Arkadaşlar merhaba kendi çapımda bir yardım videosu çekmek istedim.Serkan hocamın çok ekmeğini yedik çok konusunu okuduk.Bir nebzede olsa ben yardımcı olmak istedim kendimi biraz borçlu hissetim.Kendi geliştirdiğim geç eşleşen olayını anlatmak istedim.(Belki daha öncede yapan vardır bilmiyorum.)Forumdaki herkes aynı hissiyatı gösterse eminim herkes çok çok daha fazla kazanacak.Aynı ebookların kelimelerini değiştirip satmanın bir lüzumu yok.Ha satarsınız sizin bileceğiniz iş kimse karışamaz kimsede birşey diyemez.Türkler olarak birbirimize telif atmayıp düzgün bir şekilde işimizi yaparsak ben inanıyorumki çok çok daha iyi kazanacaz.A kişisi B kişisini kıskanıyor telif atıyor.B kişisinin videosu patlıyor bu sefer A kişisi kıskanıp telif atıyor.Bunlara hiç gerek yok.Kazandığım para çok bir para değil günlük 2 paket sigara parası ha çok şükür çok az kazanan arkadaşlarımızda var.Lafı fazla uzatmayım arkadaşlar herkesin istediği gönlünce olur inşAllah herkese bol kazançlar.
(Ayrıca videoda bir zoom sorunu var önemli bir yer değil orası kanal adı giriş bölümü)
Dağıtımı serbesttir
(Ayrıca videoda bir zoom sorunu var önemli bir yer değil orası kanal adı giriş bölümü)
Dağıtımı serbesttir