Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam istediği fiyata istediği kadar bilet satabilir. İster alın ister almayın baltalamanıza gerek yok. Galatasaray Fenerbahçe maçına bu fiyat az bile.
Adam istediği fiyata istediği kadar bilet satabilir. İster alın ister almayın baltalamanıza gerek yok. Galatasaray Fenerbahçe maçına bu fiyat az bile.
hak vak hukuk var neyine istediği fiyata satıyormuş vergisini veriyor mu ? kessin fatura isterse 10000tl ye satsın
Polemik yaratmak istemiyorum ama vergiden ve haktan bahsetmek biraz yersiz olur hemen hepimiz youtube uzerinden spam yapiyoruz
Polemik yaratmak istemiyorum ama vergiden ve haktan bahsetmek biraz yersiz olur hemen hepimiz youtube uzerinden spam yapiyoruz
Evet aynen öyle ve youtubede bizden her ayın 12sinde kesintimizi yapıyor.binevi vergi niteliğinde.
O yaptığı aracılığın karşılığını alıyor. Vergi işi bambaşka bir yere çeker konuyu hepimiz kaçakçı çıkarız valla burda![]()
Talep varsa arz da olur...
Intoko da 150-170 den basliyo tabiki isteyen 500 e alir isteyen 1500 e. Galatasaray dan cok fenerbahçe icin önemli bu mac. Puan durumları tam tersi olsaydi cidden 300 den baslardi biletler. Bende dün arkadasimin kombineyi baska bi arkadaşa kiralamada araci oldum bugun de e bilet uygulamasi icin is teklifi geldi. E bilet başladığında maca giremeyen ytpara uyeleri beni bulsun ayarlariz biseyler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.