Gameplay Kanalım

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Hamburger

Kayıtlı Üye
[MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] abime desteğinden dolayı teşekkür ediyorum :)

Forumda beni tanıyan abilerim vardır az çok. Biliyorsunuz, ya da şimdi öğreniyorsunuz. Kanalımda özgün oyun videoları çekiyorum. Görüşlerinizi belirtmeniz benim için önemli. Yeni video geldikçe bu başlık altına yazacağım. Dediğim gibi. Amacım burada sizlerin görüşünü, önerisini almak :)

Kanal Linki: Örnek Video:

Son düzenleme:
videoyu acmadan ilk gözüme carpan sey fifa 15 cıktı 14 ü kimse izlemez

haklısın abi de 15 i alamadım bir türlü. indirime girmesini bekliyorum. 100 küsür lira. onu alana kadar bununla idare edicem :D

ama kulaklıgını begendim sesin gayet net geliyor markasını modelini söylersen bende almayı düşünüyorum

çok güzel kardeşim kanalına baktım bütün videoların çok güzel başarılarının devamını dilerim,
eurotruck simulatorü multiplayer oynamışsınız onu nasıl yapıyorsunuz multi nasıl oynanıyor ??

Bir yerden tutturman dileğiyle usta işin zor ama pes etmeden devam ediyorsun gözüken o ki tebrik ederim bunun için

Kardeşim bana paypal adresini yollasana

çok güzel kardeşim kanalına baktım bütün videoların çok güzel başarılarının devamını dilerim,
eurotruck simulatorü multiplayer oynamışsınız onu nasıl yapıyorsunuz multi nasıl oynanıyor ??

teşekkür ederim abi görüşün için. ets 2'nin multiplayer versiyonu çıktı abi. fakat yalnızca orjinal oyun sahipleri faydalanabiliyor. google'da ets 2 mp oynama diye aratırsan çıkacaktır hemen karşına :)

---------- Spam Engelliyici 22:43 ---------- Önceki Mesaj 22:42 ----------

Bir yerden tutturman dileğiyle usta işin zor ama pes etmeden devam ediyorsun gözüken o ki tebrik ederim bunun için

teşekkür ederim :)

ne tür oyunlar oynamalıyım peki sizce ?

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

yolladım abi.

Eski oyunları belli bir seviyeye gelmiş kanallar oynarsa ancak izlenme alır. Yeni oyun kanalları yeni çıkan oyunlar hakkında video çekmesi lazım ki kısa sürede abone gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri