Gece Gece Moralim Bozuldu:S

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

turanakca

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

zoominde firmasındaki kanalımda 1 adet telif almısım gece 1 de:(

Kanaldaki son 2 gün ortalamam 60 dolar civari

Nasıl bir yol izlemem gerekir fikirlerinizi bekliyorum..

Arkadaşlar merhaba,

Telif aldığın video kategorisindeki videoları silip bir daha o kategoriyi çalışmassın riske atmamış olursun

Telif kaldırmak için yardımcı olan arkadaşlarla konuş...

Arkadaşlar merhaba,

Telifi kaldirmazsan buyuk ihtimalle partnerden atilacaksin ve kanalin kapanacak. Aynisi onemsiz bi dizi kanalimin basina geldi.

etc teelıften kanalı atmıyor ( dolayısıyla zoomın ) 2 telıflı kanalım hala taş gibi çalışıyor sıkıntı yok yola devam

Affiliated olarak baglisin cunku. O sebepten dolayida partner senden sorumlu degil. Sen telif yediginde partneri etkilemiyor, eger managed olsan yada direkt olarak zoomin'e bagli olsan durum daha farkli olurdu.

Affiliated olarak baglisin cunku. O sebepten dolayida partner senden sorumlu degil. Sen telif yediginde partneri etkilemiyor, eger managed olsan yada direkt olarak zoomin'e bagli olsan durum daha farkli olurdu.

e az açıkla o zaman şu işi biz de öğrenelim sayende :) bir ey kaybedeceğin bir şey sormadığımdan ( kategorını ver, ne atayım demedım sonucta ) gönül rahatlığıyla mesleeyı benım gıbı bılmeyenlere açacağına emınım :)

e az açıkla o zaman şu işi biz de öğrenelim sayende :) bir ey kaybedeceğin bir şey sormadığımdan ( kategorını ver, ne atayım demedım sonucta ) gönül rahatlığıyla mesleeyı benım gıbı bılmeyenlere açacağına emınım :)

https://support.google.com/youtube/answer/3463396

Surada acikliyor bende yinede bahsedeyim kisaca. Managed kanalsan eger network sirketinle bi butun gibi olursun. Aldigin her teliften network sirketide etkilenir. 10 ihtara ulasildiginda kisitlamalar baslar 15 ve 20 de farkli kisitlamalarda gelir. Asagida ekledim alinti seklinde.

Bu riski almamak adina network sirketleri sadece ozgun kanallari managed olarak kabul ediyor. Diger kisim olarak kalan Affiliated kanallardansa network sorumlu degil, o yuzden senin kanalin suan 2 ihtarla duruyodur(birde etc networke baglisin, direkt zoomine bagli olsan atilmis olurdun sanirim simdiye kadar).

Simdi Affiliated ile Managed arasindaki fark ne o zaman diyeceksin belki. Ondanda bahsedeyim hemen bildigim kadariyla. Managed olan kanallarda 3. taraf eslesen sorunu olmayacak ve para kazanmalar direkt olarak acilacak. Affiliateddeki durum ise tam tersi, para kazanmalar acilmadan once youtube tarafindan gozden gecirilecek (suanki soru isaretinde takilma durumlari) ve iceriklerde 3. taraf icerigi varsa direkt olarak eslesen gelecek. Bunlar suan ne kadar uygulanmaya basladi bilmiyorum, suan dolar isareti yakmakta bazi seyler deneyerek pek zorlanmasakta bunu ileride cok daha zorlastiracak gibi gorunuyorlar.

Managed yada Affiliated oldugumu nasil anlarim diyorsan, Kanal ayarlarinda network adinin yazdigi yerin altinda unlink butonu varsa Affiliatedsin, eger yoksa Managedsin demek oluyor.

10 ihtarda

Toplamda 10 aktif iş ortağı ihtarı alırsanız yeni kanal ekleyemezsiniz veya kanalları içerik sahipleri arasında taşıyamazsınız. Kanal kaldırabilirsiniz ancak yukarıda belirtildiği gibi kanal kaldırmak, söz konusu kanalın telif hakkı ihtarlarına ilişkin iş ortağı ihtarlarını çözüme kavuşturmaz.

15 ihtarda

Toplamda 15 aktif iş ortağı ihtarı alırsanız yönettiğiniz kanallardan yeni özel küçük resim ekleme, kanal resmini değiştirme, yeni ek açıklama ekleme, videoları "beğenme" ve Video İçi Programlama gibi araçları kullanma özellikleri de dahil olmak üzere YouTube'un birçok tanıtım özelliğine erişim hakkını kaybedersiniz. Halihazırda kullanılan mevcut küçük resimler, ek açıklamalar ve diğer tanıtım özelliklerine erişmeye devam edersiniz.

20 ihtarda

Toplamda 20 iş ortağı ihtarı alırsanız yönettiğiniz kanallara yeni video yükleyemezsiniz veya canlı akış oluşturamazsınız. Ayrıca YouTube, iş ortaklığınızı da feshedebilir.

Telifi kaldirmazsan buyuk ihtimalle partnerden atilacaksin ve kanalin kapanacak. Aynisi onemsiz bi dizi kanalimin basina geldi.

direk network e bağlı değilim filmsection la çalışıyorum ibu konu ile ilgili saat 6 da bilgi alısverişinde bulunduk skype de kendileri 1 sorun olmayacağını belirtti sadece işimi yapmam gerektiğini söylediler..Bundan sonrası için ise dikkatlı olun mesajı geldi firmadan..

---------- Mesaj saat 08:07:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:06:00 civarında gönderildi. ----------

https://support.google.com/youtube/answer/3463396

Surada acikliyor bende yinede bahsedeyim kisaca. Managed kanalsan eger network sirketinle bi butun gibi olursun. Aldigin her teliften network sirketide etkilenir. 10 ihtara ulasildiginda kisitlamalar baslar 15 ve 20 de farkli kisitlamalarda gelir. Asagida ekledim alinti seklinde.

Bu riski almamak adina network sirketleri sadece ozgun kanallari managed olarak kabul ediyor. Diger kisim olarak kalan Affiliated kanallardansa network sorumlu degil, o yuzden senin kanalin suan 2 ihtarla duruyodur(birde etc networke baglisin, direkt zoomine bagli olsan atilmis olurdun sanirim simdiye kadar).

Simdi Affedilirdi ile Managed arasindaki fark ne o zaman diyeceksin belki. Ondanda bahsedeyim hemen bildigim kadariyla. Managed olan kanallarda 3. taraf eslesen sorunu olmayacak ve para kazanmalar direkt olarak acilacak. Affiliateddeki durum ise tam tersi, para kazanmalar acilmadan once youtube tarafindan gozden gecirilecek (suanki soru isaretinde takilma durumlari) ve iceriklerde 3. taraf icerigi varsa direkt olarak eslesen gelecek. Bunlar suan ne kadar uygulanmaya basladi bilmiyorum, suan dolar isareti yakmakta bazi seyler deneyerek pek zorlanmasakta bunu ileride cok daha zorlastiracak gibi gorunuyorlar.

Managed yada Affiliated oldugumu nasil anlarim diyorsan, Kanal ayarlarinda network adinin yazdigi yerin altinda unlink butonu varsa Affiliatedsin, eger yoksa Managedsin demek oluyor.

10 ihtarda

15 ihtarda

20 ihtarda

faydalı bilgiler yanlız tam olarak uygulanmaya baslanmadı sanırım.Çünkü bende tam anlamıyla para kazanmalar anında açılıyor.

direk network e bağlı değilim filmsection la çalışıyorum ibu konu ile ilgili saat 6 da bilgi alısverişinde bulunduk skype de kendileri 1 sorun olmayacağını belirtti sadece işimi yapmam gerektiğini söylediler..Bundan sonrası için ise dikkatlı olun mesajı geldi firmadan..

---------- Mesaj saat 08:07:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:06:00 civarında gönderildi. ----------

faydalı bilgiler yanlız tam olarak uygulanmaya baslanmadı sanırım.Çünkü bende tam anlamıyla para kazanmalar anında açılıyor.

Soyledigim gibi suan networke nasil bagli olursaniz olun direkt yaniyor para kazanmalar. Ama bu demek degil ki surekli devam edecek. Illaki biyerden sonra kontrol edilmeye baslanir adsensedeki gibi. Tabii onunda bu yolu bulunur asilabilmek icin.

Soyledigim gibi suan networke nasil bagli olursaniz olun direkt yaniyor para kazanmalar. Ama bu demek degil ki surekli devam edecek. Illaki biyerden sonra kontrol edilmeye baslanir adsensedeki gibi. Tabii onunda bu yolu bulunur asilabilmek icin.

akarken dolduralım en azından :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri