Garip bir olay. Pin girmeden para yatması

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar bugün baktım sistemim Tl'ye geçmiş. Geçerli ödeme 8₺ yazıyor. Tamam ama beden ödeme yöntemi seçmemi ve 2-3 gün içerisinde paranın yatırılacağını söyledi. Daha 90₺ var ve pin gimedim. Bir hata mı var?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

anlamadım ufak bir mebla yattıysa o doğrulama parasıdır bana mesela 1.75 tl yatmıştı

anlamadım ufak bir mebla yattıysa o doğrulama parasıdır bana mesela 1.75 tl yatmıştı

Yok hocam öyle değil. Adsense'ye girdim ödeme yyöntemi ekle dedi ekledim. 2-3 gün içerisinde doğrulama ücreti gönderilecek dedî. Ama daha pin girmedim ve hesapta 90₺ var. Normalde 200₺ ödeme eşiği değil mi ?

Doğruma ücreti haricinde bir ücret yatıracaklarını zannetmiyorum. Ama 'Severall'in dediği gibi doğruma ücreti yatıyor. örn: Bana 2.35TL yatmıştı.

Yok hocam öyle değil. Adsense'ye girdim ödeme yyöntemi ekle dedi ekledim. 2-3 gün içerisinde doğrulama ücreti gönderilecek dedî. Ama daha pin girmedim ve hesapta 90₺ var. Normalde 200₺ ödeme eşiği değil mi ?

evet ödeme eşiği 200tl oldu ve pin girmeden ödeme yapmazlar zaten ödeme günüde geçti senin bu para banka hesabına mı yatmış anlamak güç emin misin

evet ödeme eşiği 200tl oldu ve pin girmeden ödeme yapmazlar zaten ödeme günüde geçti senin bu para banka hesabına mı yatmış anlamak güç emin misin

Hocam daha para yatmadı ama yaracak diyor. Bende anlamadım

Hocam daha para yatmadı ama yaracak diyor. Bende anlamadım

yatıcak diyebilir herhangi bekletmeniz yoksa 30 eylüle kadar paranız yatacaktır vs... tarzında bir ibare görebilirsin ama pini girmeden ödeme alamazsın ayrıyetten ödeme yöntemini doğrulamak için hesabına ufak bir miktar para yatırırlar sende o miktarı girdiğin vakit ödeme yöntemin doğrulanır pinide bu ay 15-16sı gibi alabilirsin ekim 25 ödemen yapılır onun dışında ödeme felan olmaz

Anladım ancak pin dah geç gelir hocam . Daha 8₺ kesinleşmiş var . Teşekkürler cevaplar için. :)

Anladım ancak pin dah geç gelir hocam . Daha 8₺ kesinleşmiş var . Teşekkürler cevaplar için. :)

belli olmaz en erken 12sinde ulaşıyor alamazsanda öbür aya yani kasım 25-30 arası garanti ödemen yapılıyor şu kimlik doğrulama sistemi ile

belli olmaz en erken 12sinde ulaşıyor alamazsanda öbür aya yani kasım 25-30 arası garanti ödemen yapılıyor şu kimlik doğrulama sistemi ile

Yok hocam anlamadınız daha pin isteyemedim galiba 10₺ yada 20₺ kesinleşmiş olması gerekiyor bende 8₺ kesinleşmiş var :)

Yok hocam anlamadınız daha pin isteyemedim galiba 10₺ yada 20₺ kesinleşmiş olması gerekiyor bende 8₺ kesinleşmiş var :)

hocam bendede aynı şey oldu benim pinli kanal tlye geçmiş 15 dakka önce parayı google yatırmış gözüküyor hesaba ama hesaba para yatmamış nasıl oluyor ?

şimdi 93 tl var hesapta direk çekebilirmiyim ?

Doğrulama ücreti yatack, 1 dolara kadar bir miktar yatıyordu eskiden şimdi nekadar yatar bilmiyorum yatan ücret miktarını banka hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için google a giriyorsunuz. Kazandığınız 90 tl ile ilgisi yok bi tür doğrulama kodu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri