Futbol Klipleri hazırlasam telif alır mıyım ??

• Kullanıcı korsal0090
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

korsal0090

Kayıtlı Üye
Herkese S:A: Arkadaşlar ben bu yt de para kazanma olayında yeniyim . bi 200tl kadar kazandım ve para tatlı gelgi . :D

İnternetten indirdiğim Hd maç kayıtlarıyla Highlights denilen tarzlarda video hazırlamak istiyorum . Arka plana da Youtube un verdiği ücretsiz telifsiz müziklerden kullanmak istiyorum .

Klipleri hazırlarken yayıncı kanalın logosunu flan kesiyorum . Bu durumda telif alır mıyım ?
Teşekkür ederim .:)

Highlights dediğin Maç özeti oluyor sanırım. Eğer öyleyse telif ihtimali bulunuyor çoğu avrupa liginde

yeşil saha videolarında reklam çıkmıyor.

partner olursan olur.

yalnız süper ligden yaparsan telif yersin..Başka liglere yönel

maç işi sakat benden söylemesi( portekiz ligi anında yapıştırıyor telifi )

mesela Messi highlights . Yaptığı güzel hareketler goller asistler serbestvuruşlar flan .

Yeşil saha videolarından birçok kişide reklam çıkıyor . Kanaların hepsi de şahıslara ait.

---------- Mesaj saat 23:15:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:47 civarında gönderildi. ----------

partner olursan olur.

yalnız süper ligden yaparsan telif yersin..Başka liglere yönel

partner derken ?

Almazsın ama dikkat etmen gereken şey var kanalı alttan üsten kırparak logoların çıkmasını engellemen gerekiyor tek tek yapacagın için birazcık zahmetli bir iş.

05TuncaY05Gs - YouTube

Böyle bir kanal var bazı videolarında reklam var bazılarında yok ilham al hocam bu kanaldan

Teşekkür ederim hocam . Bahsettiğim tamda bu tarzda bir kanal yada kanallar .

---------- Mesaj saat 23:22:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:09 civarında gönderildi. ----------

Almazsın ama dikkat etmen gereken şey var kanalı alttan üsten kırparak logoların çıkmasını engellemen gerekiyor tek tek yapacagın için birazcık zahmetli bir iş.

sorun değil . Taraftar kitlesi geniş populer birkaç takım bulup onlar üzerinde çalışmak istiyorum .

Teşekkür ederim hocam . Bahsettiğim tamda bu tarzda bir kanal yada kanallar .

Böyle klipler hazırlaman için iyi araştırmalar yapman gerekiyor. Sony vegas tarzı programlara hakim olman gerekiyor birde bilgisayarın iyi olması gerekir.Sana kolay gelsin hocam.

Böyle klipler hazırlaman için iyi araştırmalar yapman gerekiyor. Sony vegas tarzı programlara hakim olman gerekiyor birde bilgisayarın iyi olması gerekir.Sana kolay gelsin hocam.

Vegas Pro kullanbiliyorum ama geliştirmem gerekecek . Zaman ayırdığın için teşekkür ederim hocam .

1.Kanal partner olcak
2.Sony vegas,adobe after effect hakkında orta bilgi sahibi olucan
3.uraşıcaksın sabırlı olcan.
4.Bide o kadar uraşıp 3.taraf alma ihtimalin var ona karşı sakin olucan :D :D

Sonra aboneler geliyo falan kanal düzene oturuyo.Ama bence tek futbolcu değilde 4-5 futbolcuya kanal aç.Yani bi kanalda 4-5 futbolcunun videoları olsun.Bide her zaman kendine has bişeyin olsun.Bişe bul sana has olsun.Kanalı profesyonel göstermeye çalış.10 videoda bir intro videolar yap.etiketleri sakın az girme çok girince hiçbişe olmuyo merak etme.

Benden kısaca bilgiler olsun belki işine yarar :)

onun yerine tanınmış futbolcuların top 10 goals şeklinde yapabilirsin.. neymar,messi,ronaldo gibi..

Çok güzel fikirler çıkabiliyor bu alanda ancak ben denedim beceremedim.
Youtube'nin yeşil sahaya alerjisi var bariz..

LA LIGA ile ilgili yaparsan İspanya liginin kelimesi geçmesin.La Liga eşleşen atıyor.Premier League için iyi edit yaparsan hem izlenir hem telif yemezsin.Bundesliga telif atıyor.Serie A dünya engeli veriyor ama editte sorun çıkmaz.Rusya ligi de telif yolluyor.Son olarak Ligue 1 de telif atar ama editte pek sorun çıkmıyor.Benim deneyimlerim bu şekilde. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri