Furkan Nıcklı Uyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackjones53

Kayıtlı Üye
Bugun Benden Bir Ricada bulundu Bir Youtube Taktıgı Ile Ilgılı PAylaşmam Doğrultusunda bana Elınde bulunan Satın aldıgı kıtapları verıcegını soyledı bende tamam dedım attıgı rar lı dosya şifreliydi ıcındekılerı gorebılıyordum fakat cekıp alamıyodum daha sonra taktıgı paylastım
Bana Attıgı rar ın sıfresını unuttugunu tekrar dan upload ettıgını soyleyıp
eksik dosya paylastı
İlk Attıgı Rar Dosyasında 12 Belge Varken
2. Attıgı Rar Dosyasında 9 Belge Var
Önemlı Olanları Bılerek Upload etmemıs.
[MENTION=832]furkan[/MENTION]

Ücretli e-bookların habersin dağıtılması ve satılması yasak adminler gerekli üye hakkında işlem başlatırsa sevinirim

Hocam satın alınan e bookların dağıtılması yasak değil mi? Örneğin adam emek veriyor e-book hazırlayıp satıyor alan kişide herkese dağatsın o zaman :S

Adam harakiri yaptı

Forum ücretsiz olsun diyenlerin konuyu okuması dileği ile...
Buna da şükür!

bak yemin ediyorum gösterdiğin taktik hiç işe yaramadı bende şuanda piyasada satılan önemli ebookları vermedim
yemin ederim şarkıda 3.taraf çıktı
taktiğin beş para etmiyor yemin ediyorum youtubede googılda onun videolu anlatımları resimli anlatımları falan var
yemin ediyorum şarkı 3.taraf verdi
taktiğin beş para etmiyor

bak yemin ediyorum gösterdiğin taktik hiç işe yaramadı bende şuanda piyasada satılan önemli ebookları vermedim
taktiğin beş para etmiyor yemin ediyorum youtubede googılda onun videolu anlatımları resimli anlatımları falan var

4 defa yemin ettin kardeş inandık tamam.

olayın aslında sen ona e book verip o sana taktik verecekse.. Sen neden eksik e book gönderdin? taktiği almıssın deneyesıye kadar bekletmemıssen adamı öyle bir anlasma yapmamıssanız neden düzgün bir sekilde göndermedin kardes? bu yazısmalar vardır herhalde hayali konusmadınız yani dökün ortaya cıkar gercek bence.. Suan suclama değil bu sadece acıklama ıcın sorulan sorulardır

Şekil 1A
BKN: Vermek istiyorum.
Her Tuzum var diyene Elde bademle Koşmak.
:D

Ne desekki, Tencere dibin kara seninki benden kara.
:cool:

Ne kadar e book olayına karşı olsamda Milletin e booklarını kendi e bookun gibi çıkarın doğrultusunda vermen sana yakışmadı kardeşim

bari avatarını değiştir..

olayın aslında sen ona e book verip o sana taktik verecekse.. Sen neden eksik e book gönderdin? taktiği almıssın deneyesıye kadar bekletmemıssen adamı öyle bir anlasma yapmamıssanız neden düzgün bir sekilde göndermedin kardes? bu yazısmalar vardır herhalde hayali konusmadınız yani dökün ortaya cıkar gercek bence.. Suan suclama değil bu sadece acıklama ıcın sorulan sorulardır

furkan' Alıntı:
jackjones53' Alıntı:
furkan' Alıntı:
jackjones53' Alıntı:
kardes bak sifreyi vericem dedın ayıp oluyor.

kardeşim bak yemin ederim vericem şifreyi sadece videoda anlattığın yöntemi bizzat uyguluyorum
şarkıyı aynen videoda anlattığın gibi yaptım
şimsi sony vegasla resim eklicem ve youtuba yüklicem
vallahi bak 3. taraf eşleşme falan çıkmazsa
yani video işime yaramazsa niye şifre falan vericemki
dur çok az kaldı 10 dk ya dönerim sana

frekanslarla cok ıyı oyna yoksa 3. taraf verır ayrıca ben videoda 3. taraf almadıgımı belırttım.Sen lınk e karsılık şifre vericegnı soyledın ben sana guvenıp taktıgı paylastım benı zor durumda bırakma.

kardeşim ben linke karşılık falan demedim
ben sana açık net söyledim bana bu işi öğret sana bütün kitapları veririm dedim
ve videoda aynen yaptıklarını yaptım vallahi 3.taraf verdi
biz böyle anlaşmıştık sen bana öğretecektin bende sana kitapları verecektim
videoda şunları yapıyosun
Audacity programı açıyosun şarkıyı üstüne sürükleyip bırakıyosun
etiklere tıklıyosun 3 kere evire tıklıyosun
sonra etkilere tekrar tıklıyosun tempoyu değiştire tıklıyosun orda bikaç ayar yapıyosun
sonra etkilere tekrar tıklıyosun ve fazla seçeneğini seçip bikaç ayar yapıyosun
sonra tekrar etkilerden evire tıklıyosun
en sonunda dosya diyosn ve şarkıyı kaydediyosun
gerisi hiç önemli değil zaten sen sony vegas kullanıyosun ben movie maker kullanıyorum şarkıya bir resim koyuyoruz ve video yapıyoruz
sonra youtuba yüklüyoruz

bütün bunları aynen yaptım vallahi yine 3.taraf verdi
kardeşim lütfen bu yazdıklarımda eksik hata falan varsa söylermisin
bak ben videoda yaptığın herşeyi yazılı şekilde yazdım
sende bana bir not defteri açıp tek tek ne yapmamız gerekenleri not defterine kaydedip bana verirmisin
yada not defterine yazmak istemiyorsan skypede bizzat gösterebilirmisin bak vallahi çok zamanını almaz taş çatlasın en fazla 5dk nı alır

.................

acıklayıcı olmus. konuyu acan arkadas cvp versin buna sımdı olayı tatlıya baglayın kardesım

Hocam sen olayı tam kavrayamadın galiba yada ben yanlış anladım.Bu arkadaş kndi e bookunu değil piyasadaki e booku verecegni söylmş

Hocam sen olayı tam kavrayamadın galiba yada ben yanlış anladım.Bu arkadaş kndi e bookunu değil piyasadaki e booku verecegni söylmş

şimdi elini vicdanına koy ve Allah rızası için söyle
bu forumda bu ebookları satın alanlar sence arkadaşlarına hiç mi vermediler
yani dünya tarihinde ilkkez benmi yaptım sadece sence bunu
eğer adminlerde dünya tarihinde bunu ilk benim yaptığımı düşünüyorlarsa
vallahi hemen üyeliğimi banlatsınlar
en ufak tek bi kelime söylersem bilmem ne olıyım
sözüm sana değil genel olarak söyledim saygılar

[MENTION=2883]jackjones53[/MENTION] Kişiliginde kurnazlık ve kendini uyanık sanarak e-book'u satın almış bir kişiden birşey karşılıgında istemekten dolayı 3 Gün .
[MENTION=832]furkan[/MENTION] Bahsi geçen e-book'un sahibinin hakkına ( Kul Hakkı ) girdiginden dolayı ve böyle önem verdigimiz degerleri düşünmekten aciz oldugundan dolayı 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır .

DİPNOT : Konuda geçen yok verdigin taktik yaramadı yok bu oldu yok şu oldu yok ebooku vermedi gibi derdinizi skypeden halledin . Kul Hakkına girdiginizin farkına varmışsınızdır umarım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri