Garanti bankasına giriş sorunu ?

AzRe@L

Yasaklanmış
iyi akşamlar forumdaşlar. garanti bankasına girişte sorun yaşıyorum sorunum şöyle.
Normalde garanti bankasına sorunsuz giriş yapıyorum ama bazen bir sorun oluyor girmek mümkün olmuyor.
Yaşadığım sorun ise şöyle ;
Müşteri / T.C. Kimlik Numarası ve parolamı giriyorum
"İşleminize devam edilemiyor.
Lütfen tüm bilgilerinizi kontrol ederek tekrar deneyin. Parolanız yoksa ya da unuttuysanız, aşağıdaki parolamı unuttum link'ine tıklayarak parolanızı alabilirsiniz.
" hatası veriyor.
img

Onay kodunu girip devam ediyorum sonra şu ekranda yine onay kodunu giriyorum ama sms şifresini yazacağım alan yok

img

müşteri temsilcisini aradım herhangi bir hata almadık şu ana kadar diyorlar.
onay kodu yerine onay kodunu yazıyorum sms geliyor sms şifresini de ordaki alana yazmaya çalışıyorum max 5 karakter kabul ediyor sms şifresi 6 karakter.

3 farklı pc ile denedim sorun yine aynı şekilde devam ediyor

Ben bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar yardım lütfen.

EKLEME : Aynı sorun android uygulamasında da var son resimdeki gibi sms şifresini girecek yer yok

Son düzenleme:
hocam korkacak bişi yok genel bi sorun olabilir, kişisel olabiir.

bende başka bi bankada çoğu kez ödeme yapamama hatası aldım sebepsiz yere.
yarın sabah sorun olmayacaktır tahminimce.

hocam korkacak bişi yok genel bi sorun olabilir, kişisel olabiir.

bende başka bi bankada çoğu kez ödeme yapamama hatası aldım sebepsiz yere.
yarın sabah sorun olmayacaktır tahminimce.

hocam korkmuyorum da giriş yaptığımda böyle bir hata almam canımı sıkıyor. 00:00 dan sonra düzelecek aynı sorun 2 gün önce de oldu ama koskocaman banka yani böyle sorunlarla müşterini mağdur etmek saçma geliyor yani bana verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim

hocam korkmuyorum da giriş yaptığımda böyle bir hata almam canımı sıkıyor. 00:00 dan sonra düzelecek aynı sorun 2 gün önce de oldu ama koskocaman banka yani böyle sorunlarla müşterini mağdur etmek saçma geliyor yani bana verdiğiniz bilgiler içinde teşekkür ederim

hocam para yatırıyoruz atm den para çekemiyoruz atm de para olmuyor işlerimiz yarım kalıyor bankaları hiç sevmiyorum, böyle online işlemlerdede sorun oluyor gerçekten soğuyor insan.

5dk önce girdim sorun yok, zaten senelerdir kullanıyorum daha hiç bi hata görmedim. Modemine virus bulaşmış olmasın.

5dk önce girdim sorun yok, zaten senelerdir kullanıyorum daha hiç bi hata görmedim. Modemine virus bulaşmış olmasın.

hayır hocam modem ile alakası olacağını sanmıyorum çünkü şuan evde 3 kişiyiz ben bu hesaba giremiyorum ama diğer 2 arkadaşım sorunsuzca girebiliyor

Garantinin uygulamalarında hiç sorun olmadı şimdiye kadar, cep telinize programları en baştan kurup denediniz mi. Kredi kartı için "bonusflaş" uygulamasını, para alıp göndermek için "cepşubesi"ni kurmanız gerekiyor.
Yine hata alırsanız, 4.5gye geçince yeni sim kart taktıysanız belki de ondandır.

çözüm müşteri hizmetleri
444 0 333 Alo Garanti

aradım hocam şuana kadar böyle bir şikayet ile karşılaşmadık dediler bana bir mail adresi verdi yaşadığım sorunu ekran görüntüsü olarak gönderdim bakalım sonuç ne olacak

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Garantinin uygulamalarında hiç sorun olmadı şimdiye kadar, cep telinize programları en baştan kurup denediniz mi. Kredi kartı için "bonusflaş" uygulamasını, para alıp göndermek için "cepşubesi"ni kurmanız gerekiyor.
Yine hata alırsanız, 4.5gye geçince yeni sim kart taktıysanız belki de ondandır.

hocam uygulama ve internet şubesi ile saat 22:00'a kadar hiçbir sorunum yoktu ne olduysa bu süreden sonra oldu önceden garanti bankasının tasarımı değişmeden önce yine onay kodu istiyordu ve son aşamada sms şifresini girecek yerde oluyordu fakat garanti bankasının birkaç gün önce tasarımı değişti yeni tasarımda onay kodu girdikten sonra sms şifresini girecek yer yok malesef her bahsine girerim sistemi yapan her kimse unuttu o bölümü :D

hocam uygulama ve internet şubesi ile saat 22:00'a kadar hiçbir sorunum yoktu ne olduysa bu süreden sonra oldu önceden garanti bankasının tasarımı değişmeden önce yine onay kodu istiyordu ve son aşamada sms şifresini girecek yerde oluyordu fakat garanti bankasının birkaç gün önce tasarımı değişti yeni tasarımda onay kodu girdikten sonra sms şifresini girecek yer yok malesef her bahsine girerim sistemi yapan her kimse unuttu o bölümü :D

şimdi androidde güncel haliyle denedim sorun yok. cep şubesi müşteri no ve şifre istiyor sadece ve hatasız girdi yine.
Bir de bonusflaş uygulaması kullanıyosan ve şifre değiştirdiysen, cep şubesinin uygulamasına da aynı şifreyi atar.
Bu arada attığın fotolar ben hatalı şifre girdiğimde karşılaştığım ekran görüntüleri bilgin olsun.

Simdi denedim (yurt disindan) problemsiz giriliyor.

Dikkatimi ceken; resimlerdeki giris sayfasi ile benim girdigim sayfa ayni sayfa degil.

Garanti bankasinin sitesinde oldugunuzdan eminmisiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri