Futbol ve Spam

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm Arkadaşlar.

Futbol ve spamla ilgili denemelerim sonucu bu konuyu açmaya karar verdim.Hertürlü eleştiriye açığım ama tartışmak için veya milleti caydırmak için olumsuz yorum yazıcaklar lütfen yorum atmasın.

Hatırlayanlarınız olur bundan 1-2 ay önce futbol videoları ile ilgili bi konum vardı.Orda güncel olan golleri atıyordunuz.Burda durum biraz farklı.En kısa haliyle anlatıyım hemen.

İlk önce 3-4 tane kanal açıyoruz.Bunlar isimleri direk futbolcu ismi değilde LiveSport,HdGoal vs isimler olsun.Her kanala bir futbolcu seçiyoruz.Benim size tavsiyem Cristiano Ronaldo,Lionel Messi,Ronaldinho,İbrahimoviç'i seçmeniz.Ama siz bilirsiniz.Sonra her kanal için varsayılanları etiketle doldurmanız(konu sonunda örnek etiketler vericem)Sonra kapak resmi bannerlar vs herşeyi düzgün yaptıktan sonra yt'dan o isimlerin iyi gollerini buluyoruz.Güzel hareketlerini vs bulup indiriyoruz.Ama 40-50 sn'den uzun olmasın.Böyle her futbolcu için 150-200 video buluyoruz.İlla gol videosu olmasına gerek yok.Antrenmanda bi hareket yapar,arkadaşına şaka yapar,onlarda olur yt'da dolu.Zaten bi gole tıklayınca ardı ardına yanda cıkıyo.Neyse böyle bi arşiv yapıyoruz kendimize.4 futbolcu için 600 video yapar.Siz futbolcuyu arttırabilirsinz farketmez.Bunları günde 4 kanal toplam 80 video olarak atıyoruz.Attıktan sonra aktif etmeye çalışıyoruz.1 saat sonra eşleşen veren,uyarı cıkanları siliyoruz.Gerisi kalıyo.Ertesi gün aynı işlemi sıradaki 80 video için yapıyoruz.Ve böyle devam ediyo bu.Ben spam yapmıyorum ama bu gidişle bende giricem galiba.Futbol videoları direk izlenim alan ve facebook,twitter gibi yerlerde çok paylaşılan bi kategori.Eşleşeni falan oluyo ama bence değiyo buna.Neyse isterseniz dediklerimi bi deneyin kazanç saglıyacagınıza inanıyorum.

Birde etiket kısmına ''football games'' yazarsanız TBM 20-30 lara kadar cıkar.

Konuyu baştan sona okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.İnşallah yararı dokunur.

Benim ronaldo kanalım için kullandıgım etiketler :

cristiano ronaldo,cristiano ronaldo amazing goal,cristiano ronaldo goal,cristiano ronaldo goals,cristiano ronaldo free kick,cristiano ronaldo free kick goal,cristiano ronaldo free kick goals,cristiano ronaldo amazing goals,cristiano ronaldo skills and tricks,cristiano ronaldo skills,cristiano ronaldo tricks,cristiano ronaldo incredible skill,cristiano ronaldo and bale,football games

Açıklama kısmında da şunlar var :D :

IGnore Tags:
Gareth bale & cristiano ronaldo vs neymar & messi, messi skills 2013/2014, Gareth bale skills show, best of gareth bale, gareth bale vs ronaldo,gareth bale first goal for real madrid, gareth bale first match for real madrid, gareth bale interview,best player in the world gareth bale amazing skills,Neymar first skills in barcelona, Gareth bale best skills and goals,Neymar first assist in barcelona, neymar first goal in barcelona, gareth bale in real madrid, cristiano ronaldo vs messi vs bale vs neymar vs ronaldinho vs ibrahimovicNeymar vs Gareth Bale★Messi►Neymar◆Vs◆Gareth Bale►Cristiano Ronaldo,Ronaldinho humilla a Neymar,Gareth Bale // All 31 Goals for Tottenham Hotspur and Wales 2012/13 // HDLionel Messi & Neymar 2013 ► The Perfect Mix ? | Goals, Skills & Tricks HD,Lionel Messi Overall 2013 HD,Gareth Bale ● Ultimate Skill Show ● HDcristiano ronaldo vs neymar,Gareth Bale - Tottenham Hotspur 2012-2013 | Skills & Goals | HD, Assistir mais tarde
Lionel Messi ● Top 50 Goals ● 2004-2013,Gareth Bale & Cristiano Ronaldo HDcristiano ronaldo,lionel messi, 2013, no more fight, cristiano ronaldo best skills,goals, lionel messi best skills goals,cristiano ronaldo top goals, messi top goals,cristiano ronaldo best pass,best freekick,Cristiano Ronaldo 2011 2012 Amazing freekick goal vs Atletico Madrid amazing goal vs Osasuna Cristiano , gareth bale top goals, 10, 20, 100,50Ronaldo Skills & Goals Neymar 2011 2012 Brazil kashiwa reysol barcelona Neymar Jr amazing goal tricks goals skill Khashproductions Lionel Messi 2011 2012 ballon d'or top 5 goals Mario Balotelli Inter Milan Man city why always me Gianluigi Buffon (Juventus), Iker Casillas (Real Madrid),Ronaldo Vs Fc Barcelona (Away) 11-12 HD 720p El Clasico 21/04/2012 FC Barcelona vs Real Madrid - Liga BBVA Clasico 21/04/2012 Lionel Messi Vs Real Madrid (Home) 11-12 HD 720p 21/04/2012
Michel Teló - Fugidinha - OFICIAL Billy Wingrove's Learn Karesmatic 7 Freestyle Football. Please visit ..: Billy Wingrove Football Freestyle Star :. One of the world's top football freestylers, soccer skills coach and football choreographer Sami Khedira Goal vs Fc Barcelona 21/04/2012 Cristiano Ronaldo owns Carles Puyol 21/04/2012 Cristiano Ronaldo Panna vs Carles Puyol 21/04/2012 Real Madrid-Bayern Munich: Cristiano Ronaldo's interview with Bwin.com Cristiano Ronaldo Goal vs Fc Barcelona 21/04/2012 Cristiano Ronaldo Goal vs Fc Barcelona 21/04/2012 FT Barcelona [1 - 2] Real Madrid / 17' [0 - 1] S. Khedira , 70' [1 - 1] A. Sanchez , 73' [1 - 2] C. Ronaldo. Cristiano Ronaldo Goal vs Dani Alves 21/04/2012 Cristiano Ronaldo - Told the Barca fans to keep it quiet | HD720p El Clásico se celebró en Cibeles PES 2013 Debut Trailer Barcelona - Chelsea : 2-2 - Unbelievable Unbelievable - Fernando Torres Fernando Torres, aclamado a su llegada a Barcelona Messi & Pep Guardiola Cry after Torres Goal and Mourinho wacht ! Fernando Torres goal vs Barcelona 2012 Semi Final - English Commentary SKY Cristiano Ronaldo vs Bayern Munchen 25.4.2012 Penalty Penaltie 2:1Cristiano Ronaldo CR7 Skills and Goals Real Madrid Mesut Özil Karim ,ronaldo hate messi, ronaldo and messi hate each other proof,Benzema Jose Mourinho Fc Barcelona El Clasico Highlights Promo Lionel Messi Xavi Iniesta La Liga Champions League Bayern München Munich Borussia Dortmund Meisterschaftsfeier 2012 Bundesliga Pes 2013 Trailer Chelsea London Fernando Torres Didier Drogba Mario Götze Comeback Moritz Leitner Giovinco Eden Hazard Neymar Lucas MouraCristiano Ronaldo in Manchester United skepta hold on soccer football skills mix goals tricks Real Madrid barcelona Bayern Munich vs Chelsea the undefeatable ,best fights, best goals, top 100 goals 2013, rom7ooo,heirj football channel,Wayne Rooney Ronaldinho Fifa Nike, cristiano ronaldo highligts, cristiano ronaldo ultimate, somebody they i used to know, real madrid vs lyon 2013,, cristiano ronaldo skills vs lyon, cristiano ronaldo score against lyoncristiano ronaldo vs lion,Chance this is my time Highlights winning
Cristiano Ronaldo FIFA 13, Cristiano Ronaldo Ferrari, Cristiano Ronaldo Biography, Cristiano Ronaldo Facts, Cristiano Ronaldo Boots, Cristiano Ronaldo Contract, Cristiano Ronaldo Cheating, Cristiano Ronaldo Cheat, Cristiano Ronaldo Dive, Cristiano Ronaldo Diving, Cristiano Ronaldo Car, Cristiano Ronaldo Agent, Cristiano Ronaldo Crying, Cristiano Ronaldo Diet, Cristiano Ronaldo Portugal, Cristiano Ronaldo Chelsea, Cristiano Ronaldo Debut, Cristiano Ronaldo Goal

günde ne kadar kazandırır bu şekilde 4 kanal

günde ne kadar kazandırır bu şekilde 4 kanal

O bilinmez ama iyi bir çalışmayla ilk bir hafta günlük 2-3-4-5Tl arası değişir.Sonra artar.Tabi kesin demiyorum fazlasıda olabilir azıda.Bu sizin yaptıgınız çalışmaya baglı.Birazda şansa tabi.

:D kanalını ele vermişssin sömürelim o zman :D

tumblr_mh5bthIA2N1s1qebdo1_500.gif

Mantıklı yöntem aynı çalışma şekli ile hangi kategoride çalışırsan çalış illaki o kanal tutar zamanla ama Para kazanma kapatılma nedeni tam olarak çözülemediği için bi yerden sonra patlarsa emeklerin boşa gitmesi olur sanırım... Yoksaki anlattığın metod insanların uzata uzata yazıp e-kitap diye piyasaya sürdüğü metod :)

güzel fikir sağolasın

sorunlu videoları test kanalınızda eleyebilirsiniz ordan sağlamları atarsınız böylece para kazanma kapanma riski azalır

Futbol videoları para kazandırmıyor? Hatta kendim özgün olarak tek tek birleştirip yaptım ama 4 5 videom onaylanmadı para kazanmaya.

Yapamamışsın demekki.1 videodan 400 kazandığım oldu.Kazanılmıyor diye bişe yok.İnsanları yanlış bilgilendirme.

---------- Mesaj saat 20:48:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:46:18 civarında gönderildi. ----------

Mantıklı yöntem aynı çalışma şekli ile hangi kategoride çalışırsan çalış illaki o kanal tutar zamanla ama Para kazanma kapatılma nedeni tam olarak çözülemediği için bi yerden sonra patlarsa emeklerin boşa gitmesi olur sanırım... Yoksaki anlattığın metod insanların uzata uzata yazıp e-kitap diye piyasaya sürdüğü metod :)

Aynen.Tek sorun para kazanmanın kapatılması.Hiç başıma gelmedi inşllahta gelmez.

---------- Mesaj saat 20:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:48:22 civarında gönderildi. ----------

güzel fikir sağolasın

sorunlu videoları test kanalınızda eleyebilirsiniz ordan sağlamları atarsınız böylece para kazanma kapanma riski azalır

İyi fikir.Böyle yaparsanız daha iyi olur.

Çok iyi kazandırıyor.Bir kanalımda 100bin + izlenme alan onlarca videom vardı.Bir ara futbolcuların attığı gollere edit yapıyordum program ile.
Bu arada en iyi kazanç Rusya'dan bence :D

Bence Şampiyonlar Ligini iyi değerlendirin kardeşlerim.
Goller Poziyonları atın. Patlarsa kazanırsınız 2 gün sonra kaldırırsınız ki Para kazanma Kapanmasın.

Çok iyi kazandırıyor.Bir kanalımda 100bin + izlenme alan onlarca videom vardı.Bir ara futbolcuların attığı gollere edit yapıyordum program ile.
Bu arada en iyi kazanç Rusya'dan bence :D

Orayı hiç denememiştim :) İyi oldu sölediğiniz bi başlıyalım orayada,teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 21:05:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:14 civarında gönderildi. ----------

Goller Poziyonları atın. Patlarsa kazanırsınız 2 gün sonra kaldırırsınız ki Para kazanma Kapanmasın.

Aynen.Şampiyonlar liginde biraz daha uyarı fazla geliyo ama olsun.Tutturursanız iyi paralar kazanırsınız.

Şampiyonlar ligi videolarıyla görüntüde oynamazsanız maçın bitmesiyle anında dünya engellemeleri gelmeye başlıyor.

---------- Mesaj saat 19:17:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:32 civarında gönderildi. ----------

Orayı hiç denememiştim :) İyi oldu sölediğiniz bi başlıyalım orayada,teşekkürler :)

Yalnız direk videoları atarsanız oynamadan 1 saate eşleşme 2 güne ihtar alabilirsiniz.Denendi :)

Şampiyonlar ligi videolarıyla görüntüde oynamazsanız maçın bitmesiyle anında dünya engellemeleri gelmeye başlıyor.

---------- Mesaj saat 19:17:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:16:32 civarında gönderildi. ----------

Yalnız direk videoları atarsanız oynamadan 1 saate eşleşme 2 güne ihtar alabilirsiniz.Denendi :)

Doğru diyo arkadaş.Ama gelmediğide oluyo.Sesini kısıp sağdan soldan biraz incelttinmi gelme ihtimalleri azalıyo.Ben hep böyle yapıyorum.

Sepyada da gelmiyo ama mesela videoyu adam izledi,paylaşmıyo diger videolara bakıyo görüntüsü iyi olanı paylaşıyo.

Evet.Dün yüklediğim maç içi şampiyonlar ligi gol pozisyon videoları gollere oranla çok daha fazla izleniyordu.Misal Ronaldo'nun çalımı

Görüntü bozuk olanda attım dün hemen dünya engellemesi geliyordu.Edit yapmadan atmamak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri