Game Of Thrones Türkiyede YASAKLANDI !

Unknow

Kayıtlı Üye
Bir dizimiz vardı onuda elimizden aldılar son günlerde herşey yasaklanıyor ne oluyor böyle bütün dizi sitelerinden game of thrones artık yok diye uyarı verilmiş Telif ile ilgili sıkıntı olmuş

Yok öyle brşey hocam.Kaynak varmı? Daha şimdi indirdim 6x7 bölümünü.Korsanın önüne geçemezler.

yasaklandığı felan yok tam araştırmadan böyle bi konu açman saçma olmuş
bir kaç siteye telifle ilgili yetkili fırma yazı yollamışlar 3 5 site kaldırmış bölümleri o kadar...

herhangi bir TR televizyonunda resmi olarak yayınlanmıyor, türkiyede telifi alınmış değil, adamlar ingilizce alt yazı yapıp sitelerde para kazanıyor :) ben olsam ben de yasaklardım

Digitürk telif hakkını satın almış yani artık digitürk bu diziyi Türkiye de yayınlarsan sana telif atabilicek. Dizi sitesinden izleyemesen torrentden çekersin olur biter.

Torrent - Zibilyon tane download sitesi.
Çekersiniz bölümü pc'den izlersiniz.

Dizi sistelerine baskı gelmiş diye değiştirilsin başlık.

Sanırım artık sadece Digiturk'teymiş. Daha iyi liglerin, yabancı kanalların her şeyini bedevaya izlerken bu ülkede her etten püften şeye neden para dayatıyorlar anlamadım.

lan dizi büyük olunca haberi de büyük oluyo klasik dmca şikayetleri kaldırmayan tr siteleri bile var kanal d , bkm vs bunlardan daha sıkı emin olun :D hayat şarkısı , poyraz karayel , bkm filmleri kanal d özellikle yeni dizleri dmca şikayetleri havada nasıl uçuşuyo görseniz :D

Torrent diye bir şey var yahu ne yasaklanması. :)

Digitürk işin içine girdiyse dizi siteleri Digitürk mail atmasa bile kaldırır korkularından. :D

Amerikada yayından 2 saat sonra türkiye yayınlıyorlar(Sabah saat 07:00'de). İlk yayını bugün yaptılar. (Ekstra sinema paketi olanlarda var)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri