GALATASARAY - CHELSEA Maçı Yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GALATASARAY - CHELSEA Maçı Linkleri

teşekkürler, sopcast vermek yasakmı, bir arkadaş sopcast hazırlıycak yarına kadar inş bir aksilik olmazsa ordan izliycem

1 Tv Georgian veriyorsa izleriz, Biss'le açık bende kanal.

gençler allah rızası için biri şu turksat kanal ekleme olayını göstersin neler yaptım olmadı uydu hep bozuluyor kanallar siliniyor bu işin altından nasıl çıkarım lg akıllı tv dahili uydulu LA860V 42inç modeli ::(

gençler allah rızası için biri şu turksat kanal ekleme olayını göstersin neler yaptım olmadı uydu hep bozuluyor kanallar siliniyor bu işin altından nasıl çıkarım lg akıllı tv dahili uydulu LA860V 42inç modeli ::(

uydunun markası ne ki hocam sen kanal ekliyorum diye yanlışlıkla uydu eklemeye çalışmayasın.
kanal ekleme bölümünden uydunu seçip okeliyosun içerisine girince diğer kanalların frekansları çıkıcak , ekle tuşuna basın demesi gerekir mesela benımkınde kırmızıya basınca ekle çıkıyor sonra ekle sil düzenle gelir sen ekle diyceksin bu frekansları giriceksin kaydet diyip ara diyceksin o ekleyip kanalların en sonuna senın kanalını ekler.

maç sırasında şifrelenir falan sopcast indirin size lin*i verim maç saati 0 donma :)

teşekkürler reserved :)

spiker gürcü olacak sanırım alman spikeri ile arsenal münih maçını izlemiştik onu bularsan daha iyi olur :)

Lin**eri yazan yerleri yayını olarak değiştirdim, Adsensesafe olsun biraz daha diye, konuda öyle devam edersek daha iyi olur, siteye zarar gelmesin ;)

maç yarın değilmiydi yav

mac yarında arkadas şimdiden hazırlıgını yapalım demıs. :) iyide yapmış :)

hocam bir siteden aynen yazılanı aktarıyorum buraya.

öncelikle cihazınızda Ayarlar- Ayar- Oto ayarlama kısmına gelip ilerlediğinizde cihazınız benim bulduğum gibi bir miktar kanal buluyor.
diğer kanalları bulmak için ;
Ayarlar-Ayar-Uydu ayarı na gelip -Uydu ekle yapıp "diğerleri" seçiyorsunuz.böylece 2.bir uydunuz varmış gibi bir sekme uydu#2 açılıyor. bu uydunun ayarlarını LNB 9750/10600, uydu alıcı verici 12015 h 27500 , LNB gücü açık, diseqC "a" seçip alttan kapat diyorsunuz.

sonra manuel ayarlama sekmesine gidip uydu#2 nizi seçip 12015 H 27500 yapıp bir miktar bekliyorsunuz zaten sinyal almaya başladığınızı aşağıda çıkan renkli çubuklardan anlıyorsunuz. ağ arama sekmesini tıklayıp güncelle dediğinizde arama yapmaya başlıyor. eğer güncelle aktif olmazsa 12015 H 27500 üzerine bir kez daha gidip OK tuşuna basınız.

lg servisinin tavsiye ettiği 11844 v 2222 frekansı batı yönlü frekans olup lg de çalışmıyor. eğer turksat tanıtım kanalına gelip altta geçen bantları takip ederseniz 12015 H 27500 frekansının da otomatik güncellemeye ayrıldığını görürsünüz...

vlc playere rtmp://92.50.241.10:1940/stream// şeklinde linkler yapısıyor bunlardan olursada iyi olur

Galatasaray - Chelsea maçı Türkiye'de sadece D-Smart platformlarından yasal olarak izlenebilmektedir. Bu konudaki tüm paylaşımlar Türkiye'de ikamet etmekte olmayan ve D-Smart platformundan yararlanamayan üyelerimiz için yapılmakta olup bulundukları lokasyonda maçı resmi ve yasal olarak yayınlayan ücretli, ücretsiz servislerin tanıtımı yapılmaktadır.

D-Smart'ta Maxi ya da Süper pakete sahip olmayan D-Smart üyeleri ya da D-Smart üyesi olmayan ve internetten maçı kesintisiz izlemek isteyen üyeler. D-Smart Blu - Galatasaray - Chelsea - Champions League 2013 bu adresten D-Smart Blu üyeliğine sahip olabilir ve maçı satın alabilir. Tek maçın fiyatı 135 TL tüm şampiyonlar ligi maçlarını 12 ay boyunca izlemenizi sağlayan paket ise 480 TL'dir. YTPara forumu olarak Türkiye'de ikamet eden tüm kullanıcılarımıza bu paketleri ve fırsatları öneriyoruz. (Kişisel olarak da ben öyle yaptım, herkese öneririm :) )

vlc playere rtmp://92.50.241.10:1940/stream// şeklinde linkler yapısıyor bunlardan olursada iyi olur

Simple tv programında da izlenebilir, rtmp linki paylaşırımda d-smart veriyor maçı link paylaşımı yasak olduğu söylendi.Ama yabancı yayın olucaktır konuda.

---------- Mesaj saat 16:15:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:02 civarında gönderildi. ----------

Alternatif yayınlar eklemeye devam.

Galatasaray - Chelsea maçı Türkiye'de sadece D-Smart platformlarından yasal olarak izlenebilmektedir. Bu konudaki tüm paylaşımlar Türkiye'de ikamet etmekte olmayan ve D-Smart platformundan yararlanamayan üyelerimiz için yapılmakta olup bulundukları lokasyonda maçı resmi ve yasal olarak yayınlayan ücretli, ücretsiz servislerin tanıtımı yapılmaktadır.

D-Smart'ta Maxi ya da Süper pakete sahip olmayan D-Smart üyeleri ya da D-Smart üyesi olmayan ve internetten maçı kesintisiz izlemek isteyen üyeler. D-Smart Blu - Galatasaray - Chelsea - Champions League 2013 bu adresten D-Smart Blu üyeliğine sahip olabilir ve maçı satın alabilir. Tek maçın fiyatı 135 TL tüm şampiyonlar ligi maçlarını 12 ay boyunca izlemenizi sağlayan paket ise 480 TL'dir. YTPara forumu olarak Türkiye'de ikamet eden tüm kullanıcılarımıza bu paketleri ve fırsatları öneriyoruz. (Kişisel olarak da ben öyle yaptım, herkese öneririm :) )

Tek maç 135 tl, he kardes he

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri