G+ bağlantısı kesme ve bağlama

petitjoueur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.play-free-gamez.com
arkadaşlar benim bir kanalım para kazanmaya kapanmıştı. aslında adsense e bağlı tek kanalım var. niye kapandığını anlayamadım hala uyarı, telif vs. de yoktu. neyse g+ ile bağantısını kaldırdım, tekrar bağladım. bu sefer de para kazanma deaktif olan hesap alt kanal olarak kaldı. ana kanal açıldı. videoların hepsi de alt kanala gitti. bunları ana kanala taşıma şansım yok mu? tekrar mı yükleyeceğim? benim derdim videoların aldığı izlenimler olduğundan kanalda böyle bir şey yapmak istedim. aboneler, videolar hepten gitti alt kanala.

google + kes birleştir artık hiçbir kanalımda gözükmüyor.. mevzuya hakım arkadaşlar lütfen yardımcı olun !!

yardımcı olabilecek kımse yok mu [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] reis sen ne diyosun?

benim hatam sanırım adsense de daha önce para kazanması engellenen kanalların bağlantıları duruyordu. onları kaldırmadığım için oldu herhalde. çünkü para kazanması kapanan kanallarda mail falan yok hiç.

Arkadaşlar bundan sonra aklına çok iyi fikir gelince ve size önünüzü açıcak bir kanal hazırlamadan önce bu kanalları eğer anagmail olarak yaparsanız en azından para kazanması kapanırsa açma ihtimaliniz var ama alt kanalların malesef yok.Dediğim zor geliyorsa sadece spam kanalı günlük veren geleceği olmayan olursa onu alt kanal yapın günlük getirisi sağlasın

bir tane yardımcı olacak kımse yok arkdas ya vaktı zamanında bişeyler anlatabılmek için biyerlerimizi yırttık karsılık da beklmedık ama bu nedir yaa.. forum forumluktan cıkmıs.. kımse kımseyı takmıyor. birdahada ne birine yardımcı olurum nebişey yaparım bu ne ya !!!!!!!!!!!!!!!!! :@

bir tane yardımcı olacak kımse yok arkdas ya vaktı zamanında bişeyler anlatabılmek için biyerlerimizi yırttık karsılık da beklmedık ama bu nedir yaa.. forum forumluktan cıkmıs.. kımse kımseyı takmıyor. birdahada ne birine yardımcı olurum nebişey yaparım bu ne ya !!!!!!!!!!!!!!!!! :@

Dostum bu Google + olayı daha yeni çıktı o yüzden herkesin bileceği bir şey değil. Bende tam olarak çözmeye çalışıyorum ama zor... Ana hesap ve alt kanala alma işlemini söyleyeceğim 1 kere para kazanmayı açabildim 2 gün önce gece sabahına baktığımda para kazanma kapatılmıştı tekrardan sonradan ne yaptım ettim yapamadım daha yapmaya çalışıyorum ama...

Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama galiba böyle yapmıştım;

ana hesaba almak istiyorsan Youtube Ayarları'ndan (https://www.youtube.com/account) xxx kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin veya Gelişmiş'e tıkla sonra bağlantıyı kes.(Kestikten 20 dk sonra falan tekrar bağlayabiliyorsun) Sonra tekrar bağla dediğinde Profil Adımı Kullan var ona tıkla "Tam Adımı Kullanmak İstiyorum" olması lazım ona tıkladıktan sonra alt kanaldaki videolar falan geçmesi lazım ana kanalına.

Üslubuna dikkat etmen dileğiyle, bol kazançlar hocam...

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] daha once 4 5 kez baglantı kesip tekrar bagladım para kazanmalarını da actım ama artık hiçbirinde kes bağla olayı yok. merak ettiğim konu bu.. yt ayarlarında google + da duzenle ve gelişmiş den baska birşey yok.kanlların urlsi de olusturulmus durumda.. uslubumda da bı aykırılık goremıyorum.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] daha once 4 5 kez baglantı kesip tekrar bagladım para kazanmalarını da actım ama artık hiçbirinde kes bağla olayı yok. merak ettiğim konu bu.. yt ayarlarında google + da duzenle ve gelişmiş den baska birşey yok.kanlların urlsi de olusturulmus durumda.. uslubumda da bı aykırılık goremıyorum.

14 15 gun geçtiyse daha kesemıyosun sanırım

hocam Teamviewer veya Skype ile bakabilirim isterseniz veya ekran ss'lerini bana gönderebilirseniz bir bakayım belki yardımcı olabilirim.

tabii eğer böyle bir durum yoksa...

neyden geçtiyse 14 15 gun? [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] manısalımısın odstum bnde manısadayım.sayfa goruntulerını maille atabilirim

neyden geçtiyse 14 15 gun? [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] manısalımısın odstum bnde manısadayım.sayfa goruntulerını maille atabilirim

uzun bir süre geçince daha fazla kesemiyor muyduk bağlantısını öyle bir şeydi galiba... özelden atıyorum mailimi...

hocam daha once g + kes bagla hiç yapmadıgım kanallarla ve 4 5 kez kes bagla yaptıgım kanallarla birlikte hiçbirinde kes bagla gozxukmuyor. 14 15 gun gecmesiyle alakası yok ozman

hocam daha once g + kes bagla hiç yapmadıgım kanallarla ve 4 5 kez kes bagla yaptıgım kanallarla birlikte hiçbirinde kes bagla gozxukmuyor. 14 15 gun gecmesiyle alakası yok ozman

eğer alt kanal olarak açtıysanız kendiniz o alt kanalınızı Google + kes bağla yapamazsınız. Bu sadece ana kanallarda oluyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri