FullScreen'den davet aldık ama iyi bir partnermi?

BilgiSehri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bilgi kanalımız için FullScreen Inc. partnerine başvurduk. Bugün davet yollamış ağına katılmaya davet etti diye. Şimdi bu partner iyimi yani katılalımmı daha önce kullann varmı? Destekleri nasıldır ve son olarak istediğimiz zaman çıkabilirmiyiz veya çıkış şartları varmı?

Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

50 dolar minimum paypal odemesi yaparlar %60 oduyorlardi en son saglam muzik kutuphanesi var.. kanal modernizasyonuna pek karismazlar.. KAPANAN kanalin odemesini kapanma tarihinden itibaren 3 gun sonra yapiyorlar

%60 ve minumum 50 dolar yeni baslayan özgün kanallar icin zorlayıcı olabilir

%40 cok büyük kesinti bide türkçe destek yoksa girmek mantıksız

Son düzenleme:
ingilizce içerik için (Özgün) En iyi partner hangisi arkadaşlar bilen varsa yazsın.Belki bildiklerimizden daha iyisi vardır :)

Dünyanın en büyük partner firmasıdır ama şahsen 1000 kanalım olsa bir tanesini sokmam fullscreen'e nedeni ise 2 yıl kontratı olması.. 2 yıl hiçbir yere adım atamazsın.. Onun dışında lafım yok..

Komisyon Oranı: %40
Sözleşme: 2 Yıl
Ödeme Eşiği: 100 USD
Ödeme Yöntemi: Paypal

50 dolar minimum paypal odemesi yaparlar %60 oduyorlardi en son saglam muzik kutuphanesi var.. kanal modernizasyonuna pek karismazlar.. KAPANAN kanalin odemesini kapanma tarihinden itibaren 3 gun sonra yapiyorlar

kapananı ödüyorlarsa iyiymiş hocam .. peki partnere girme şartı nedir acaba ?

anladım onu hocam ama kanal alma şartı ney mesela ? kanalın sadece özgün olması yetiyor mu ?

İçerik Türü: Farketmez ( Kaliteli Olduğu Sürece )
Minimum İzlenim: Aylık 30,000
Minimum Abone: 500+
Komisyon Oranı: %40
Sözleşme: Var - 2 Yıl
Ödeme Eşiği: 100 USD
Ödeme Yöntemi: Paypal

partner çok sağlam duruyor şartların vs .. kapananı bile ödüyormuş vay bee :)

Daha öncede söylediğim gibi dünyanın en büyük partner firmasıdır ama kendi adına asla 2 yıl kontratı olan bir partner ile çalışmazdım.. Elbette özgün düşenerek söylüyorum bunu.. Spam için zaten kanalın 2 yıl ayakta kalması rüya sayılır :D

Daha öncede söylediğim gibi dünyanın en büyük partner firmasıdır ama kendi adına asla 2 yıl kontratı olan bir partner ile çalışmazdım.. Elbette özgün düşenerek söylüyorum bunu.. Spam için zaten kanalın 2 yıl ayakta kalması rüya sayılır :D

yani hocam 2 yıl kanal açık kalcak ve spam imkanı yok :D isterse telifsiz , flagsız kategori olsun illa ki kapanır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri