Garanti Bankası'ndan Hesap Açamadım - Yardım

MsGuner29

Kayıtlı Üye
Selamun Aleyküm YTPARA Ahalisi. Geçen gün babamla Garanti'ye gittik. Aylardır o günü bekliyordum , o sayede youtubeden para alabilecektim. Ne bileyim işte banka hesabı ne istersen yap. Çok mutluydum. Gittik kadına verdim nüfus kağıdımı. 15 yaşındasın dedi , nüfus cüzdanında resim olmadan banka hesabı açmıyoruz dedi. Böyle birşey gerçekten varmı ? İnternette araştırdım kimse böyle bir konu paylaşmamış. Nüfus dairesine git resim çektir onu oraya koydur para öde falan çok uzun iş. Sizce ne yapmalıyım gerçekten öyle birşey varmı ? resimsiz hesap açılmama gibi

Fotoğrafsız işlem yapmazlar. Normal git bir yerden vesikalık çektir, 5 dakikada resim koyuyorlar.

fotoğrafsız nüfus cüzdanı mı olur herhalde o hesabı açmayacaklar o kişinin sen olduğunu nerden bilecekler.

Ayrıca garanti nedir ya git başka bankadan aç hesabı derim.

hocam sana tavsiyem bol bol ders çalış derim. Yt ye bel bağlayıp derslerinden geri kalma. yt işine geldiği zaman para veriyo. işine gelmeyince vermiyor. Yt de spam yaparak hedef belirlenmez. özgün çalışırsan belki ileriye dönük şansın var. Ama senin gibi birinin şuan ders çalışma çoğu yolun başındasın. internete kafa yorarsan dersten geri kalabilirsin.

Ben yıllar önce lisedeyken;
Lise 1 de 500-600 kişi vardı. Lise 4 de 100-200 kişi vardı.
Yani lise 1 e 500-600 kişi başladık. Lise 4 e gelene kadar 100-200 kişi kaldı. Surviver gibi :D
Lise 1 de yarı yarıya okulu bırakanlar, 2 yıl sınıfta kalanlar, okuldan atılanlar vs vs vardı. Yarı yarıya azalma oluyor. Lise 2 ve Lise 3 te bu oran daha azdı tabi.

Neyse senin soruna gelecek olursak.
Benim yıllar önce başıma gelenler; Resimsiz hesap açamadım, Eski nüfus kağıdıyla hesap açamadım, mührü kaybolmuş nüfus kaydıyla hesap açamadım. Yani benim gittiğim banka bu gibi olaylarda hesap açmıyordu.
Biri konu altına gelir yorum yapar "öyle saçmalık mı olurmuş eşek gibi açacaklar" der. onu bilemem. :D Benim gittiğim banka açmamıştı.

Enpara'dan hesap açtırabilirsin bu arada. 15 yaş yetiyor bildiğim kadarıyla. Garanti gibi 6 ayda bir kol gibi hesap işletim ücreti almaz kafan rahat olur :D .

Vardır tabi resimsiz kimlikle kimse işlem yapmaz.Banka hesabı açtıracağım diye mutlu olan ilk seni gördüm eskiden 18 yaş altı internet bankacılığı kullanamıyordu şimdi değişti mi bilmiyorum parayı kendin çekemiyorsun yatan parayı göremiyorsun vs

Cevaplarınız İçin teşekkür ederim. Garanti bankası'nın 18 yaş altı hesabı her sitede avantajlı gösteriliyor. Ayrıca babamın garanti kullanması üzerine mecburen garantiden açtırıyorum. Aga demişsiniz 5 dakika sürer vesikalık da , o resmi alıp nüfus müdürlüğüne götürmüyormuyuz ? direk vesika çektirip yapabilirmiyim

Cevaplarınız İçin teşekkür ederim. Garanti bankası'nın 18 yaş altı hesabı her sitede avantajlı gösteriliyor. Ayrıca babamın garanti kullanması üzerine mecburen garantiden açtırıyorum. Aga demişsiniz 5 dakika sürer vesikalık da , o resmi alıp nüfus müdürlüğüne götürmüyormuyuz ? direk vesika çektirip yapabilirmiyim

öyle yaptıramazsın hocam. yanlış anlama ama ben günde bi sürü resmi daire geziyom hiç üşenmiyon. Bence hiç üşünme derim.

Vesikalık fotoğraf çektirip nüfus müdürlüğünde nüfus kağıdını yenileteceksin. Nüfus müdürlüğünde babanı isterler mi bilemem. 5-10 Tl para alırlar mı onu tam bilemiyom.

İllaki adsense çalışmak zorunda değilsin. Kendine güveniyorsan partner şirketin zorluklarıyla baş ederim dersen partner şirketlerde var. paypala ödeme yapan partnerde çalışabilirsin. Ama paypala çeksen işi ucu yine bankaya gidecek. Paypaldaki paranı banka hesabına çekmek isteyeceksin. Tabii paypaldaki paranı babanın hesabına çekebilir misin bilemem. Ben genelde paypaldan hiç para çekmedim. Paypaldaki paralarımı web sitelerim için harcalarım. Yada reklam veririm ya yazılım yazdırırım. yada üyelik alırım forumlardan mutlaka bi yerlere harcarım o parayı .

öyle yaptıramazsın hocam. yanlış anlama ama ben günde bi sürü resmi daire geziyom hiç üşenmiyon. Bence hiç üşünme derim.

Vesikalık fotoğraf çektirip nüfus müdürlüğünde nüfus kağıdını yenileteceksin. Nüfus müdürlüğünde babanı isterler mi bilemem. 5-10 Tl para alırlar mı onu tam bilemiyom.

İllaki adsense çalışmak zorunda değilsin. Kendine güveniyorsan partner şirketin zorluklarıyla baş ederim dersen partner şirketlerde var. paypala ödeme yapan partnerde çalışabilirsin. Ama paypala çeksen işi ucu yine bankaya gidecek. Paypaldaki paranı banka hesabına çekmek isteyeceksin. Tabii paypaldaki paranı babanın hesabına çekebilir misin bilemem. Ben genelde paypaldan hiç para çekmedim. Paypaldaki paralarımı web sitelerim için harcalarım. Yada reklam veririm ya yazılım yazdırırım. yada üyelik alırım forumlardan mutlaka bi yerlere harcarım o parayı .

Hocam arkadaş garanti bankasından hesap nasıl alırım demiş yardım istemiş partner mi çalışsam adsensemi çalışsam diye sorular sormamış yazmadan edemedim yazdıklarınızla arkadaşın sorduğu sorular arasında hiç bir anlam yok

Selamun Aleyküm YTPARA Ahalisi. Geçen gün babamla Garanti'ye gittik. Aylardır o günü bekliyordum , o sayede youtubeden para alabilecektim. Ne bileyim işte banka hesabı ne istersen yap. Çok mutluydum. Gittik kadına verdim nüfus kağıdımı. 15 yaşındasın dedi , nüfus cüzdanında resim olmadan banka hesabı açmıyoruz dedi. Böyle birşey gerçekten varmı ? İnternette araştırdım kimse böyle bir konu paylaşmamış. Nüfus dairesine git resim çektir onu oraya koydur para öde falan çok uzun iş. Sizce ne yapmalıyım gerçekten öyle birşey varmı ? resimsiz hesap açılmama gibi

12 yaşında kimliğinde fotoğraf olmayana TC iş bankası ilk imza hesabı açıyor.

Hocam arkadaş garanti bankasından hesap nasıl alırım demiş yardım istemiş partner mi çalışsam adsensemi çalışsam diye sorular sormamış yazmadan edemedim yazdıklarınızla arkadaşın sorduğu sorular arasında hiç bir anlam yok

Hocam alıntı yaptığım mesaja bakarsan ve o mesajı okursan neden böyle bir cevap yazdığımı anlamışsındır. yada ben söyleyim. Alıntı yaptığım mesajta "Aga demişsiniz 5 dakika sürer vesikalık da , o resmi alıp nüfus müdürlüğüne götürmüyormuyuz ? direk vesika çektirip yapabilirmiyim "

Üstteki kalın şekilde gösterdim. Sanırım benim verdiğim cevap bu sorunun cevabı.
Önce sorusunun cevabını söyledim. sonra adsense dışı alternatifler sundum. Soruda "nüfus müdürlüğüne götürmüyor muyuz" demiş.

Bende "Vesikalık fotoğraf çektirip nüfus müdürlüğünde nüfus kağıdını yenileteceksin." bunu demişim. Devamında da adsense dışı alternatif yöntemleri sunmuşum. Çünkü 4-5 aydır %90 ımızın ağzı yandı adsense den. Tabii bir de orda velisini isteyip istemedikleri konusunda yeni bir soru işareti bıraktım. Çünkü ben 15 yaşında nüfus kağıt yenilerden velimi istemişlerdi. Bide babamdan para almışlardı. Neden soru işareti bıraktım. Çünkü ben ilk nüfus kağıdı mı değiştirdikten sonra aradan 10 yıl geçti. Belki kanun değişmiştir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri