Gazamız Mübarek Olsun

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Youtube hesaplarıma giriş yaptığımda bu zamana kadar hiç görmediğim, hatta görmediğiniz bir güncelleme yapmış durumda buna göre; telefon doğrulaması, ikinci e-posta adresi ve güvenlik sorusunu cevaplamamı istiyor, fakat kanallar açık ....

İyi Haber :

Kanalların telefon numarıyla doğrulayabiliyorsunuz, yani kanallar açılıyor....

Kötü Haber :

Bu zamana kadar açılmış hesapların telefon numaralarını bilemeyeceğimiz için kanal açık kalacak fakat kanalların çoğuna giriş yapamacağımız için kanal Allah'a Emanet olacak, Buna bağlı olarakda kanallara müdahale edemeyeceğimiz için para kazanması devre dışı kalınca alayı gitmiş olacak, Adsensede yanmış olacak...

Youtube hesaplarıma giriş yaptığımda bu zamana kadar hiç görmediğim telefon doğrulaması, ikinci e-posta adresi ve güvenlik sorusunu cevaplamamı istiyor, fakat kanallar açık ....

ben sana skypte yazıyom yazıyom bende bişey yok bende bişey yok diyodun bak ne oldu şimdi

Gazamız mübarek olsun derken. Bende bizi de ilgilendiren bir şey var sandım

1.kurban olarak ben varım 6 ay önceki kanalı sebeb göstererek para kazanmayı kapattılar kanal açık fakat gmail hesabı devre dışı yani yeni kanal eklense bile adsense ye 2 gün sonra tekrar kapanıyor bu demektir ki adsense çöp

bu zaten olan bir uygulama değil miydi? Çoğu zaman bende karşılaşırdım, en altta şimdi değil seçeneğini seçerseniz doğrulama yapmanız gerekmiyor diye biliyorum.

3. taraf meseleside dün anlatılandan farklı youtube arada 3. tarafları kaçırıyordu vermiyordu tüm videoları dün denetime soktu 3. tarafları yanlışlıkla geçen videoları yakaladı

tüm kanallarım awesomeness abağlı ve her biri için chromeda kullancı oluşturup senkronizasyonu açtım kafam rahat :D

Adam telefon doğrulaması isteyince ''abi ıııı şey ben awesomenesim abi bana dokunmayın abi'' mi diyeceksin?

Google bu! chorme felan dinlemez doğrulatacaksın o kadar :)

posta açarken ikinci e-posta adresi yok, güvenlik sorusunu yok tel yok biz ne yapacağız :D şaka bi yana kanalları kontrol ettimde şu anlık problem yok...

sinirden gülüyorum :D herşey üst üste geliyor .. Youtube bu sefer işi kökten bitirdi çok ince düşünülmüş bir algoritma. Eğer böyle devam ederlerse işimiz yaş ayrıca bu seferki dalga çok büyük hatta kalıcı bir dalga olmuş .. Allah sonumuzu hayır etsin

---------- Mesaj saat 14:59:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:56:40 civarında gönderildi. ----------

Akıl vermek değil de gördüğü mü yazdım diyelim. İşim olmaz akıl vermek gibi. Sadece gördüğü mü yazdım hepsi bu. Yazmasa mıydım sence?

sizin dediğiniz doğrulamayı burda herkes biliyor zaten doğrulama bu şekilde değil. farklı bir panelde yani daha önce görmediğimiz bir doğrulama çıkıyor hocam

telefon numarasını güvenlik sorunu bilsenizde girdikten sonra hesapta kocaman bu hesap devre dışı bırakıldı yazısı gelecek fakat kanal açık olacak

sinirden gülüyorum :D herşey üst üste geliyor .. Youtube bu sefer işi kökten bitirdi çok ince düşünülmüş bir algoritma. Eğer böyle devam ederlerse işimiz yaş ayrıca bu seferki dalga çok büyük hatta kalıcı bir dalga olmuş .. Allah sonumuzu hayır etsin

---------- Mesaj saat 14:59:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:56:40 civarında gönderildi. ----------

sizin dediğiniz doğrulamayı burda herkes biliyor zaten doğrulama bu şekilde değil. farklı bir panelde yani daha önce görmediğimiz bir doğrulama çıkıyor hocam

Spam mı çalışıyorsun ? Youtube demek istiyor ki : Az öz çalış :D

Kırmızı kartlık hareket mi bunlar diyor google :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri