Geç mi kaldık?

• Kullanıcı omerfaruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

omerfaruk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Burayı tam keşfetmişken askerlik karşımıza çıktı vatani görevimizdir deyip uzun zamandır aranızda bulunamadım. Sahte telifler, milletin youtube'u keşfetmesi ve bizim milletin açgözlülüğü gibi sorunlar gözlemliyorum. Sizce yiyecek ekmek kaldı mı bu youtube'dan. Uğraşırsam birkaç ay içerisinde 4 haneli rakamlara ulaşmak mümkün mü? Askere gelmeden önce büyük hayallerim vardı ama bazı başlıkları gördükçe hevesim kaçtı açıkçası.

Merhaba arkadaşlar. Burayı tam keşfetmişken askerlik karşımıza çıktı vatani görevimizdir deyip uzun zamandır aranızda bulunamadım. Sahte telifler, milletin youtube'u keşfetmesi ve bizim milletin açgözlülüğü gibi sorunlar gözlemliyorum. Sizce yiyecek ekmek kaldı mı bu youtube'dan. Uğraşırsam birkaç ay içerisinde 4 haneli rakamlara ulaşmak mümkün mü? Askere gelmeden önce büyük hayallerim vardı ama bazı başlıkları gördükçe hevesim kaçtı açıkçası.

Hiçbir şey için geç deildir.Googleter amcanın dağıtacak çok parası var:)Sabırlı olalım pes etmeyelim gerisi gelir.

Hocam özgün çalışırsan her türlü yersin Youtube'nin bitmesi Spamdır yane spam yapmıcaksan sıkıntı yok devam :D

hayır geç kalmadın bu iş henüz yeni başlıyor. geç kaldım diye bişey yok zaaten. başladınmı en iyi olmaya çalış ve sabırlı ol gerisi gelir.

Spama başlama direk özgün dal kardeşim :)

hocam oyun videolarından bende kazanabilrimyim kendim oynasam

Hocam neden olamasın ben bu işe girmeden sağlam bir araştırma yaptım da girdim sana da aynısını tavsiye ederim. Öncelik ile diğer kanalların anlatımlarını incele ona göre davran mesela ben 1 hafta önce gireceğim dedim ve daha yeni girdim araştırma önemli.

Birde mümkün ise iki kişi çek derim talk show tadında benim videolarımı izledinmi bilmiyorum ama dene yanılma yoluyla kendimizi geliştiriyoruz. Sizde Videom Nasıl Olmuş Konusunu az incellerseniz fikir sahibi olabilirsiniz.

Hocam neden olamasın ben bu işe girmeden sağlam bir araştırma yaptım da girdim sana da aynısını tavsiye ederim. Öncelik ile diğer kanalların anlatımlarını incele ona göre davran mesela ben 1 hafta önce gireceğim dedim ve daha yeni girdim araştırma önemli.

Birde mümkün ise iki kişi çek derim talk show tadında benim videolarımı izledinmi bilmiyorum ama dene yanılma yoluyla kendimizi geliştiriyoruz. Sizde Videom Nasıl Olmuş Konusunu az incellerseniz fikir sahibi olabilirsiniz.

hocam o küfürbaz gizemli raçi senmisin çok kfür ediyon ya :D

hocam o küfürbaz gizemli raçi senmisin çok kfür ediyon ya :D

Yok hocam :D:D tovbe ettik :D 2.videoyu izlersen anlarsın :D dediğim gibi deneme yanılma yöntemi kullanıyoruz :D bunu yaparkende videonun içine etmemeye çalışıyoruz tabi :D

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar elimden geleni yapacağım inş güzel kazançlar elde ederiz. Bu arada şafak 14:)

Bende agustosta askere gidicem 3-4 aydir bu isi yapiyorum daha yeni bu hafta parami aldim 1.100 tl tabi bu parayi kazanirken bir cok tecrube edindim ve suan bisiler ogrendigim icin cok mutluyum. ins asjere gitmeden ki 5-6 ay daha var gitmeme gitmeden sabit bi gelir olusturmak istiyorum ve sanirim bu biraz zor ama allahin izniyle olacak askerlikte aileme para gondermek suan ki hedeflerimden bi tanesi bunu basarabilirsem cok mutlu olucam ve cevremde bana gulen insanlara cok jyi bi kapak olacak ins. basariririm. desteklerinizi esirgemeyin. tesekkurler
telefondan yazdim hata olabilir afbuyrun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri