Fullhdfilmizlettir.Com - Reklamsız Full HD Film İzle

bilenyok

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Yeni film sitesi açtım.

FullHDFilmizlettir.Com | Full HD Film İzle

Saat başı 1 film girilecek şekilde çalıştığım editörlerle içerik girişi sağlıyorum. Genelde popüler oyuncuların eski/yeni filmlerini ekliyoruz başlangıçta.

Sitede istediğiniz film türlerine rahatlıkla erişebileceğiniz menüler var. Bir kurcalayıp dönüş yapar mısınız?

Siteye günlük 30k tekil hit alana kadar tek reklam yerleştirmeyeceğim. Sonrasında ise o leş film siteleri gibi reklamları yığarım ancak şöyle bir durum olacak o günler geldiğinde; üye olup, üyeliğinde giriş yapan kişilere yine sıfır reklam gösterilmeye devam edecek. Üye olma vs. basit standart şablona sahip, 30-40 saniyelik iş yani. Bu nedenle bu halini beğendiyseniz sık kullanılanlara eklemekten çekinmeyin.

Keyword domain olması açısından bu domaini bile zor buldum. Marka bi domain ismi olmasa da çok leş değil gibi gelmiyor bana. Sizin bu konuda görüşleriniz?

Tüm fimleri google drive'dan ekliyorum, en hızlı ve güzeli bu. Belli bir arşive eriştikten sonra bi kaç sunucuyla kendi drive hesabıma filmleri atmaya başlayacağım.

Genel olarak istek, eleştiri vs. yöneltirseniz geliştirmeleri yapayım.

1000 film eklendikten sonra ciddi reklam bütçesi ayırdım. 2-3 aya kafaya oynamaya başlar. Bu zamana kadar sizin görüşlerinizle tam kullanışlı bi site haline getirmeyi amaçlıyorum.

Film resimleri çok kalitesiz geldi bana biraz daha iyi çözünürlüklü kullanılabilir.Domain ismide çok uzun hocam keşke daha kısa bişey alsaydınız.

Site güzel duruyor emek verilirse ve güncel filmler olursa kısa sürede büyüyeceğini düşünüyorum

Film resimleri çok kalitesiz geldi bana biraz daha iyi çözünürlüklü kullanılabilir.Domain ismide çok uzun hocam keşke daha kısa bişey alsaydınız.

Çözünürlük işini düzelttim hocam, sonrakilerde daha kaliteli olacak.

Sektör aşırı rekabetli olduğundan keyword domain avantajını atlamak istemedim, genelde marka domainler alırım hep ama bu böyle oldu. Yine de haklısın, bence de uzun :)

Teşekkürler önerin için.

Site güzel duruyor emek verilirse ve güncel filmler olursa kısa sürede büyüyeceğini düşünüyorum

Teşekkür ederim hocam.

Müthiş filmdir.

Bende girdiğim gibi tekrar "fokus" izledim. Kalite çok iyi fakat ana sayfadaki görsellerin kalitesi çok düşük hocam. Onlarıda düzeltirsen güzel bi görünüm olur

Katılıyorum, iyi filmdi bence de.

Fokus'u izlememiştim, listeye ekledim.

Ayrıca izlemeyenler için geçen şu yazıyı okumuştum,

michael sikkofield: Stanley Kubrick, Zihin Kontrolü ve Illuminati

İyi mi kötü bilmem ama bir ara izleyeceğim,

Gözü Tamamen Kapalı - Eyes Wide Shut Türkçe Dublaj İzle

Selam beyler,

Yeni film sitesi açtım.

FullHDFilmizlettir.Com | Full HD Film İzle

Saat başı 1 film girilecek şekilde çalıştığım editörlerle içerik girişi sağlıyorum. Genelde popüler oyuncuların eski/yeni filmlerini ekliyoruz başlangıçta.

Sitede istediğiniz film türlerine rahatlıkla erişebileceğiniz menüler var. Bir kurcalayıp dönüş yapar mısınız?

Siteye günlük 30k tekil hit alana kadar tek reklam yerleştirmeyeceğim. Sonrasında ise o leş film siteleri gibi reklamları yığarım ancak şöyle bir durum olacak o günler geldiğinde; üye olup, üyeliğinde giriş yapan kişilere yine sıfır reklam gösterilmeye devam edecek. Üye olma vs. basit standart şablona sahip, 30-40 saniyelik iş yani. Bu nedenle bu halini beğendiyseniz sık kullanılanlara eklemekten çekinmeyin.

Keyword domain olması açısından bu domaini bile zor buldum. Marka bi domain ismi olmasa da çok leş değil gibi gelmiyor bana. Sizin bu konuda görüşleriniz?

Tüm fimleri google drive'dan ekliyorum, en hızlı ve güzeli bu. Belli bir arşive eriştikten sonra bi kaç sunucuyla kendi drive hesabıma filmleri atmaya başlayacağım.

Genel olarak istek, eleştiri vs. yöneltirseniz geliştirmeleri yapayım.

1000 film eklendikten sonra ciddi reklam bütçesi ayırdım. 2-3 aya kafaya oynamaya başlar. Bu zamana kadar sizin görüşlerinizle tam kullanışlı bi site haline getirmeyi amaçlıyorum.

Yolun başındayken ilk olarak kullandığınız server mi hosting mi faili mechul neyse onu değiştirerek başlayın. Bu bir iç SEO ve optimizasyon yapılmadıysa şayet direkt bunları yaptırın. Siteniz 38 saniye'de açılıyor bu büyük kayıptır yani bu tür şeyler sitenizi çöp eder. Aşağıda analizler mevcut zaten resimleri ekledim.

aGvM5d.png

3q5jaj.png

mkb7z2.png

Yolun başındayken ilk olarak kullandığınız server mi hosting mi faili mechul neyse onu değiştirerek başlayın. Bu bir iç SEO ve optimizasyon yapılmadıysa şayet direkt bunları yaptırın. Siteniz 38 saniye'de açılıyor bu büyük kayıptır yani bu tür şeyler sitenizi çöp eder. Aşağıda analizler mevcut zaten resimleri ekledim.

aGvM5d.png

3q5jaj.png

mkb7z2.png

Hocam http://fullldizi.co da bakabilir misin gerçe konu sahibi hocam kadar içerik girilmedi ama yinede sorgularsan memnun olurum

Hocam emeğinize sağlık ben devamlı fullhdfilmizlesene den izliyorum nedenide yeni filmler seçeneği var ve her gün 3-4 tane yeni film geliyor kategorilerde bunu seyrettimiydim derdi olmuyor sizde bunu yapın bence üye oluyorum

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Not : Aman tanrım filmini açmadı

Hocam http://fullldizi.co da bakabilir misin gerçe konu sahibi hocam kadar içerik girilmedi ama yinede sorgularsan memnun olurum

Yaptığımız testte, sunucunuz 0,48 saniye içinde yanıt verdi. Sunucunuzun yanıt süresini yavaşlatacak pek çok etken vardır. Sunucunuzun en çok nerede zaman harcadığını nasıl izleyebileceğinizi ve ölçebileceğinizi öğrenmek için lütfen önerilerimizi okuyun.

Sitelerinizi optimize edin.

aGvM5d.png

3q5jaj.png

mkb7z2.png

Uyarı için çok teşekkür ederim. Vakti zamanında 200'den fazla hitli siteye sahip birisi olarak en önemli detayları atladığımı farkettirdiniz. Youtube ile uzun yıllar uğraş sonucu bu işlerde körelmişim gördüğüm kadarıyla. Gerekli iyileştirmeleri hemen yapmaya başladım.

Edit. 93'lere çıkardım skorunu, şu anlık bu işi atlattım gibi.

Hocam emeğinize sağlık ben devamlı fullhdfilmizlesene den izliyorum nedenide yeni filmler seçeneği var ve her gün 3-4 tane yeni film geliyor kategorilerde bunu seyrettimiydim derdi olmuyor sizde bunu yapın bence üye oluyorum

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Not : Aman tanrım filmini açmadı

Merhaba hocam,

Teşekkür ederim.

Aman Tanrım linki patlamış, düzelttim şu an. İzleyebilirsiniz dilerseniz. Uyarı için teşekkürler.

Bu kategorinin ne amaçla kullanışlı olduğunu tam olarak anlayamadım. Ana sayfada zaten son eklenen filmler en yeniden eskiye doğru ilerliyor. O kategori de aynı şekilde hiç bir fark olmadan listeleniyor. Bir şey mi kaçırıyorum?

Son düzenleme:
Filmleri ekliyorsun da seo yok açıklamalarda ve başlıkta.

Özelden bi site atıyorum. farklı kategorileri yazılan yazıları vs incele demek istediğimi anlayacaksın. Özelden de bi kaç bişey anlatıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı için çok teşekkür ederim. Vakti zamanında 200'den fazla hitli siteye sahip birisi olarak en önemli detayları atladığımı farkettirdiniz. Youtube ile uzun yıllar uğraş sonucu bu işlerde körelmişim gördüğüm kadarıyla. Gerekli iyileştirmeleri hemen yapmaya başladım.

Edit. 93'lere çıkardım skorunu, şu anlık bu işi atlattım gibi.

Merhaba hocam,

Teşekkür ederim.

Aman Tanrım linki patlamış, düzelttim şu an. İzleyebilirsiniz dilerseniz. Uyarı için teşekkürler.

Bu kategorinin ne amaçla kullanışlı olduğunu tam olarak anlayamadım. Ana sayfada zaten son eklenen filmler en yeniden eskiye doğru ilerliyor. O kategori de aynı şekilde hiç bir fark olmadan listeleniyor. Bir şey mi kaçırıyorum?

bence ben yeni gelen bir izleyici olaraken yeniden geldiğini yada hergün film atıldığını bilmem yada bakmam ama her gün mutlaka gece 1-2 film izleyen biri olarak ilgimi çekti sadece o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri