Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o zaman sorayım, spam alıyor mu? kapanana ödeme yapıyor mu ? kesinti nedir?
Alım şartları neler millet sokup sokup satıyor özgün görünümlü kanallar için
Liste video kabul eder mi ? Ederse tam olarak şartları nedir .Kendim hit abone basıp partnere sokabilirmiyim ?
Kapananı ödüyor sanıyordum ödemiyorsa sıkıntı . Daha kolay şartlara sokulacak partnerler vardır
Forumda konusu vardı içerdeki kanalla spam yapanların kanalları atılmış ödemeleri yapılmamış...
on numara beş yıldız bir partner tek sıkıntı duyduğum konu 3 yıl sözleşme yapması burası işi bozuyor. Spam yapacaklar içinde şunu söyleyeyim paypal ödeme alammayacağınız için banka transfer istersiniz işte burda sıkıntı başlıyor direk kanalı manuel inceliyorlar ve içerikler sizin değil deyip ödeme yapmıyorlar. yabancı paypalı olan varsa sıkıntı yok ama banka için sorun.
2 yıl sözleşme kardeşim
Valla son 15 gün oldu ekleyeli 3 yıl diye hatırlıyorum zaten kanalda ret yedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.