Geç eşleşen yemek.Sınırsız alt kanal açımı(E Video ücretsiz..)

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba kendi çapımda bir yardım videosu çekmek istedim.Serkan hocamın çok ekmeğini yedik çok konusunu okuduk.Bir nebzede olsa ben yardımcı olmak istedim kendimi biraz borçlu hissetim.Kendi geliştirdiğim geç eşleşen olayını anlatmak istedim.(Belki daha öncede yapan vardır bilmiyorum.)Forumdaki herkes aynı hissiyatı gösterse eminim herkes çok çok daha fazla kazanacak.Aynı ebookların kelimelerini değiştirip satmanın bir lüzumu yok.Ha satarsınız sizin bileceğiniz iş kimse karışamaz kimsede birşey diyemez.Türkler olarak birbirimize telif atmayıp düzgün bir şekilde işimizi yaparsak ben inanıyorumki çok çok daha iyi kazanacaz.A kişisi B kişisini kıskanıyor telif atıyor.B kişisinin videosu patlıyor bu sefer A kişisi kıskanıp telif atıyor.Bunlara hiç gerek yok.Kazandığım para çok bir para değil günlük 2 paket sigara parası ha çok şükür çok az kazanan arkadaşlarımızda var.Lafı fazla uzatmayım arkadaşlar herkesin istediği gönlünce olur inşAllah herkese bol kazançlar.

(Ayrıca videoda bir zoom sorunu var önemli bir yer değil orası kanal adı giriş bölümü)
Dağıtımı serbesttir :)

alt kanal önermem :) tek bir video olan alt kanal yüzünden 1000 video 2000000 izlenim 400 abone olan sıfır sorunlu kanalın para kazanması gitti.

Kardeş eyvallah emeğin için uğraşmışın belli ki :)

yalnız dediğin yerden açtım sayfa hemen doğrulama istedi..işte istedi mi ben tıkanıyorum orada :) yoksa gayet işe yarar beğendirme konusunda

yalnız dediğin yerden açtım sayfa hemen doğrulama istedi..işte istedi mi ben tıkanıyorum orada :) yoksa gayet işe yarar beğendirme konusunda

Teşekkürler hocam :)

Hocam çok zor doğrulama istemesi ben 200 e yakın kanal açtım.Kanalınız daha önce telif ihtar vs yedimi?

Teşekkürler hocam :)

Hocam çok zor doğrulama istemesi ben 200 e yakın kanal açtım.Kanalınız daha önce telif ihtar vs yedimi?

yok ama yeni ondan olabilir mi..bir kanalım var orda istediğim kadar açabiliyorum da o da iyi getirisi var ondan dokunmak istemiyorum..sanırım yeni kanalllara ya da telif fln yemiş kanallara istiyor..

emeğine sağlık hocam

Eyvallah hocam yorumuna sağlık :)

---------- Mesaj saat 21:52:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:50 civarında gönderildi. ----------

ama zaten şu yolla da açılabiliyor http://www.ytpara.com/youtube-kazan...-ucretsiz-telefon-numaralari.htmlaçılabiliyor sınırsız kanal..hoş kapanıyorlar genelde gerçi ama sadece yorum beğenme işleri için bir zarar gelmez gibi..

Aynen hocam :)

teşekkürler hocam güzel bilgiler. beğeni yorum olayından biraz çekiniyorum açıkçası. youtube sahte beğeni, sahte yorumdan kanalı kapatır diye. siz bir zararını gördünüz mü hiç?

teşekkürler hocam güzel bilgiler. beğeni yorum olayından biraz çekiniyorum açıkçası. youtube sahte beğeni, sahte yorumdan kanalı kapatır diye. siz bir zararını gördünüz mü hiç?

Yok hocam hiç bi zararını görmedim şuana kadar :)

Alt kanal acma sayfasindan bahsediyorsaniz cerezlerinizi silin tekrar deneyin duzelecektir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri