Galiba buldum beyler

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

GaaktuG

Yasaklanmış
Beyler youtube'da izleniyorum ama reklamlar gözükmediği icin 1kurus kazanamıyorum ve izlenmede 1.sırada ABD var yani yabancı icerik yayınlıyorum

Beyler galiba bana pin yollamışlar ve pin'i onaylayana kadar reklamlar gözükmüyormuş böyle birsey olabilir mi ve ben ödeme seklini banka yoluyla sectim hatta hesabımı onaylattım

pin posta yoluyla 10 doları gecince otomatik olarak gecer ve 2-4 haftaiçinde elinde olur banka hesabına test amaclı biraz para atarlar ve dogrulamanı isterler.

Gaaktug hocam acaba yayınladığın içerik spam içerik gibi mi?

Yani ne bileyim sadece kız slatyları olur dikkat çekici, şimdi bu video izliyenlerde reklama tıkliyacağını sanmıyorum bu yüzden söyledim.

hocam pinle alakası olan bir şey değil..

öncelikle şunu söyleyim icerikte max %5 oranında resimlerden oluşan slayt vardır geri kalanı video daha öncedende bu kadar izlenme alıyordum ama günlük 5-10 arası tıklanma alıyordum tıklanma alamamanın aklıma gelen tek sebebi 10$ 'ı gectim ve pini girene kadar kazanclarımı askıya almaları

Ayni sorun suan bendede var. Bende 10 dolari gectim ve bana aynen su sekilde mesaj yolladilar.

Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. PIN kodunuzu postayla aldıktan sonra adresinizi doğrulamak için

ve sag taraftada hesabiniz askida yaziyor. Ama söyle birseyde var günlük 10 - 12 tik aliyorum. Tik basina 2 cent veriyor. Bilmiyorum yani tam olarak kazanmasina az kazaniyoruz. Ama bunun Hesabiniz askida demesi para kazanmayi etkiliyor mu ? orada duruyorum.Hersey pin gelince belli olacak.

eğer olmuyorsa yeni bi adsense mi acıyım ?

Ben seni yanlis yönlendirmek istemem. Tek söylüyecegim senin suanki sorun bendede var. Ama ben pinin gelmesini bekliyorum. Tabi videolarimida yüklüyorum, güncel olarak. Senin pinin geldigi halde hesabiniz askida diyorsa isin icinde baska birsey vardir bence.

pin daha gelmdi hocam 20gün oldu daha hic biresy yok

Benimkisi 28 gün falan olmuştu pinin gelmesi biraz daha bekle GaaktuG

Bencede bekle hizli kararlar alma. Sonu üzüntüyle bitebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri