GALATASARAY - CHELSEA Maçı Yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramalarda site çıkarsa sitenin başına iş gelmesin?
Bence doğru olan Merth46 arkadaşımızın tüm seçeneklerini biryere yazsın pc sinde. Ve yarın konuyu saat kaçta açacağını belirtmesi(Örn. 20:00). Konu açıldıktan yarım saat sonrada konunun silinmesi.
Yinede siz bilirsiniz.
İyi günler.

Aramalarda site çıkarsa sitenin başına iş gelmesin?
Bence doğru olan Merth46 arkadaşımızın tüm seçeneklerini biryere yazsın pc sinde. Ve yarın konuyu saat kaçta açacağını belirtmesi(Örn. 20:00). Konu açıldıktan yarım saat sonrada konunun silinmesi.
Yinede siz bilirsiniz.
İyi günler.

Yayınlar yabancı kaynaklı bi sorun çıkacağını sanmıyorum.

Anladım, önceki konuda link vereceğim falan demiştim o yüzden söyledim. Çok kişi görür ve kasma falan olmasın sadece bu sitedekiler faydalansın diye de yazdım aynı zamanda.

Sopcast linklerini hazırlayında paylaşın bi rahat maç izleyelim :)

heyecana gerek yok kahveye gidin 5 tl verin türkçe spikerle maçı izleyin.. :)

Kod:
[B]Olympiakos Piraeus	vs	Manchester United[/B] (İsteyen Star TV den İzleyebilir.Ama bu yayının kalitesi bi başka )

Yayın Eklendi.

mac yarında arkadas şimdiden hazırlıgını yapalım demıs. :) iyide yapmış :)

hocam bir siteden aynen yazılanı aktarıyorum buraya.

öncelikle cihazınızda Ayarlar- Ayar- Oto ayarlama kısmına gelip ilerlediğinizde cihazınız benim bulduğum gibi bir miktar kanal buluyor.
diğer kanalları bulmak için ;
Ayarlar-Ayar-Uydu ayarı na gelip -Uydu ekle yapıp "diğerleri" seçiyorsunuz.böylece 2.bir uydunuz varmış gibi bir sekme uydu#2 açılıyor. bu uydunun ayarlarını LNB 9750/10600, uydu alıcı verici 12015 h 27500 , LNB gücü açık, diseqC "a" seçip alttan kapat diyorsunuz.

sonra manuel ayarlama sekmesine gidip uydu#2 nizi seçip 12015 H 27500 yapıp bir miktar bekliyorsunuz zaten sinyal almaya başladığınızı aşağıda çıkan renkli çubuklardan anlıyorsunuz. ağ arama sekmesini tıklayıp güncelle dediğinizde arama yapmaya başlıyor. eğer güncelle aktif olmazsa 12015 H 27500 üzerine bir kez daha gidip OK tuşuna basınız.

lg servisinin tavsiye ettiği 11844 v 2222 frekansı batı yönlü frekans olup lg de çalışmıyor. eğer turksat tanıtım kanalına gelip altta geçen bantları takip ederseniz 12015 H 27500 frekansının da otomatik güncellemeye ayrıldığını görürsünüz...

hocam çok yazı okudum vs ama yapamadım. kanalı bulmuyor sinyal yok.
nasıl çözeceğim bunu videoya döken biri yokmu bi anlamadım.

Sopcast programından nasıl izliyebiliyoruz biri anlatabilirmi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri