Gaziantep te çatışma

otoparkta sıkıştırılmış biri hocam

---------- Spam Engelliyici 15:41 ---------- Önceki Mesaj 15:41 ----------

bir sivil ölü var

edit2: sivil değil terorist öldü deniyor.

Son düzenleme:
Birisini öldürdü polisimiz diğer bi pic daha varmış onun için müdahale yapılacak

Yeraltından yazıyor

bu teröristlere çanak tutanların savunanların masum gösterenlerin askere polise laf söyleyenlerin gelmişini gecmişini yedi ceddetini ...

Her yerden saldırıyorlar istediğiniz kadar gelin başaramayacaksınız

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ülkeyi bu hale sokanların Allah bin belasını versin
Aynen o sperm israflarinin bir kısmı mezarda bir kısmı ceza evinde diğer karaktersizler içimizde ama onları da çıktıkları yere sokmak boynumuzun borcu

Yeraltından yazıyor

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

bu teröristlere çanak tutanların savunanların masum gösterenlerin askere polise laf söyleyenlerin gelmişini gecmişini yedi ceddetini ...
Bende ... Aynen

Yeraltından yazıyor

Gebermiş bi o.çocuğu daha.kökü kazınacak bu leşlerin inşallah birgün

Güvenlik güçlerimizin sağ duyusu sayesinde ikidir erkenden tespit ediliyor.
Terör konusunda uzmanlaştık artık bu şrefsizler sayesinde.

Her bela her fitne döner dolaşır sahibini bulur. Yarın bize gönderdikleri bombalar başlarında patlamaya başlayınca yine bizim kapımıza gelecekler. Siz nasıl baş ediyordunuz, bizede öğretin bu işi diye.

Amaçları ne bu ********lerin, işinde gücünde olan bir polise saldırı yapmakta neyin nesi bunu yapanlar en büyük kansızlardır insan bile değiller

Konuda en ufak bi sempatizanlık yapan vatan haini sezersem bu konu için değil tüm forum konuları ve yazılan yazılar için diyorum

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı
E-Posta: [email protected] yasal olarak polis bu konuda tam yetkilidir

Tüm Arkadaşlar Bu Konuda elini taşın altına koysun gerekli yerlere bildirilsin ekran görüntüsü vs siz gerekeni yaparsınız bu kahbelere birlikte devletle beraber balyoz gibi vuracaz sadece polis asker değil bizde varız

Şeref*zler ....... çocukları ne istiyorsunuz hala

Konuda en ufak bi sempatizanlık yapan vatan haini sezersem bu konu için değil tüm forum konuları ve yazılan yazılar için diyorum

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı
E-Posta: [email protected] yasal olarak polis bu konuda tam yetkilidir

Tüm Arkadaşlar Bu Konuda elini taşın altına koysun gerekli yerlere bildirilsin ekran görüntüsü vs siz gerekeni yaparsınız bu kahbelere birlikte devletle beraber balyoz gibi vuracaz sadece polis asker değil bizde varız
benim 3 şikayetim var gerçekten ilgeniyorlar adım adım bilgileri veriyorlar yakaladıgım vatan hainin biniyorum tepesine

benim 3 şikayetim var gerçekten ilgeniyorlar adım adım bilgileri veriyorlar yakaladıgım vatan hainin biniyorum tepesine

benim geçenlerde evime kadar gelip bilgi aldılar çok büyük bir pkk sayfası gümlettik o.ç ları biteceksiniz bu vatan bizim kürdü lazı alevisi sünnisi a partilisi b partilisi biz gardaşık kardeş değiliz gardaşız gardaş Allaah oyun bozanların en hayırlısıdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri