Geçen Yılın Verileri İle Türkçe İçerik Analizi

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Bildiğimiz gibi Temmuz ayı itibari ile Türkçe içerikte çok kötü zamanlar geçiriyoruz. Sabit giden kazançlarım, sabit durmama rağmen %50 olarak azaldı. İzlenim aynı ama bgbg maalesef yarıdan da fazla düştü diyebilirim. Partner olmadığım için sebebini bilemedim ama büyük ihtimal Sayfa To 'dur.

Lafı uzatıp dolandırmayı pek sevmiyorum kimse okumuyor sonra. Direk sadede gelelim. Şimdi size geçen yılın verilerine göre bu aylarda ne olmuş onları göstereceğim. İzlenimleri veya kazancımı paylaşmayacağım. İzlenim hakkında şunu söyleyebilirim hep sabit. Yani hiç şaşmıyor. X izlenim geliyorsa sapma oranı %2-3'dür. Örnek vermek gerekirse 100k da 2-3k sapıyor gibi hesap edebilirsiniz.

Adsense özellikleri

2 kanal bağlıdır içerik aynıdır.(Birbirinin kopyası)

Uzun içerik (Min. 1 saat)
%100 Türkçe
Videolar atılıp bırakılmıştır ve sabit bir izlenim de ilerlemiştir. Ara ara videolar yüklenmiştir.(Tabi çok az)
Video ortası reklamlar açık değildir.
Adwords çalışması vb şeyler yapılmamıştır.

Bot-vds-vps falan kullanılmamıştır. 1mb internet ile yüklenmiştir hepsi )
Adsense tabi şuan 0 çekiyor ) Tüm kanallar kapatıldı.

Verileri vermeye 25 Haziran'dan başlayacağım sebebi o zaman sabit bir grafik seyretmeye başladığından ondan öncesi dalgalı idi(İzlenim bakımından) ve izlenim yetersizdi. Yine 2-3 tl ortalama var diyebilirim.

Arkadaşlar e kanala şu olmuştur bu olmuştur değişebilir böyle belli olmaz diye düşünebilirsiniz. Ama çok ciddi olarak açmıyorum bu konuyu belki ilgilenen olur belki ilgilenmeyen. Yine de açmayı uygun gördüm. Bu konuda gayet haklısınız ama benim kanallarımda genelde kanala özel sorunlar oluşmaz. Bende bir sorun varsa herkeste vardır. Özgün gibi çalışırım çünkü. Tabi %100 tutacak demiyorum sadece gerçekten bu konuda çok meraklı arkadaşlar var biliyorum. Çok konu açıldı konular ben de dayanamadım paylaşmak istedim. İşte geçen yılın verileri.

1be546f6bda3590f74d17bb740747129.png

fb126a8a4e1b357904b8b426824d238b.png

2f73cc92f983048c857b099afc276ed2.png

a74bd3565398ec2a8cd42fffabaef1da

a74bd3565398ec2a8cd42fffabaef1da.png

ÖZET VERECEK OLURSAK

İyi haberler vermek isterdim de. Ağustos çok kötü geçmiş :) Ağustos'un 20'sinden sonra büyük bir düzelme geliyor ) Kesinlikle kanallar sabitti kendi kendine böyle oldu. Arkadaşlar Ekim sonrası izlenimler 2 katına fırlıyor. Video atıyorum çünkü o yüzden videolar yeni geldiğinden bgbg şaşırıyor. Paylaşmıyorum.

TAVSİYE

Tavsiye falan yok arkadaşlar siz hiçbir şey olmamış gibi yolunuza devam edin sadece. Bizimde yüzümüz gülecektir.

Not: Kesinlikle bu verileri çok ciddiye almayın. Reklamveren anlaşmaları, özellike video ortası 2014'de yaygınlaştıktan sonra artan adblock tarzı uygulamaların yaygınlaşması çok etkiledi. Bunlar hep etkileyen şeyler. Bakalım bizim geçen yıl verileri tutacak mı ? Takip edeceğim )

ÇOK ÖNEMLİ EDİT: ARKADAŞLAR İZLENİMLER 15 TEMMUZ'DAN SONRA RAYINA OTURUYOR. ONDAN ÖNCESİ'DE BİRAZ DALGALI SAYILABİLİR.

Edit2: Şimdi bisiklete çıkıyorum sorularınız olursa gelince cevaplarım. İsteyenlere özel mesajdan detaylı bilgi veririm. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
her düşüş konusunda belirttim, ağustos sonu eylül başı düzelecek diye.. sende belgelemiş oldun.. teşekkürler

çok güzel paylaşımeline sağlık hocam.tabiki reklam olayı değişiyor ama o kadar uğraşıp bunuhazırlamanız bile yeter tekrar sağolun bol kazançlar

bu verilere yakın verilerim var sadece 1 gün oynuyor diyebilirim fakat sende izlenimler sabitmiş bende % 35 40 oranında düşüş oldu. Sence bu ayın sonuna kadar onda bir toparlanma olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri