masterthone
Yasaklanmış
Edit.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Epeydir kullandığım bir yöntemdir .
İşe yarıyor ama belli bir zamandan sonra gene ünlemler yağmaya başlıyor .
Spam yapan arkadaşlar için zahmetli bir iş olacaktır. Çünkü tüm videoları tek tek yapmak gerekiyor buda spam yapan arkadaşlar için zor olacaktır. Yalnız yakında bu yöntemde çöp olur hele ki botlar bu olaya el atsınlar 10 gün sonra yöntem çöp. Hadi kolay gelsin.
Artık forumda her olumsuz yazılana inanmıyorum ve kimse de inanmasın. [MENTION=2977]masterthone[/MENTION] arkadaş bir yöntem paylaşmış. Bazıları çıkar işe yaramıyor, yarıyor fakat belli süre sonra gene ünlem geliyor demesine inanmayın. Siz bizzat kendiniz deneyin. [MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] arkadaş sen üzerine alma lütfen. Bu forumda kendi menfaatlerinden dolayı çok yalan dolan oldu.
Bu yöntem büyük ihitimal işe yarıyordum ama spamcılar için uğraştırıcı bir yöntemdir. Ancak bot sahipleri botları entegre ederse kullanılabilir yöntem olabilir.
adamlar forumdan birseyler ögrenip ekmek yiyor. dağ gibi konu var mıllet para kazansın diye ama nedense kendileri birsey bulunca suspus oluyorlar yazık ya! bencillikten baska birsey değil bu insanların yptıkları.. Neydiler ne oldular!
Bari epeydir kullandığınızı söylemeseydiniz. Sanada kolay gelsin
adamlar forumdan birseyler ögrenip ekmek yiyor. dağ gibi konu var mıllet para kazansın diye ama nedense kendileri birsey bulunca suspus oluyorlar yazık ya! bencillikten baska birsey değil bu insanların yptıkları.. Neydiler ne oldular!
Herkes bildiğini belirtmek, söylemek , yazmak , dökmek zorunda mıdır?
İsteyen istediğini paylaşır istemeyen paylaşmaz.
O kadar paylaşıldı da ne oldu ? bizim milletimiz hep bizi vurdu. Ben kaç yıldır bu işi yapıyorum elin adamından 1 defa bile telif yemedim bizimkilerden yediğim kadar ..
Kusura bakma benim mantığımda yaşın yanında kuruda yanar ..
bu yöntem oluyor, fakat işlenme süresi oldukça uzun oluyor![]()
Bu Forumda biri daha yazmıştı.
Onun taktiğide Videoyu Renk ayarlarından SADECE SİYAH yapmaktı.
Sonra $ aktif ettikten sonra $ yanıyor ve Videoyuda ayarlardan ESKİ HALİNE GETİR diyordu.
( konuyu bulamadım kusura bakmasın )
Tek tek video atanlar için güzel bir yöntem olabilir ama baya zahmetli bir iş herhalde.
Hiç denemedim çünkü.
Teşekkürler bilgi için.
Zaten bu yöntem 1-2 ay önce söylenmedi mi arkadaşlar.
Videoyu komple karartmakla karartılmış videoyu mozaikleştirmek arasında ne fark var.
Paylaşandan Allah razı olsun yine ancak cemali arkadaşımızın üstüne gidilecek bir durum yok diye düşünüyorum.
Zaten bilinen bir yöntem yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.