın ağır laflar söyledim size ama hak ettiniz hiç kursua bakmayın . resmen bulaşmaya yer aryrsunuz . yok foruma yeni gelmşm dolandrp gidecekmş . siz ilk konunuzda böyle bir şey yaptnz mı ? da boş boş konuşuyrsnz ?

Mercurial malı 1. si 18 yaşında genç bi delikanlıyım sen ne yaşta olursan ol burada gelip bana dolandırıcı damgası vurmaya hakkın yok . 2. sine gelince diğer forumda iletişim adresi olarak başka bir adres vermedm ikiside benm kendi hesabım Telefon numaramıda yazdm gördüğün gibi . güvennip güvenmemek sana kalmış benm umurumda değilsin mal mal yorumlarını kendine sakla kendini akıllı zanneden mal hadi bb . . .

---------- Mesaj saat 16:31:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:26 civarında gönderildi. ----------

Cburak ne dediğini anlamış değilim ama burada sayfamı satmaya çalşyrm almıyorsan benmle uğraşma bişeyler yazma ihtiyacı duyuyrsun anlyrm ama yazma inan hiç bi yararı olmaz sana . Forum yetkilileri beni anlayacaktır durduk yere dolandırıcıymşm gibi davranmayn bana . facebook adresnmden telefıon numarama kadar her türlü iletşim adresimi verdm . Peki madem ben dolandırıcılk için buradaym enden bunları yazdm buraya ? soruyorum neden telefon numaramuı yazdm ?

---------- Mesaj saat 16:33:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:12 civarında gönderildi. ----------

Yani kusuruma bakmayın ağır laflar söyledim size ama hak ettiniz hiç kursua bakmayın . resmen bulaşmaya yer aryrsunuz . yok foruma yeni gelmşm dolandrp gidecekmş . siz ilk konunuzda böyle bir şey yaptnz mı ? da boş boş konuşuyrsnz ?

Once bi sakin ol findik. Ben sana dolandiricisin demedim, 2 farkli adres vermissin guven vermiyorsun dedim. 18 yasinda delikanli nasil yazmasi, konusmasi gerektigini bilir. Boyle ergen isyanina baslamaz hemen. "Aptal, mal" tarzi hakaret kelimelerini en son 10 yasindaki yegenimden duymustum, birde simdi senden duydum.

Takmayın beyler yetkili biri gelince banlanır.Konuşsun kendi kendine :)

18 yaşındamısın ö.m den facebook at ekle bakayım sen bi beni çol çocuk doluyor forum yahu hadi kimsenin yaşına laf etmiyorum benim yaşımda büyük değil o kadar bari olgun davranın kardeşim ya

Konusma tarzina baksana bide bi an "sn msglsn galba .s.s" falanda yazicak sandim.

"güvennip güvenmemek sana kalmış benm umurumda değilsin mal mal yorumlarını kendine sakla kendini akıllı zanneden mal hadi bb . . ."

Reportladim bu arada, ucar birazdan.

18 yaşındamısın ö.m den facebook at ekle bakayım sen bi beni çol çocuk doluyor forum yahu hadi kimsenin yaşına laf etmiyorum benim yaşımda büyük değil o kadar bari olgun davranın kardeşim ya

Konuda var facebook adresi, tas catlasin 15 yasinda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri